הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
יש לי אימון AB וכשיש לי רגליים יש לי , לחיצת רגליים,כפיפה,פשיטה ותרגיל לתאומים והמאמן שלי אמר לי לעשות 4 סטים בכל תרגיל זה נכון? או כמה לעשות וכמה חזרות?

ועוד שאלה שלא קשורה ..
איך אני יכול לכבס כפפות ?
מיים חמים/קרים סבון ? מה ?

יש לי אימון AB וכשיש לי רגליים יש לי , לחיצת רגליים,כפיפה,פשיטה ותרגיל לתאומים והמאמן שלי אמר לי לעשות 4 סטים בכל תרגיל זה נכון? או כמה לעשות וכמה חזרות?

ועוד שאלה שלא קשורה ..
איך אני יכול לכבס כפפות ?
מיים חמים/קרים סבון ? מה ?
מצחיק שיש לך כ"כ הרבה תרגילים לרגליים אבל אין את התרגיל הכי חשוב, התוכנית גרועה מהיסוד, תעשה SS או קח תוכנית מהאתר בהתאם למטרה.

אני יכול לשאול אותך שאלה שלא קשורה? בשביל מה אתה צריך כפפות?

• פותח/ת השרשור
SS אני עוד לא עושה, אני אעשה כניראה בגיל 16,
ואם אני אעשה SS זה במילא לא כזה יהיה אפקטיבי כי מה אני אעשה עם משקל נמוך? נגיד בליחצת רגליים אני עושה 80KG אבל אני עושה אז מה בסקוואט אני אעשה רק עם מוט? .. כי אני שוקל 64 ..
אז תוכלו להיגד לי בקשר לתרגילים שכתבתי?
וכפפות כדי שלא יהיו יבלות בידים ..

אם אתה חושב כל מי שהתחיל SS עשה סקוואט עם 80 ק"ג, אתה טועה בגדול.
אם אתה רציני, התחל SS עם מוט ריק והמשך לפי התוכנית, פשוט מאוד.

ב-SS אתה יכול להתחיל עם איזה משקל שנוח לך החל מ-20 ק"ג (משקל המוט לבדו). אני התחלתי עם 50 ק"ג רק לפני חודש ואתמול עשיתי 105 קילו. אל תדאג תאמין לי שתתאהב בתרגיל הזה ולא תוכל לחכות שיעבור יום המנוחה 😍

ולמה כפפות? גברים צריכים ידיים מחוספסות וקשות וחוץ מזה יבלות מופיעות רק אחרי עבודה חד פעמית או תקופתית. כשמתאמנים קבוע היבלות נעלמות ומופיע עור של קרנף.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אעבור לSS עוד מעט אבל בינתיים תוכלו להגיד לי איך לסדר את הסטים?

• פותח/ת השרשור
אהה אוקיי, ויש לי שאלה .. בSS אז כמה זמן מנוחה בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל? גם דקה ודקה וחצי ? או יותר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית