הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיזה סוג תרגילים להימנע?

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
היו לי כאבים במפשעה בזמן האחרון לא יודע בקע לא בקע אבל איזה תרגילים להימנע מהם ומה כן אפשר לעשות

אתה לא מספר יותר מידי פרטים.
בכל מקרה:
1. לך לאורטופד.

2. מפשעה? מתיחה?
בכל מקרה, לא יודע באיזו פציעה מדובר, אבל אם זה משהו חמור, ראשית בדוק זאת ולבנתיים הפסק עם הסקוואט והדדליפט זמנית.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מספר יותר מידי פרטים.
בכל מקרה:
1. לך לאורטופד.

2. מפשעה? מתיחה?
בכל מקרה, לא יודע באיזו פציעה מדובר, אבל אם זה משהו חמור, ראשית בדוק זאת ולבנתיים הפסק עם הסקוואט והדדליפט זמנית.

בנץ' פרס אין בעיה ?

• פותח/ת השרשור
תרחיב עוד על הפציעה שלך, "מפשעה" זה לא מספיק.

בגדול- אם תנועה מסויימת גורמת לכאב- תמנע.

אין לי מה להרחיב לא נבדקתי וכואב לי באזור המפשעה .. למרות שעכשיו לא כי לא התאמנתי איזה שבוע

אין לי מה להרחיב לא נבדקתי וכואב לי באזור המפשעה .. למרות שעכשיו לא כי לא התאמנתי איזה שבוע
תרחיב על:
סוג הכאב (מתיחה? תפוס? פגיעה חזיתית?)
מקום הכאב (גיד? עצם? שריר?)
מתי מחמיר
הגבלה תנועתית

• פותח/ת השרשור
תרחיב על:
סוג הכאב (מתיחה? תפוס? פגיעה חזיתית?)
מקום הכאב (גיד? עצם? שריר?)
מתי מחמיר
הגבלה תנועתית
זה כזה כאב מרוכז בצד ימין של המפשעה כזה בחיבור בין הירך למפשעה זה נראלי הגיע מזה ששמתי משקולת בין הרגליים של 10 קילו ועשיתי מתח כי זה כאב שעשיתי את זה.. אני מקווה שזה לא בקע

אין מה לנתח את זה יותר מדי על דפי הרשת. גם אם זה ישמע כמו סתם כאב שחולף מתנועה לא נכונה, זו בקלות יכולה להיות מתיחה או התחלה של פציעה.
בכל מקרה, המצב מצריך בדיקה.
ולהבא, אל תעשה ככה מתח. שים חגורת משקל או וסט משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית