הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 177.5X3 לביקורת טכניקה

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
אז לאחרונה חזרתי לקלאסי ורציתי ביקורת על הטכניקה (בעיקר על הגב).
האם הגב בסדר? חזרה 3 במיוחד הרגשתי שכל הגב גם תחתון וגם עליון מתעגל אבל משום מה אני לא מצליח לראות את זה בסרטון..
האם זה נראה לכם תקין?

בגדול נראה בסדר. איך אתה מבחינת גמישות בגב? הגב שלך אותו הדבר במשקלים יותר נמוכים? או שהוא יותר ישר?

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה בסדר. איך אתה מבחינת גמישות בגב? הגב שלך אותו הדבר במשקלים יותר נמוכים? או שהוא יותר ישר?
וואלה צריך לבדוק את זה.
הבעיה שהרגשתי תוך כדי החזרה השנייה ובמיוחד השלישית שהגב מתעגל..

וואלה צריך לבדוק את זה.
הבעיה שהרגשתי תוך כדי החזרה השנייה ובמיוחד השלישית שהגב מתעגל..
גם אני מרגיש מידי פעם דברים כאלו, זה לא בהכרח קורה בפועל.
ללא ספק החזרה הראשונה יותר טוב מהשאר, אבל לא בצורה דרסטית.

אז לאחרונה חזרתי לקלאסי ורציתי ביקורת על הטכניקה (בעיקר על הגב).
האם הגב בסדר? חזרה 3 במיוחד הרגשתי שכל הגב גם תחתון וגם עליון מתעגל אבל משום מה אני לא מצליח לראות את זה בסרטון..
האם זה נראה לכם תקין?

מוט מתחיל קצת קדימה מדי. שיהיה מעל אמצע כף הרגל / לשונית של הנעל

• פותח/ת השרשור
יפה מאד, אחלה משקלים.
כמו ששחר אמר, המוט צריך להיות טיפה יותר קרוב, ובהחלט יש התעגלות בחזרה השלישית, אבל זה מובן עם המשקל. תנסה לתת לעצמך עוד טיפה זמן לפני החזרה ככל שהחזרות מתקדמות.

• פותח/ת השרשור
יפה מאד, אחלה משקלים.
כמו ששחר אמר, המוט צריך להיות טיפה יותר קרוב, ובהחלט יש התעגלות בחזרה השלישית, אבל זה מובן עם המשקל. תנסה לתת לעצמך עוד טיפה זמן לפני החזרה ככל שהחזרות מתקדמות.
תודה.
אני מרגיש שמנוחה בין חזרות ממש דופקת לי את הדדליפט.. כאילו אם הייתי נח יותר לשלישית היא לא הייתה עולה.

אתה בובה!
קצב החזרות אחלה וגם אני קשה לי הרבה יותר שאני נח מספר שניות בין החזרות(במיוחד באחרונה)

שים מוזיקת אלים ברקע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית