הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב!!

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
אני כבר בעיקרון שבועיים בחיטוב עם תפריט מסודר. גרעון של 400+-. ירדתי מ 112.5 ל 110.8. עכשיו בזמן האחרון משהו מאוד מעצבן קורה - משום מה חזרתי ל 112.2 בבוקר קבוע! ניסיתי להגדיל את הגרעון ל 500 אבל זה לא עוזר..
יכול ליהיות בגלל שחזרתי לעשות סקוואט (פציעה בגב התחתון) אז הרגליים מחזירות קצת גודל?
אולי המשקל עצמו לא תקין לא יודע זה מחרפן.. בעיקרון יום חמישי הזה יש לי העמסה ואם אחריה שום דבר לא ישתנה אז אולי לצאת לנייטרלי שבועיים?

האם התפריט הראשוני לחיטוב עם הגרעון נשאר זהה? לעיתים שינוי מאכלים וחישוב לא נכון משנה גם את כמות הקלוריות.

לדעתי המשך עוד שבוע בתפריט של גרעון 500 ותראה אם אתה כן חוזר לרדת

אחרת הוסף אירובי או שהפחת את כמות הקלוריות

• פותח/ת השרשור
האם התפריט הראשוני לחיטוב עם הגרעון נשאר זהה? לעיתים שינוי מאכלים וחישוב לא נכון משנה גם את כמות הקלוריות.

לדעתי המשך עוד שבוע בתפריט של גרעון 500 ותראה אם אתה כן חוזר לרדת

אחרת הוסף אירובי או שהפחת את כמות הקלוריות

בעיקרון כן נשאר זהה.. אולי 50 קלוריות פחות אבל יותר זה בטוח לא. אני סופר כל קלוריה מתוך יאוש כבר.
ואירובי אני לא מסוגל לעשות בגלל הכאבי גב. גם בהליכה מהירה של חצי שעה כבר מתחיל כאב גב שמאוד מפריע להמשיך ככה שאני מעדיף להוריד קלוריות.
אתה לא יכול על סמך שבועיים לקבוע שנתקעת..
כמה זמן אתה כבר על 112.2 ? זה אחרי העמסה?

הייתי 116 וכמובן שהבתחלה עפים מלא נוזלים אז הגעתי ל 112 הארור הזה וכמו שאמרתי ירדתי לאחר שבועיים ל 110.8 אבל משום מה שטב עליתי למרות שאני מקפיד מאוד על גבול המגזים לגבי מה וכמה אני מכניס לגוף. ולא זה לא אחרי העמסה - יום חמישי עושה העמסה.

תודה רבה על התשובות.

• פותח/ת השרשור
טוב צדקתם - כנראה מהרתי להתלונן.. זהו ירדתי ל 111.5 משקל בוקר קבוע.. עכשיו מחר אמורה ליהיות לי העמסה. אני מתחיל אותה סביבות השעה 5 בערב (משמרת לילה היום) אחרי האימון ומתכנן לסיים ב5 בבוקר בשישי. מתכוון להכניס סביבות 3500-3800 ק׳.. האם 12 השעות האלו מספיקות? או שעדיף לעשות גם בשישי?

@Daniel Barack @White Walker
אשמח לשמוע את דעתכם

טוב צדקתם - כנראה מהרתי להתלונן.. זהו ירדתי ל 111.5 משקל בוקר קבוע.. עכשיו מחר אמורה ליהיות לי העמסה. אני מתחיל אותה סביבות השעה 5 בערב (משמרת לילה היום) אחרי האימון ומתכנן לסיים ב5 בבוקר בשישי. מתכוון להכניס סביבות 3500-3800 ק׳.. האם 12 השעות האלו מספיקות? או שעדיף לעשות גם בשישי?

@Daniel Barack @White Walker
אשמח לשמוע את דעתכם
אני בכלל לא הייתי מעמיס בשלב כה מוקדם של החיטוב

• פותח/ת השרשור
אוקיי סבבה אז אני אמשוך לפחות עוד שבועיים-שבוע ואז נראה לאן מתקדמים. תודה רבה.

ולגבי מה ששאלתי העמסה של 12 שעות זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לפתוח אשכול חדש אז אני מקפיץ..

אז עידכון קטן אני יורד יפה כרגע 109.7 ירידה של 3 קילו סוף סוף מתחיל לראות תוצאות יפות! המשקלים להפתעתי לא ירדו ואף עלו טיפה.
עכשיו שבוע הבא יש לי העמסה (איכותית בלי כל השטויות מסביב). אחרי חודש שלא עשיתי. האם כדי למשוך עוד קצת כל עוד אני יורד או שעדיף לא לשחק עם זה?

לא רוצה לפתוח אשכול חדש אז אני מקפיץ..

אז עידכון קטן אני יורד יפה כרגע 109.7 ירידה של 3 קילו סוף סוף מתחיל לראות תוצאות יפות! המשקלים להפתעתי לא ירדו ואף עלו טיפה.
עכשיו שבוע הבא יש לי העמסה (איכותית בלי כל השטויות מסביב). אחרי חודש שלא עשיתי. האם כדי למשוך עוד קצת כל עוד אני יורד או שעדיף לא לשחק עם זה?
לדעתי אפשר לדחות את ההעמסה
עקוב עוד שבוע שבועיים ואז תחליט מחדש האם כדאי להעמיס
ירידה טובה היא מדד איכותי להתקדמות והעמסה לא חייבת להתבצע בשלב זה

• פותח/ת השרשור
לדעתי אפשר לדחות את ההעמסה
עקוב עוד שבוע שבועיים ואז תחליט מחדש האם כדאי להעמיס
ירידה טובה היא מדד איכותי להתקדמות והעמסה לא חייבת להתבצע בשלב זה
אני רוצה להעמיס דווקא יותר מהבחינה הפסיכולוגית למרות שאבצע אותה איכותית בלי פיצות וכל השאר אבל כן בא לי על כמה ג׳בטות/לחמניות/קצת בורקסים וכו.. בלי לחשוב יותר מידי על הערכים אבל כן לשים גבול (1000-500 מעל הנייטרלי) מה דעתך? זה יכול להרוס?

אני רוצה להעמיס דווקא יותר מהבחינה הפסיכולוגית למרות שאבצע אותה איכותית בלי פיצות וכל השאר אבל כן בא לי על כמה ג׳בטות/לחמניות/קצת בורקסים וכו.. בלי לחשוב יותר מידי על הערכים אבל כן לשים גבול (1000-500 מעל הנייטרלי) מה דעתך? זה יכול להרוס?
לא יכול להרוס
פשוט אני מאלה שדוגלים במשפט: If it ain't broken, don't fix it

פיצה יותר "איכותית" אם כבר מבורקסים....
"זה נבלה וזה טריפה"
אין ממש הבדלים, אלא אם כן מדובר בהכנה ביתית, שם אתה יודע מהם המרכיבים מראש
גם פיצה וגם בורקס (תעשייתיים) מכילים שומן טראנס בכמות לא אידיאלית כלל, לצד פחמימות פשוטות (סוכרים) ולא מספקים כמות הולמת של סיבים מינרלים ו-ויטמינים למול הערך הקלורי הגבוה שהם מכילים

אני יותר סלחן בהעמסות 😃
מבין את הצורך הפסיכולוגי.. לפעמים רק זה דורש את ההעמסה.
כמה זמן אתה בחיטוב כבר?

• פותח/ת השרשור
אני יותר סלחן בהעמסות 😃
מבין את הצורך הפסיכולוגי.. לפעמים רק זה דורש את ההעמסה.
כמה זמן אתה בחיטוב כבר?
24 יום בחיטוב רציני ומסודר ועם הרבה למידה ועזרה ממכם כמובן. לפני זה שקלתי 116 ועשיתי חיטוב לייצני בלי תפריט מסודרת ובלי כלום והתוצאה הייתה 4 קילו פחות אבל כנראה נטו נוזלים כי הירידה הייתה מהירה מאוד..
אגב,מאז שהתחלתי חיטוב אני עייף כל הזמן ברמה שאני יכול לישון 18 שעות בכיף אם לא יותר.. בהתחלה זה לא היה אבל עכשיו זה כבר מוגזם האם זה נורמלי? אציין שאני אוכל ירקות אולי לא מספיק לא יודע. אולי כדאי להתווסף במולטי?

24 יום בחיטוב רציני ומסודר ועם הרבה למידה ועזרה ממכם כמובן. לפני זה שקלתי 116 ועשיתי חיטוב לייצני בלי תפריט מסודרת ובלי כלום והתוצאה הייתה 4 קילו פחות אבל כנראה נטו נוזלים כי הירידה הייתה מהירה מאוד..
אגב,מאז שהתחלתי חיטוב אני עייף כל הזמן ברמה שאני יכול לישון 18 שעות בכיף אם לא יותר.. בהתחלה זה לא היה אבל עכשיו זה כבר מוגזם האם זה נורמלי? אציין שאני אוכל ירקות אולי לא מספיק לא יודע. אולי כדאי להתווסף במולטי?
אופייני בכללי, אבל לא להתחלה.
בדרך כל לבתחילת החיטוב, עם הורדה קלה של הפחמימות, הגוף דווקא מתחיל להרגיש "רענן" יותר (בעיקר עקב שיפור הרגישות לאינסולין)
אם אתה יכול לבצע בדיקות דם ספציפיות זה יעזור לדעת מה המקור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית