אני כרגע בחדר כושר די קרוב לבית (5 דקות הליכה), לא הכי מקצועי שיש אבל מספיק, אין שם כלוב או ראק ככה שאי אפשר לבצע סקוואט. ניסיתי לעשות סקוואט דרך הבנץ וזה די סבבה אבל זה ממש ממש צפוף (בגודל החדר שלי) ותקעו שם 4 מכשירים שונים, סטאנד לדאמבלים וסטאנד לפלטות, אני ממש צריך להיות בנקודה ספציפית בשביל לא לדפוק את הקצוות של המוטות במכשירים ליד, וגם במשקלים גדולים יותר זה יהיה ממש בעיה, היום תרגלתי טכניקה וכמעט נפלתי בגלל זה. בכללי אני רשום רק חודש לשם; המנוי לשנה.
המכון השני ממש ממש מקצועי (הייתי בו פעם), מאמנים סבירים והוא די גדול הוא גם עבר שיפוץ לאחרונה והוסיפו עוד דברים אני לא חושב שיש בו כלוב אבל יש בו ראק וזה מספיק לי, גם כמה ילדים שאני מכיר מתאמנים שם. הבעיה היחידה שהוא יחסית רחוק - בערך 15 דקות הליכה, אבל אין לי בעיה עם זה, סתם פרט שולי.
בכללי - שווה לבטל את המנוי למכון הנוכחי ולעבור לשני? זה לא רק הסקוואט גם מאוד צפוף שם וזה ממש מעצבן לעבוד ככה, גם אם הייתי מבקש מהם להביא אין מקום לשים את זה.
המכון השני ממש ממש מקצועי (הייתי בו פעם), מאמנים סבירים והוא די גדול הוא גם עבר שיפוץ לאחרונה והוסיפו עוד דברים אני לא חושב שיש בו כלוב אבל יש בו ראק וזה מספיק לי, גם כמה ילדים שאני מכיר מתאמנים שם. הבעיה היחידה שהוא יחסית רחוק - בערך 15 דקות הליכה, אבל אין לי בעיה עם זה, סתם פרט שולי.
בכללי - שווה לבטל את המנוי למכון הנוכחי ולעבור לשני? זה לא רק הסקוואט גם מאוד צפוף שם וזה ממש מעצבן לעבוד ככה, גם אם הייתי מבקש מהם להביא אין מקום לשים את זה.