הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל פי 3 וחצי +משקל גוף חלבון

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
בן 25 , שוקל 74+ גובה 170 דל פחמימה ואוכל לפחות 250 גרם ביום חלבון היו ימים שמעל 300,

אני עצמאי כבר תקופה ואני מוצא את עצמי מפרק סטוקים של בשר. המון בשר ,אני רעב כלכך
אני פשוט אוכל עד שאני מתפוצץ . אתמול ושילשום אכלתי מעל קילו של בשר (פרגיות וכבד בקר )
תוסיפו לזה שאכלתי גם 2 כוסות יוגורט ביתי בבוקר וקופסאת קוטג' שלמה שקינחתי בין לבין עם קרקרים .
בחישוב פשוט זה מעל 300 גרם חלבון .

יום ממוצא אני לא אוכל ככה אבל באזור של ה 240 גרם חלבון
המשפחה שלי ביקשה שאלך להיבדק אצל רופא רק שתבינו
סתם לדוגמא לפני שבוע וחצי ישבתי לאכול ביומנגס למי שמכיר אכלתי את ה 660 + תוספות מלמעלה וזה בקושי היה נישנוש , הגעתי רעב הביתה והכנתי חביתה של 8 ביצים עם צהובה בפנים .
ירקות אני אוכל בכל ארוחה כולל מותססים לפני האוכל .

תמיד הייתי חובב בשר וידוע כאכלן אבל בתקופה האחרונה המצב ניהיה קיצוני כאילו אני על קורטיזולים או משהו , מרגיש רעב מוגבר כל הזמן ואני לא רואה שובע .

אני תוהה האם אני צריך להיות מבוגר אחראי ולשים איזה שהוא סטופ איפה שהוא (בגלל הסיכון בכליות )
אולי לבדוק אצל רופא ?
להוסיף פחמימה כדי לסתום רעב ?

קודם כל Overkill רציני בחלבון, כאילו ברצינות אתה לא מסוגל לנהוג בצורה רציונלית ולשלוט בעצמך? מן הסתם ש300 גרם חלבון ביום למ"ג שלך זה מוגזם ואף לא בריא, אבל מה אתה רוצה מהפורום ? תרסן את עצמך תאכל כמו בן אדם נורמלי לפי מקרוים של פחמימה/חלבון/שומן בהתאם למ"ג שלך וזהו מה עוד אפשר להגיד חוץ משתיהיה בריא

קודם כל Overkill רציני בחלבון, כאילו ברצינות אתה לא מסוגל לנהוג בצורה רציונלית ולשלוט בעצמך? מן הסתם ש300 גרם חלבון ביום למ"ג שלך זה מוגזם ואף לא בריא, אבל מה אתה רוצה מהפורום ? תרסן את עצמך תאכל כמו בן אדם נורמלי לפי מקרוים של פחמימה/חלבון/שומן בהתאם למ"ג שלך וזהו מה עוד אפשר להגיד חוץ משתיהיה בריא

מאיפה קבעת שזה לא בריא?ומה הבעיה בלאכול חלבון יותר מה"נורמה" במקום הפחמימות?דבר שאני עושה המון בגלל נוחות וכי חלבון לרוב טעים יותר.
אני חושב שיש בפורטל מאמר שאומר שגם בפי 5 חלבון לא צצו בעיות אבל מציא לך לחפש.

• פותח/ת השרשור
טכנית אני יודע שזה אובר דוז , אבל אני לא מרגיש כבד או משהו . אולי רק רציתי לנוח טיפה אחרי אתמול שבאמת אכלתי המון .

אם זה קשור אני לוקח אינזימים בבוקר על בטן ריקה ( FlavenZym Systemic Enzymes ) זה התוסף האחרון שתספתי.

מה הבעיה בזה אני לא מבין? לא אובר דוז ולא כלום.. במקום להתלונן, תנצל תמצב ותפציץ במשקלי עבודה. הגוף כבר ימצא דרך לנצל את החלבון ה״עודף״ הלוואי עלי תאבון כמו שלך במיוחד בחום המגעיל הזה שמוריד את כל החשק לאכול.

בפועל לא. אתה סובל מרעב 24/7.
חיטוב עם כמות פחמימה נורמלית לא יהיה פחות יעיל, אם לפעמים אפילו יותר, מחיטוב דל פחמימה

החלטת די חד צדדית שסובלים מרעב,אני מחטב על דלפ מטעמי נוחות וגם הרעב זהה לחיטוב רגיל עבורי(בכמות קלוריות זהה)

בפועל לא. אתה סובל מרעב 24/7.
חיטוב עם כמות פחמימה נורמלית לא יהיה פחות יעיל, אם לפעמים אפילו יותר, מחיטוב דל פחמימה

אתה זה הוא?

התייחסתי בעיקר למשפט הזה למרות שאודה שקראתי שוב את הפוסט והוא כן מתלונן על רעב.
אני עדיין חושב שזה יותר תכנון לקוי של ארוחות או מה שהוא אוכל מאשר אשמת הדל פחמימה ברעב,פחמימה לא מחייבת שובע.

התייחסתי בעיקר למשפט הזה למרות שאודה שקראתי שוב את הפוסט והוא כן מתלונן על רעב.
אני עדיין חושב שזה יותר תכנון לקוי של ארוחות או מה שהוא אוכל מאשר אשמת הדל פחמימה ברעב,פחמימה לא מחייבת שובע.
שובע מושפע מכמה גורמים
ביניהם גם מזון, ואיזה מזון
לא טענתי שפחמימה משביע כברירת מחדל ראשונה
אבל במצבו, בתפריט שיש בו כבר מספיק שומן וחלבון, והוא עדיין רעב, אין מנוס מלהמליץ על העלאת הפחמימה
בפאן הפיזיולוגי והביו-כימי, ידוע שחיטוב מאוזן שהוא לא דל פחמימה, עשוי בהחלט להתאים למרבית האוכלוסייה ולהיות לא פחות טוב מתפריט דל פחמימה

השורה התחתונה היא שחיטוב לא אמור לגרום לסבל. פאן פסיכולוגי חשוב בכל מצב, ובטח ובטח שמדובר בתהליך שהוא לא אופייני ונוח מראש לגוף (גוף לא אוהב להיות במצבי לחץ וקצה - ביניהם, למשל, גרעון קלורי ורעב)

• פותח/ת השרשור
תפריט יומי .
בבוקר קופסה שלמה של טונה בשמן עם 150 גרם אורז ,
צהריים מת מרעב חביתה 5 ביצים עם חמאה וגבינה צהובה וגאודה.
ארוחת ערב המבורגר 660+150 גרם אנטריקוט + גבינת צ'אדר לדעתי לפחות 150 גרם מימנה .
פחמימות 44 גרם
שומן 270 גרם
חלבון 297 גרם
על 74 קילו

אני מת על אוכל , האמת יש לי טעם טוב של עוד . אם היה הייתי ממשיך לאכול .
וכן אפשר לסתום רעב הבעיה שזה מפיל אותי אנרגטית ושתיים אני מנסה לדאוג לאוכלוסיית חיידקי המעי שלי .

השאלה שלי האם בכמות חלבון הזאת אני לא דופק לעצמי את הכליות ....

ניזכרתי ... במהלך כל היום אכלתי גם זיתים ואגוזי מלך.

תפריט יומי .
בבוקר קופסה שלמה של טונה בשמן עם 150 גרם אורז ,
צהריים מת מרעב חביתה 5 ביצים עם חמאה וגבינה צהובה וגאודה.
ארוחת ערב המבורגר 660+150 גרם אנטריקוט + גבינת צ'אדר לדעתי לפחות 150 גרם מימנה .
פחמימות 44 גרם
שומן 270 גרם
חלבון 297 גרם
על 74 קילו

אני מת על אוכל , האמת יש לי טעם טוב של עוד . אם היה הייתי ממשיך לאכול .
וכן אפשר לסתום רעב הבעיה שזה מפיל אותי אנרגטית ושתיים אני מנסה לדאוג לאוכלוסיית חיידקי המעי שלי .

השאלה שלי האם בכמות חלבון הזאת אני לא דופק לעצמי את הכליות ....

ניזכרתי ... במהלך כל היום אכלתי גם זיתים ואגוזי מלך.
לא
אבל גם יותר מידי שומן
פשוט תעלה פחמימה ע"ח שומן וחלבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית