הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בSS

DanielOhana

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
לפי המדריך שלכם באתר תוכנית האימונים של SS אמורה להתפרס באופן הבא על גבי השבוע :

AXBXAXX

A= אימון A
B= אימון B
X= מנוחה

התכנית מבוצעת 3 פעמים בשבוע, באימונים לא עקביים.
זאת אומרת שהשבוע אמור להראות ככה:
ABA
BAB
ABA
זה לא אמור להיות
זאת אומרת שהחודש אמור להראות ככה:
או שאני פספסתי משהו ? >:

רציתי לדעת כמה פעמים מומלץ לבצע אירובי כחלק מהתוכנית הזו ומתי,
קראתי באתר שלכם שפעמים בשבוע אירובי זה אחלה, אבל אפשר יותר? כמה זמן כל פעם? 45 דקות זה סביר?

מתי לשלב את אימוני האירובי?
פשוט במקום X (נגיד בין אימון A לB) ? או שיש איזו בעיה כל שהיא שיכולה להעמיס על הגוף?[סליחה על הבורות]

אשמח לתשובה..
דניאל 😃

נערך לאחרונה:
אירובי בעצימות של 50-60% אחוז מהדופק המקסימלי ולא יותר מ140 דקות בשבוע לא יפריע, אני לא הייתי עובר את ה120, זאת אומרת ש40 דקות 3 פעמים בשבוע בעצימות 50-60% זה אחלה. דופק מקסימלי שווה ל220 מינוס הגיל לדוגמא אצלי זה: 220 - 20 = 200 דופק מקסימלי, 60% מ200 זה 120, זאת אומרת שזה הדופק שמומלץ לא לעבור. מתי תעשה זה לא כ"כ משנה.

זה יפגע בהתאוששות, אני בכלל לא רואה אירובי בגדר חובה, אני רואה אותו כסוג אחר של כושר גופני (כזה שלא ממש מעניין אותי) ואמצעי עזר בחיטוב. מעל60% יפגע לך בהתאוששות ויתקע אותך באימונים.

• פותח/ת השרשור
אוקי, פשוט אני רגיל לרוץ שעה שלמה על 85%-90% מהדופק המקסימלי (לפי המד דופק המובנה שבהליכון זה יוצא סביב ה180~175, לא יודע כמה זה מדוייק)...אבל אם אתה אורמ שזה יתקע אותי באימונים...כנראה את יודע דבר או שניים יותר ממני :X

נערך לאחרונה:
ריצות כאלה תעשה בחיטוב מתי שאתה גם ככה מתקדם גג פעם בשבוע אני מאמין שזה לא ממש יפריע, במסה המטרה העיקרית היא לעלות במסה כמה שיותר מהר וכמה שיותר נקי, אז שמים בצד את כל מה שמפריע, בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
למה הכוונה "נקי"? מישהו ציין את זה גם באשכול קודם שפתחתי על השמנה בתקופת המסה, הכוונה היא לחישוב מדוייק של קלוריות ופחממות כדי למנוע "עודפים"?

למה הכוונה "נקי"? מישהו ציין את זה גם באשכול קודם שפתחתי על השמנה בתקופת המסה, הכוונה היא לחישוב מדוייק של קלוריות ופחממות כדי למנוע "עודפים"?
נקי = עלייה מינימלית במסת השומן בגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית