חברים בניתי תפריט ואני מבקש חוות דעת, פה ושם אני אשנה אותו בהתאם לימים, אבל הערכים הסופיים ישמרו -
אני 1.80, משקל 93, אחוז שומן (בהערכה שלי בלבד) 25%, (חיטוב כמובן)
מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע.
'אירובי' 4 פעמים בשבוע - הליכה של 45~ 60 דקות על הבוקר (בטן ריקה, שותה קפה והולך).
ניסיתי לבנות תפריט בערך כמו בפורטל (של ה85 קג) ולמרות שאני שוקל יותר - לא הגעתי לערכים שמומלצים שם, אז השאלה שלי האם זה כי המחשבון לא מדויק או כי לא שמתי מספיק אוכל? אני מניח שפה ושם אני אשם יותר שמן ויותר מלח, הקלוריות יעלו לדעתי..
תודה מראש חברים!
בוקר -
2 פרוסות לחם קל, חצי קוטג' 3%, סלט.
אחרי בוקר -
2 פרוסות לחם קל, חצי טונה בשמן, חצי קוטג' 3%, 10 גרם טחינה ביתית וסלט.
צהריים-
200 גרם אורז מבושל, 250 גרם חזה עוף , סלט ואולי איזה משהו לטעם (קטשופ\חומוס\רוטב מעניין).
אומגה 3, מולטי ויטמין.
אחרי צהריים-
סקופ חלבון, תמר\אגוזים, יוגורט 1.5 עם גרנולה ותפוח.
ערב-
ביצה + חלבון של ביצה נוספת, עושה מזה חביתה, 2 פרוסות לחם, 100 גרם גבינת סימפוניה וסלט.
סה"כ יוצא לי -
2000 קלוריות
188 גרם חלבון
58 גרם שומן
165 גרם פחמימות
אני מרגיש היחס בין החלבון לפחמימה הוא די גרוע.. ואולי הגירעון גדול מדי, אבל מבחינת להיות שבע אני חושב שאני יכול להתמודד עם תפריט כזה.. תודה מראש!
אני 1.80, משקל 93, אחוז שומן (בהערכה שלי בלבד) 25%, (חיטוב כמובן)
מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע.
'אירובי' 4 פעמים בשבוע - הליכה של 45~ 60 דקות על הבוקר (בטן ריקה, שותה קפה והולך).
ניסיתי לבנות תפריט בערך כמו בפורטל (של ה85 קג) ולמרות שאני שוקל יותר - לא הגעתי לערכים שמומלצים שם, אז השאלה שלי האם זה כי המחשבון לא מדויק או כי לא שמתי מספיק אוכל? אני מניח שפה ושם אני אשם יותר שמן ויותר מלח, הקלוריות יעלו לדעתי..
תודה מראש חברים!
בוקר -
2 פרוסות לחם קל, חצי קוטג' 3%, סלט.
אחרי בוקר -
2 פרוסות לחם קל, חצי טונה בשמן, חצי קוטג' 3%, 10 גרם טחינה ביתית וסלט.
צהריים-
200 גרם אורז מבושל, 250 גרם חזה עוף , סלט ואולי איזה משהו לטעם (קטשופ\חומוס\רוטב מעניין).
אומגה 3, מולטי ויטמין.
אחרי צהריים-
סקופ חלבון, תמר\אגוזים, יוגורט 1.5 עם גרנולה ותפוח.
ערב-
ביצה + חלבון של ביצה נוספת, עושה מזה חביתה, 2 פרוסות לחם, 100 גרם גבינת סימפוניה וסלט.
סה"כ יוצא לי -
2000 קלוריות
188 גרם חלבון
58 גרם שומן
165 גרם פחמימות
אני מרגיש היחס בין החלבון לפחמימה הוא די גרוע.. ואולי הגירעון גדול מדי, אבל מבחינת להיות שבע אני חושב שאני יכול להתמודד עם תפריט כזה.. תודה מראש!
נערך לאחרונה: