הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לירידה במשקל

אסתי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום, צהריים טובים.

אני בת 24 , שוקלת כ63 ק"ג ומטר 1.55.
הBMI שלי הוא 26.22 , זאת אומרת שהיום אני נמצאת במשקל עודף.
ואני ממש רוצה לרדת במשקל!!

אני יודעת שצריך להיות במאזן קלורי שלילי ולהתאמן כדי לרדת במשקל אבל זה לא כזה פשוט.
בעבר הייתי רשומה למכון כושר והמצב שלי היה הרבה יותר טוב אבל היום קשה לי לעשות פעילות גופנית כי ברגע שאני מאמצת את הגוף הגב שלי
סובל מכאבים מאחר ויש לי עקמת מינורית.

שנה שעברה הייתי משתמשת בשייקים של הרבלייף (שייק חלבון) ואם התפריט ששמרתי ירדתי 7 קילו (שקלתי 67) ואחרי שהפסקתי העלאתי 3.
שימוש בשייקים זה לא אורח חיים בריא, ולא בא לי לחזור לזה.

לכן אשמח לשמוע הצעות לתפריטים או טיפים או כל דבר כזה או אחר שיוכל לעזור לי.

תודה מראש לעונים.

היי אסתי ברוכה הבאה לפורום 😃

האם כיום את מנויה לחדר כושר ? זה הפתרון הכי טוב ומומלץ שאנחנו יכולים להציע.

ישנם אנשים בפורום שגם להם יש עקמת בדרגות שונות ועדיין מתאמנים.

שייק חלבון יכול לעזור ברגע שאת לא מצליחה להגיע לערכים התזונתיים - חלבון, פחמימות, שומן וקלוריות שלך מאוכל מוצק. זאת המטרה של אבקת חלבון.

לכן אם את מצליחה להגיע לערכים הללו רק מאוכל מוצק - טוב מאוד, אם לא - מתספים באבקת חלבון.

לצרוך אבקת חלבון לא שונה מלאכול טונה או קוטג' - אין דבר "לא בריא" בזה.

מוסיף לך כמה מאמרים כדי שתוכלי ללמוד ולהבין מה עלייך לשנות ולעשות ממה שעשית עד כה

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הי אסתי,
אין שום בעיה להתחיל מתפריט וללא חדר כושר. את יכולה לשלב הליכה או הליכה משולבת עם ריצות קצרות.
את יכולה לאמץ תפריט מאחד הקישורים או להרכיב לעצמך בעזרת מחשבון. המטרה שלך תהיה לכוון לבין 1200 ל1300 קלוריות כנקודת התחלה. להקפיד שיהיה לך לפחות 100 גר חלבון ו60 גר שומן בתפריט והיתרה (כ250 קלוריות) תהיה פחמימה.
זה תפריט יחסית מצומצם ועדיין הגרעון קטן. שילוב אימונים אירוביים יכול לעזור לך להגדיל את הגרעון הקלורי.
כדאי לך להשקיע בבנייה של תפריט שיהיה מותאם ליכולת ולמידת הזמינות שלך כדי שלא תצטרכי להתאמץ יותר מידי. אל תפחדי מקצב ירידה איטי. דווקא בגלל שאת לא מתאמנת בחדר כושר קצב איטי יסייע לך לשמור על התוצאות לטווח ארוך ולא לאבד יותר מידי מסת שריר בדרך.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית