הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש הגבלה על כמות הסוכרזית היומית ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אני משתמש בממתיק שנקרא סוכרה דיאט (שקית נייר לבנה, מצורף לינק), צורך בסביבות 4-5 מנות (שקיות) ביום, האם זה יותר מדי ? ,לפי מה שקראתי הממתיק הזה מבוסס על סוכרלוז.

רכיבים: דקסטרוזה 97.125% (חומר מילוי) סוכרלוז 1.625% (ממתיק) , סידן 1.25% (מונע גיבוש).

סוכרה דיאט

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין בחיטוב?
אפשר להגיד, למעשה הגעתי ליעד ביוני ואז נסעתי לשבוע לקרוז, כשחזרתי המשכתי את החיטוב לשבוע שבועיים כדיי לתקן את השבוע הזה שאכלתי כמו מטורף (תוך שבוע הכל תוקן, עלייה של קילו שכנראה הכל היה נוזלים).

ואז המשכתי בתפריט חיטוב גם כי כבר התרגלתי אליו וגם כי אני אוהב להישאר חטוב במהלך הקיץ, העליתי קצת שומנים בתפריט כדיי להיות במינוס קטן ואני עושה העמסה כל יום שישי, בינתיים ב-3 שבועות האחרונים אני יורד 100-200 גרם בשבוע, המטרה היא להגיע ל-21/8 בשיא החיטוב (שבוע באילת), כשאחזור אעבור לשבוע-שבועיים נייטרלי ואז אתחיל מסה.

אפשר להגיד, למעשה הגעתי ליעד ביוני ואז נסעתי לשבוע לקרוז, כשחזרתי המשכתי את החיטוב לשבוע שבועיים כדיי לתקן את השבוע הזה שאכלתי כמו מטורף (תוך שבוע הכל תוקן, עלייה של קילו שכנראה הכל היה נוזלים).

ואז המשכתי בתפריט חיטוב גם כי כבר התרגלתי אליו וגם כי אני אוהב להישאר חטוב במהלך הקיץ, העליתי קצת שומנים בתפריט כדיי להיות במינוס קטן ואני עושה העמסה כל יום שישי, בינתיים ב-3 שבועות האחרונים אני יורד 100-200 גרם בשבוע, המטרה היא להגיע ל-21/8 בשיא החיטוב (שבוע באילת), כשאחזור אעבור לשבוע-שבועיים נייטרלי ואז אתחיל מסה.
אם אתה כבר באחוז שומן נורמלי.. בשביל מה ממתיק? שים כפית סוכר וסלאמתק.

• פותח/ת השרשור
אני שותה כל יום סוכרזית.. אני לא מסכים אבל זכותך לחשוב ככה 😃
זה עניין של טעם והרגל ואני מאוד אוהב מתוק, זאת הסיבה שאני שותה סוכרזית ולא כפית סוכר.
בגלל זה שאלתי אם יש מגבלה לכמות הסוכרזית היומית...

אין הגבלה, 5-6 זה בסדר.
בעקרון אומרים שזה לא טוב, אבל זה בדיוק העניין...רק אומרים. לא יצא לי לראות הוכחה לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית