הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המחקר הזה עדכני?

כי אם אני אוכל גם ארוחת ערב וגם גלידה אני אחרוג מהתפריט שלי..
לא ממש בא לי על זה, אני רוצה שהדברים יעשו בצורה הכי נכונה שאפשר.

אז יש לי רעיון בשביל: אל תחרוג מהתפריט המזוין.

• פותח/ת השרשור
אז בשורה תחתונה, עם כל התגובות, עם המחקר ועם כל השאלות:

ניתן להחליף את זה כל עוד זה מחושב בסך הערכים היומי?

אפשר להחליף בכל מקרה , ואם יביאו לך מחקר שזה בעייתי צריך להפסיק לאכול גלידה ?
הדרך הכי טובה לבדוק היא לאכול את שניהם ולראות מה יקרה .

ואני לא מבין למה אתה בא לשאול פה בכלל , אם אתה לא מוכן לקבל את התשובות של האנשים פה.

• פותח/ת השרשור
אחלה, תודה רבה.. קיבלתי את התשובה.

פשוט יש חבר'ה שזורקים תשובות בלי לתת הסבר למה, אז רק רציתי להיות בטוח.

ואיך עברת מתקופה של "הרעבה" לעלייה במסה? בבאת אחת העלת את הקלוריות? או שהעלת בהדרגה?

אני אכלתי תקופה ארוכה פחות מ-1000 קלוריות ליום.. הלכתי לתזונאי כאשר החלטתי שאני רוצה לטפל בעצמי.
עשיתי בדיקת RMR ובדיקת BOD POD שהראו שהחילוף חומרים שלי נפגע בכ-50% מהצפוי.
כלומר אם לפי הצפי הייתי אמור לשרוף 1450 קלוריות במנוחה, כעת אני שורף רק 780 קלוריות.
הוא הוסיף לRMR את הפעולות היומיומיות שלי ויצא שביום אני שורף 1400 קלוריות בערך.
הוא בנה לי תפריט נייטרלי למשך שבועיים, כדי שהגוף יתרגל לכמויות האוכל לאט אני מניח.. אני תוהה אם העובדה שאני על נייטרלי בשבועיים האלה יתרום לשיפור בקצב חילוף החומרים שלי במנוחה.
אנשים פה לא מזיינים תשכל, אם מתאמנים ואוכלים כמה שיותר - עדיין לא משמינים.
למה? כי אתה לא תהיה מסוגל לאכול כמות קלוריות כזאת שתגרום לך להשמין יותר מדי.
מדבר אחד שכבר חצי שנה במאסה דרך אגב, אחרי עלייה של כמעט 20 קילו ובערך 2-3% שומן.

• פותח/ת השרשור
סחטיין אחי, כל הכבוד..
אני מכיר את עצמי, יש דברים שאני יכול לאכול בכמות סבירה ויש דברים שאם הם נמצאים לידי אני יכול לאכול אותם בלי להפסיק ולהגיע לאלפי קלוריות (בעיקר חמאת בוטנים, שקדים קלויים, קשיו קלוי, אגוזי לוז קלויים - בעיקר כל הפיצוחים הקלויים).

אז בשורה תחתונה, עם כל התגובות, עם המחקר ועם כל השאלות:

ניתן להחליף את זה כל עוד זה מחושב בסך הערכים היומי?

הסיפור שאינו נגמר....

מגיע פה מוניטין (או מכות) לכל מי שעדיין לא התייאש וממשיך להזין את הטרוליות המיוחדת הזאת

סחטיין אחי, כל הכבוד..
אני מכיר את עצמי, יש דברים שאני יכול לאכול בכמות סבירה ויש דברים שאם הם נמצאים לידי אני יכול לאכול אותם בלי להפסיק ולהגיע לאלפי קלוריות (בעיקר חמאת בוטנים, שקדים קלויים, קשיו קלוי, אגוזי לוז קלויים - בעיקר כל הפיצוחים הקלויים).
אז תאכל חמאת בוטנים, זה בריא. ותפסיק לשאול שאלות קיטבג. SS, חלב, חמאת בוטנית, בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית