הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Smorez
  • פורסם בתאריך

Smorez

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם,
אשמח להערכת אחוז השומן, במסה כבר 8 חודשים עליתי מ62 ק"ג ל74 ק"ג גובה 1.77 גיל 22
תודה רבה לעונים.
(בכל התמונות הגוף רפוי לחלוטין):
4jb61l.jpg

311kt8p.jpg

21m7l7o.jpg

תאורה שונה:
11bln28.jpg

21ools0.jpg

תודה רבה.

תתחיל לעשות אירובי אתה עולה מסה מלוכלכת מדי וחבל אתהה עושה לעצמך עבודה כפולה בחיטוב

מה הקשר?
ראית פה תמונות לפני המאסה שאתה קובע שהוא עלה מלוכלך?
לא ראיתי אבל רואים את זה לפי התמונות, סביר להניח אם הוא עלה מ62 ל74 ויש לו אחוז שומן יחסית גבוה אז כן יש מסה מלוכלכת אז מה יהיה שהוא יגיע למשקל 80?!! ודגש על איזור הבטן והמותניים רואים את זה ממש ברור לכן המלצתי לו להכניס גם אירובי.

• פותח/ת השרשור
תתחיל לעשות אירובי אתה עולה מסה מלוכלכת מדי וחבל אתהה עושה לעצמך עבודה כפולה בחיטוב
תודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודה

תודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודה
ריצה \ הליכה \ אופניים \ אליפטי

אני ממליץ לך כי אני גם עשיתי את הטעות הזאת בעבר התמקדתי בעלייה במסה והזנחתי את האירובי, הכוונה שתשלב גם אי
הכוונה כאן לא חיטוב, תתחיל לשלב אירובי זאת אומרת נניח אתה עושה 4 אימוני משקולות בשבוע תוסיף בסוף אימון או החלק מתוכנית האימונים שלך ימי אירובי בלבד ותקפיד על אוכל נקי במסה זה גם יעזור לך מאוד.

אני ממליץ לך כי אני גם עשיתי את הטעות הזאת בעבר התמקדתי בעלייה במסה והזנחתי את האירובי, הכוונה שתשלב גם אי

הכוונה כאן לא חיטוב, תתחיל לשלב אירובי זאת אומרת נניח אתה עושה 4 אימוני משקולות בשבוע תוסיף בסוף אימון או החלק מתוכנית האימונים שלך ימי אירובי בלבד ותקפיד על אוכל נקי במסה זה גם יעזור לך מאוד.

אתה טועה ומטעה.. מה הקשר אירובי? הבחור כנראה מתאמן לא נכון זה הכל. אירובי יכול רק לפגוע לו בהתאוששות ובמשקלי עבודה וחבל.

Smorez:תפרסם את תוכנית האימונים שלך ותפריט תזונה.

• פותח/ת השרשור
אתה טועה ומטעה.. מה הקשר אירובי? הבחור כנראה מתאמן לא נכון זה הכל. אירובי יכול רק לפגוע לו בהתאוששות ובמשקלי עבודה וחבל.

Smorez:תפרסם את תוכנית האימונים שלך ותפריט תזונה.

אני משתמש בתוכנית AB 3-4 פעמים בשבוע מהפורטל ותפריט מסה ל80 ק"ג שנמצא גם כן פה בפורטל, לא ביצעתי תוכנית כוח מעולם לצערי
אבל המשקלים הם בנץ 57.5 3x8
סקוואט 75 3x6
פרס 45 3x6
דדליפט הפסקתי לא מזמן בגלל מתיחה קטנה בגב אבל עשיתי 100x3

תודה רבה לכל מי שהגיב 😃

מצטער אבל יכלתה להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים ב 8 חודשים. בקיצור אתה כנראה אוכל הרבה אבל שינויים במשקלי עבודה אין כמעט בכלל לכן זה נראה שיש כזה יחס בין שומן לשריר. מה לגבי לפריט? מה bmr, rmr?

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל יכלתה להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים ב 8 חודשים. בקיצור אתה אוכל הרבה אבל שינויים במשקלע עבודה אין כמעט בכלל לכן זה נראה שיש כזה יחס בין שומן לשריר. מה לגבי לפריט? מה bmr, rmr?
אז מה הפיתרון לדעתך? לעבור לתוכנית כוח?
Rmr 2300
Bmr 1800

אישית אני לא מאמין במושגים כמו ״תוכנית בילדינג/כוח״. אני מאמין בתוכנית הגיונית שבעזרת תעלה במשקלי עבודה אם זה בכל אימון או בכל שבוע לפחות העיקר שתיהיה התקדמות לינארית. תרים יותר=תגדל יותר.. אל תשתגע עם הפלוס הקלורי, פשוט תאכל בפלוס קלורי של 300-500 ואם תראה שזה לא מספיק והמשקלים לא זזים אז פשוט תוסיף עוד 200 ק׳. אם אתה מצליח להתקדם בתוכנית שלך אז שיהיה לך בכיף אם לא אז כנראה משהו לא בסדר.. אישית, ממליץ לך על ss להתחלה שתבנה כוח בסיסי (וכמובן מאסת שריר). אם אתה לא רוצה, פשוט נסה לבנות תוכנית אימונים שתאפשר לך עליה לנארית במשקלים.

נערך לאחרונה:
אישית אני לא מאמין במושגים כמו ״תוכנית בילדינג/כוח״. אני מאמין בתוכנית הגיונית שבעזרת תעלה במשקלי עבודה אם זה בכל אימון או בכל שבוע לפחות העיקר שתיהיה התקדמות לינארית. תרים יותר=תגדל יותר.. אל תשתגע עם הפלוס הקלורי, פשוט תאכל בפלוס קלורי של 300-500 ואם תראה שזה לא מספיק והמשקלים לא זזים אז פשוט תוסיף עוד 200 ק׳. אם אתה מצליח להתקדם בתוכנית שלך אז שיהיה לך בכיף אם לא אז כנראה משהו לא בסדר.. אישית, ממליץ לך על ss להתחלה שתבנה כוח בסיסי (וכמובן מאסת שריר). אם אתה לא רוצה, פשוט נסה לבנות תוכנית אימונים שתאפשר לך עליה לנאריך במשקלים.
מחזק1

אין קשר בין ביצוע אירובי לאיכות העלייה במאסה. זה יותר קשור בתזונה וגנטיקה באופן כללי.

אירובי כשלעצמו חשוב מסיבות רבות אחרות

עליה "נקייה" או "מלוכלכת" הוא מושג יחסי.

במבחן התוצאה האמיתי יתברר אם המאסה הייתה טובה למול סוף החיטוב הבא שיבצע, וכמובן בהנחה שהחיטוב יהיה אידאלי. כך אפשר לדעת כמה מאסת שריר נקייה נצברה בתקופה של מחזור מאסה וחיטוב שלם.

לא הבנתי גם , האם הוספה של אירובי יכולה לעזור לי במסה לצבור פחות שומן/לאבד שומן הרי במאמרים רשום שזה לא הגיוני יחד, אז מה אירובי יכול להועיל לי בתקופת המאסה חוץ מסיבולת לב ריאה יש לזה איזשהו היתרון אם אני אוסיף אירובי ביום מנוחה למשל? נניח זה יעזור לכרס שצמחה לה בתקופת המאסה?

האם הוספה של אירובי יכולה לעזור לי במסה לצבור פחות שומן/לאבד שומן
לא.
הכל עניין של כמה הפלוס הקלורי שלך.
לאירובי הרבה יתרונות, בעיקר בריאותיים.. ממש לא לצבור פחות שומן על חשבון יותר שריר.

לא.
הכל עניין של כמה הפלוס הקלורי שלך.
לאירובי הרבה יתרונות, בעיקר בריאותיים.. ממש לא לצבור פחות שומן על חשבון יותר שריר.
זאת אומרת שכל עוד אני בפלוס קלורי נניח 500-600 מעל הניטרלי שום אירובי לא ישנה לי את צורת הכרס , הממה שרק יגרום לי להיות בפלוס קלורי נמוך יותר , אז אין שום תועלת שאני אוסיף אירובי בתקופת המאסה? ( חוץ מזה שהוא יחזק לי סיבולת לב ריאה ו..?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית