עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר?תתחיל לעשות אירובי אתה עולה מסה מלוכלכת מדי וחבל אתהה עושה לעצמך עבודה כפולה בחיטוב
לא ראיתי אבל רואים את זה לפי התמונות, סביר להניח אם הוא עלה מ62 ל74 ויש לו אחוז שומן יחסית גבוה אז כן יש מסה מלוכלכת אז מה יהיה שהוא יגיע למשקל 80?!! ודגש על איזור הבטן והמותניים רואים את זה ממש ברור לכן המלצתי לו להכניס גם אירובי.מה הקשר?
ראית פה תמונות לפני המאסה שאתה קובע שהוא עלה מלוכלך?
תודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודהתתחיל לעשות אירובי אתה עולה מסה מלוכלכת מדי וחבל אתהה עושה לעצמך עבודה כפולה בחיטוב
ריצה \ הליכה \ אופניים \ אליפטיתודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודה
אני ממליץ לך כי אני גם עשיתי את הטעות הזאת בעבר התמקדתי בעלייה במסה והזנחתי את האירובי, הכוונה שתשלב גם איתודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודה
הכוונה כאן לא חיטוב, תתחיל לשלב אירובי זאת אומרת נניח אתה עושה 4 אימוני משקולות בשבוע תוסיף בסוף אימון או החלק מתוכנית האימונים שלך ימי אירובי בלבד ותקפיד על אוכל נקי במסה זה גם יעזור לך מאוד.תודה על התגובה את האמת בהתחלה במשך כמה חודשים המסה הייתה באמת מלוכלכת ורק בזמן האחרון התחלתי להקפיד על מסה נקייה, כשאתה אומר להוסיף אירובי מה אתה מתכוון? להתחיל חיטוב? תודה
אני ממליץ לך כי אני גם עשיתי את הטעות הזאת בעבר התמקדתי בעלייה במסה והזנחתי את האירובי, הכוונה שתשלב גם אי
הכוונה כאן לא חיטוב, תתחיל לשלב אירובי זאת אומרת נניח אתה עושה 4 אימוני משקולות בשבוע תוסיף בסוף אימון או החלק מתוכנית האימונים שלך ימי אירובי בלבד ותקפיד על אוכל נקי במסה זה גם יעזור לך מאוד.
אתה טועה ומטעה.. מה הקשר אירובי? הבחור כנראה מתאמן לא נכון זה הכל. אירובי יכול רק לפגוע לו בהתאוששות ובמשקלי עבודה וחבל.
Smorez:תפרסם את תוכנית האימונים שלך ותפריט תזונה.
אז מה הפיתרון לדעתך? לעבור לתוכנית כוח?מצטער אבל יכלתה להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים ב 8 חודשים. בקיצור אתה אוכל הרבה אבל שינויים במשקלע עבודה אין כמעט בכלל לכן זה נראה שיש כזה יחס בין שומן לשריר. מה לגבי לפריט? מה bmr, rmr?
מחזק1אישית אני לא מאמין במושגים כמו ״תוכנית בילדינג/כוח״. אני מאמין בתוכנית הגיונית שבעזרת תעלה במשקלי עבודה אם זה בכל אימון או בכל שבוע לפחות העיקר שתיהיה התקדמות לינארית. תרים יותר=תגדל יותר.. אל תשתגע עם הפלוס הקלורי, פשוט תאכל בפלוס קלורי של 300-500 ואם תראה שזה לא מספיק והמשקלים לא זזים אז פשוט תוסיף עוד 200 ק׳. אם אתה מצליח להתקדם בתוכנית שלך אז שיהיה לך בכיף אם לא אז כנראה משהו לא בסדר.. אישית, ממליץ לך על ss להתחלה שתבנה כוח בסיסי (וכמובן מאסת שריר). אם אתה לא רוצה, פשוט נסה לבנות תוכנית אימונים שתאפשר לך עליה לנאריך במשקלים.
אין קשר בין ביצוע אירובי לאיכות העלייה במאסה. זה יותר קשור בתזונה וגנטיקה באופן כללי.אני ממליץ לך כי אני גם עשיתי את הטעות הזאת בעבר התמקדתי בעלייה במסה והזנחתי את האירובי, הכוונה שתשלב גם אי
הכוונה כאן לא חיטוב, תתחיל לשלב אירובי זאת אומרת נניח אתה עושה 4 אימוני משקולות בשבוע תוסיף בסוף אימון או החלק מתוכנית האימונים שלך ימי אירובי בלבד ותקפיד על אוכל נקי במסה זה גם יעזור לך מאוד.
לא.האם הוספה של אירובי יכולה לעזור לי במסה לצבור פחות שומן/לאבד שומן
זאת אומרת שכל עוד אני בפלוס קלורי נניח 500-600 מעל הניטרלי שום אירובי לא ישנה לי את צורת הכרס , הממה שרק יגרום לי להיות בפלוס קלורי נמוך יותר , אז אין שום תועלת שאני אוסיף אירובי בתקופת המאסה? ( חוץ מזה שהוא יחזק לי סיבולת לב ריאה ו..?)לא.
הכל עניין של כמה הפלוס הקלורי שלך.
לאירובי הרבה יתרונות, בעיקר בריאותיים.. ממש לא לצבור פחות שומן על חשבון יותר שריר.