הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה להרמת משקולות, מיקום וחוזק

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
קניתי חגורה להרמת משקולות של Lever Pro, רציתי לשאול כמה צמוד זה צריך להיות עליי ואיפה בדיוק לשים אותה?
ובזמן התנועה, מה אני אמור להרגיש? שהגב לא זז?

תודה !

זה צריך להיות מספיק צמוד כדי לתת לך את התמיכה הנכונה, מבחינת הרגשה, אתה תרגיש ככל הנראה את התמיכה שזה נותן לך מרגע השימוש, אבל הקפד לשמור על טכניקה נכונה גם איתה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה. שמתי את החגורה עליי ואני מרגיש שהיא צמודה ויושבת טוב, אבל לא יודע בדיוק איך זה עוזר לי (אולי זה עוזר לי ואני לא שם לב)..
עוד שאלה, אני אמור לשים את החגורה רק במשקלים שממש קשה לי או פשוט לשים אותה בכללי? אני עכשיו באימון ss ואני עושה ריסט, אז במשקלים הנמוכים יותר(שבהם לא הייתי עם חגורה) גם לשים חגורה?

תודה.

תלוי..
ממשקל מסוים אני כבר משתמש בחגורה. בעיקר בגלל שהמשקל כבר כבד וצריך גם קצת להתרגל לשימוש עם החגורה.
אתה לא פקטור, אתה עובד מספיק זמן בחדר כושר כדי לפתח לעצמך הרגלים שרכשת מניסיון, אם מתחילים עם חגורה צריך להתנסות איתה במשקלים הכבדים במקום להתחיל להשתמש בה כל הזמן

עניין החגורה הוא גם אישי.

נכון שיש להשתמש בה בעת הסטים הכבדים, וגם תלוי מתי ולפי העדפה.

באותה נשימה, גם בחימום ניתן להשתמש, כדי "להתרגל" אליה (ללא קשר האם חדשה או לאו) ולחסוך לגוף עומס מיותר בחימום, במטרה לבוא מוכן וטרי יותר לסטים של העבודה.

כך או כך, הבחירה שבחגירת חגורה צריכה להיעשות בחכמה. למתחילים, ומי שמעלה משקל באופן גורף ואף קבוע מאימון לאימון, לא הייתי ממליץ למהר ולקפוץ לחגור. ההתקדמות היא מדד טוב לכך שחגורה יכולה לחכות לשלבים מתקדמים יותר, שם תהווה ערך מוסף חשוב יותר, בעת התקדמות לא עיקבית או איטית במיוחד.

אני, אישית, לא השתמשתי בחגורה די הרבה זמן מטעמים של נוחות וגם אופן התקדמות, שלא ממש מצריך שימוש בה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית