תמונה ייעוץ - המשך מסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור Rick
  • פורסם בתאריך

Rick

משתמש מתחיל
1
1
נק' מוניטין:
1
1
1
היי חברים,
אני בן 21, מתאמן כבר מעל שנה.
התחלתי קטנצ'יק, כחלק מהגנטיקה שלי ולאט לאט גדלתי, בקצב לא מטורף כי קשה לשנות הרגלי אכילה של שנים.
מאז שהתחלתי להתאמן אני במצב תמידי של מסה, לא עושה קרדיו או אירובי בכלל, מנסה רק לגדול ואוכל פחות או יותר כל מה שאני רוצה (כמובן שמקפיד על כמות חלבון מספקת).
אני 1.75, אחרי שהייתי תקוע כמה חודשים על 69 ק"ג, לפני חודש התחלתי לקחת גיינר, והיום סיימתי אותו במשקל 73 ק"ג.
אני נמצא במצב מסתכל, כי מצד אחד אני מרגיש כאילו אני לא גדול מספיק ומרגיש שיש לי עוד, מצד שני מעצבן אותי מאוד שהבטן שלי שטוחה ולא רואים את השרירים על אף כמות הזמן הרבה יחסית שאני משקיע בה.
אני לא יודע אם זה נובע מגנטיקה ואין מה לעשות לגבי זה, או שצריך לקצץ קצת באחוזי שומן.
ובאופן כללי אני מתלבט לגבי ההמשך, אם לנסות להעלות עוד כמה קילוגרמים של מסה ורק אז להתחיל לחתוך או להתחיל כבר מעכשיו.

התמונה שמצורפת למטה היא מלפני מספר שבועות, תמונה יותר עדכנית כרגע אין לי כי המצלמה של הפלאפון שבורה.
בכל אופן אני לא שונה מאוד היום, גדלתי מעט בזכות ה4 קילו שעליתי, ואני נראה קצת יותר מלא, לא משהו דרסטי.

זו ההודעה הראשונה שלי פה, ובאופן כללי פעם ראשונה שאני נעזר באינטרנט באופן אקטיבי ולא רק ע"י קריאה וצפייה.
תודה רבה מראש על הזמן ועל העזרה.

תמונה.jpg

ברוכים הבאים לפורום.
הייתי ממליץ על המשך במסה ואז ירידה באחוזי השומן.

סך הכל נראה טוב .
תמשיך במאסה לדעתי , שמור על תזונה טובה ויהיה בסדר , לא בנו את רומא ביום אחד !

נראה מעולה תן עוד כמה חודשים במסה ואז תעבור לחיטוב סהכ אחוזי שומן לא כל כך גבוהים

תשמע יש לך מבנה מדהים אחי
תעלה עוד קצת במסה אתה צריך עוד קצת חזה לדעתי ואתה מפחיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית