הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעמי אבקות

• פותח/ת השרשור Swan
  • פורסם בתאריך

Swan

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
Profit סגולה
היי, אני מתלבטת בין אבקת חלבון צ'מפיון לאופטימום מבחינת טעם (כמה שפחות טעם לוואי כמו בדיאט קולה) ואם יש טעם מוצלח יותר מבין המבחר..תודה מראש:)

• פותח/ת השרשור
תודה...פשוט באתר של ישראלבודי קראתי תגובות פחות טובות לגבי הטעם של האופטימום..עניין של טעם כנראה;)

תודה...פשוט באתר של ישראלבודי קראתי תגובות פחות טובות לגבי הטעם של האופטימום..עניין של טעם כנראה;)

צ'מפיון היה החלבון הראשון שלי איזה נוסטלגיה.... בזמנים שהוא היה עוד זול, היום הוא נורא יקר.

תלוי איזה טעם של אופטימום אבל יש להם כמה טעמים טובים. יש כאן באתר חוות דעת של משה על כל הטעמים שלהם מציע לך להציץ.

חבל על הכסף.. למה אופטימום?

האבקה של אמינו שופ גם יותר טעימה ובטח שלא פחות טובה

(יש בדיקות מעבדה)

והכי חשוב.. בעשרות אחוזים יותר זולה

ברור שיהיה ביקורות לא טובות בישראל בודי על אופטימום כי צמפיון זה חלבון שהם מנסים לקדם ולמכור
עצה שלי אלייך אישית, אל תתקרבי לישראל בודי אם את רוצה לחסוך כסף ושלא ידפקו אותך עם אבקה זולה
תקני מאמינושופ, מחירים הוגנים וחלבונים איכותיים

לתמחר אבקת חלבון(ואני מזכיר זה כולה אבקת חלבון...) ב-430 שקל לפח זה פשוט שוד לאור היום, צריך לעצור אותם.

הצ'מפיון עוגיות עשה לי טעם לוואי נוראי, לגביי אופטימיום הטעם היחיד שלא היה לו טעם לוואי זה double rich chocolate.
עדיף לקנות את הpure של אמינושופ, יותר טעים ויותר זול.

הצ'מפיון עוגיות עשה לי טעם לוואי נוראי, לגביי אופטימיום הטעם היחיד שלא היה לו טעם לוואי זה double rich chocolate.
עדיף לקנות את הpure של אמינושופ, יותר טעים ויותר זול.

בטיסטה שותה אבקת חלבון? חשבתי פרשת...

יש לי צ'מפיון בננה והיה לי שוקולד לפני...
לא מתקרבים לטעמים של פיור של אמינושופ, ושלא נדבר על המחיר...

• פותח/ת השרשור
חח..יש מצב שבישראלבודי מגיבים מטעם חברת אופטימום ופה מטעם חברת אמינושופ? ;)
בכל אופן כנראה שאנסה את האחרון..קצרה בכסף..תודה!!

יש לי אופטימום בטעם קרם עוגיות והיה לי בעבר בטעם תות בננה, התות בננה החלבון הכי טעים שטעמתי אי פעם והקרם עוגיות טעם מאוד גם כן (בדרך כלל אני שומע שקרם עוגיות זוועה אצל 99% מהחברות)
לקרם עוגיות יש קצת טעם לוואי של שוקולד מוקה נחמד אני אישית אוהב את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית