A ababw משתמש מתחיל 130 8 נק' מוניטין: 11 0 130 8 29/7/16 #1 היי רציתי לדעת אם בתרגילי הss הידיים יגדלו כמו באימונים בהם יש דרש עליהן? המטרה שלי היא לגדול במאסת השריר, ופחות מעניין אותי הכח. אני רוצה לגדול בכל הגוף ולא להשאיר אזור בפיגור. אשמח לעזרה.
היי רציתי לדעת אם בתרגילי הss הידיים יגדלו כמו באימונים בהם יש דרש עליהן? המטרה שלי היא לגדול במאסת השריר, ופחות מעניין אותי הכח. אני רוצה לגדול בכל הגוף ולא להשאיר אזור בפיגור. אשמח לעזרה.
Daniel Barack משתמש על 9,149 5,628 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 11,357 0 9,149 5,628 29/7/16 #2 הכל גדל בSS בכמה והאם בפרופורציה - תלוי במספר פרמטרים. כתוכנית בסיסית ותובענית למתחילים ורמות דומות - עיקר ההתקדמות בעצימות והעלאת משקל היא החשובה, ממנה נגזרת הגדילה העודפת בגוף. בידוד שרירים יהיה למול התקדמות כללית ואיכותה, ב"טעם טוב" - כזה שלא יפגע בהתאוששות באופן כללית ובמטרת התוכנית בפרט Upvote 0 Downvote
הכל גדל בSS בכמה והאם בפרופורציה - תלוי במספר פרמטרים. כתוכנית בסיסית ותובענית למתחילים ורמות דומות - עיקר ההתקדמות בעצימות והעלאת משקל היא החשובה, ממנה נגזרת הגדילה העודפת בגוף. בידוד שרירים יהיה למול התקדמות כללית ואיכותה, ב"טעם טוב" - כזה שלא יפגע בהתאוששות באופן כללית ובמטרת התוכנית בפרט