הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך
ואללה אחי אל תצא למסיבות טראנס בת"א מה ציפית שיקרה שכולם יעופו על כולם?

אני רק רוצה להוסיף שזה נשמע שמה שאתה מחפש זה קישוט ולא זיון/חברה.
הרדיפה שלך נובעת מזה שהחברים שלך יורדים עליך או מעירים לך על זה שאתה לבד,ואתה כביכול רוצה "להראות להם" ולצאת עם דוגמנית,אבל גם אם תצליח בזה,כל מה שזה יביא לך זה תחושת ריקנות,כי אתה מנסה לשמח את החברים שלך במקום את עצמך.
אמרת שיצאת ושכבת עם בחורות "סבירות",איך היה הסקס?טוב? ואם כן אז למה לא המשכת איתן?כי הן לא נראות מספיק טוב כדי להשוויץ מול החברים?
כשתגיע לתובנה שהשמחה שלך גוברת על ההעדפות של החברים שלך(שבמילא לא ריאליות,כי הם עצמם לא הצליחו לממש אותם ועכשיו מנסים לעשות את זה דרכך)אתה תפסיק להתייחס לנשים כמו אל קישוט ואולי אז תמצא שמחה.
אגב מנסיוני האישי,ככל שהבחורה נראית יותר טוב על היד,היא מרגישה הרבה פחות טוב במיטה.

• פותח/ת השרשור
איפה כתבתי שזה בגלל החברים? אין לי כמעט חברים. יש לי מטרות שהצבתי לעצמי ומצוקה עם נשים זה הכל. לגבי היחסי מין היה בין טוב לטוב מאוד, לא המשכתי מכל מיני סיבות, לפעמים הבחורה קטעה את זה (במקרה אחד זה היה יותר מפגישה אחת) ,רק במקרה אחד זה היה כי התפדחתי להביא אותה למגורים. אני לא יכול לשים עדשות ומפחד פחד מוות מניתוח להסרת משקפיים למרות שכמעט הלכתי על זה. למרות ששוב, רוב הבנות אומרות שאני יפה יותר עם משקפיים. משונה מאוד, אבל זה המצב (יש לי איזה 3-4 זוגות ולכל זוג הסטייל והייחודיות שלו).

שמעו, הייתי אתמול במועדון עם ידידה אחרי ששנה לא הייתי במסיבה וואלה, נזכרתי שאני כנראה לא מתאים לסצנה הזאת. לרקוד שעות, לשבת במקום אחד שמספר הבנות בו מוגבל.. אבל באיה נאפה לא תהיה הגבלה במספר הבנות נכון?
אולי אני אלך לאיה נאפה ל3-4 לילות ולא 7 לילות כי אני לא טיפוס של מועדונים, ותכל'ס אני מתלבט למה ללכת למקום שאני לווא דווקא אוהב רק בשביל בנות. גם 3 לילות אני לא יודע אם אני אחזיק מעמד מועדונים יום אחרי יום. הבנתי שבאיה נאפה זה מסיבות עד אור הבוקר. אפשר לחתוך לפני חח? שווה לטוס לשם?
אני אגיד לכם את האמת אני יותר טיפוס של להתחיל עם בנות באור יום ובקניונים, חוץ ממסיבות יש באיה נאפה איזה קניון וטיילת מלאת בנות ? יש על מה לבנות?

וכן תאילנד יהיה היעד הבא כנראה.

איפה כתבתי שזה בגלל החברים? אין לי כמעט חברים. יש לי מטרות שהצבתי לעצמי ומצוקה עם נשים זה הכל. לגבי היחסי מין היה בין טוב לטוב מאוד, לא המשכתי מכל מיני סיבות, לפעמים הבחורה קטעה את זה (במקרה אחד זה היה יותר מפגישה אחת) ,רק במקרה אחד זה היה כי התפדחתי להביא אותה למגורים. אני לא יכול לשים עדשות ומפחד פחד מוות מניתוח להסרת משקפיים למרות שכמעט הלכתי על זה. למרות ששוב, רוב הבנות אומרות שאני יפה יותר עם משקפיים. משונה מאוד, אבל זה המצב (יש לי איזה 3-4 זוגות ולכל זוג הסטייל והייחודיות שלו).

שמעו, הייתי אתמול במועדון עם ידידה אחרי ששנה לא הייתי במסיבה וואלה, נזכרתי שאני כנראה לא מתאים לסצנה הזאת. לרקוד שעות, לשבת במקום אחד שמספר הבנות בו מוגבל.. אבל באיה נאפה לא תהיה הגבלה במספר הבנות נכון?
אולי אני אלך לאיה נאפה ל3-4 לילות ולא 7 לילות כי אני לא טיפוס של מועדונים, ותכל'ס אני מתלבט למה ללכת למקום שאני לווא דווקא אוהב רק בשביל בנות. גם 3 לילות אני לא יודע אם אני אחזיק מעמד מועדונים יום אחרי יום. הבנתי שבאיה נאפה זה מסיבות עד אור הבוקר. אפשר לחתוך לפני חח? שווה לטוס לשם?
אני אגיד לכם את האמת אני יותר טיפוס של להתחיל עם בנות באור יום ובקניונים, חוץ ממסיבות יש באיה נאפה איזה קניון וטיילת מלאת בנות ? יש על מה לבנות?

תשאר בארץ ותתעשת.

היית במועדון עם ידידה? אתה גם מאלה שמבקשים מנשים עצות לגבי איך להתחיל איתן?
תדע, לבקש טיפים מבחורה איך להתחיל עם בחורות זה כמו לשאול פרה איך להכין המבורגר, זה פשוט לא עובד.

לך תעשה משהו מעניין, לטוס לחו"ל בשביל סקס זה בזבוז זמן.

גבר, לצאת לרחוב לחפש זיון זה כמו לצאת לרחוב לצוד פוקמונים.
תהיה יעיל, תפרוץ את המשחק ותוריד טינדר.

זה לא שהאוכלוסיה שם בהכרח שונה, אבל בטינדר אתה פשוט רץ על מליון בחורות בכלום זמן וסטטיסטית כנראה שמתישהו יצא לך מזה זיון.

איה נאפה?...
עכשיו ביולי-אוגוסט איה נאפה מלאה בישראלים ישראליות/בריטים בריטיות ובעיקר בגילאים 17-21.
זה לא המקום בשבילך בכלל ולא מה שאתה מחפש. נסה בכיוון של יורט דה מאר

מדדתי את ה deep sea.
נראה כמו שעון קיר על היד שלי, זה הדייבר היחידי של רולקס שאני אוהב, הסאב מרינר טו טון נראה מצועצע.
כנראה שאלך על דייט גאסט עם הלוח האפור, אבל חולם על הזהב וורוד.
משהו בי דוחף לא ללכת ללמוד, לעבוד עוד קצת ולקנות את השעונים האלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית