נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
ישראליות שחשות זרות מחו"ל*לוקח פופקורן*🍿
מחכה לתגובות....
עריכה: איה נאפה בתקופה הזאת זה לא רק ישראליות?
לך תבין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישראליות שחשות זרות מחו"ל*לוקח פופקורן*🍿
מחכה לתגובות....
עריכה: איה נאפה בתקופה הזאת זה לא רק ישראליות?
זורמות
להזרים
להזרים
מזרימים
אבל הנסיעה המטרה שלה היא לסקס
תשאר בארץ ותתעשת.איפה כתבתי שזה בגלל החברים? אין לי כמעט חברים. יש לי מטרות שהצבתי לעצמי ומצוקה עם נשים זה הכל. לגבי היחסי מין היה בין טוב לטוב מאוד, לא המשכתי מכל מיני סיבות, לפעמים הבחורה קטעה את זה (במקרה אחד זה היה יותר מפגישה אחת) ,רק במקרה אחד זה היה כי התפדחתי להביא אותה למגורים. אני לא יכול לשים עדשות ומפחד פחד מוות מניתוח להסרת משקפיים למרות שכמעט הלכתי על זה. למרות ששוב, רוב הבנות אומרות שאני יפה יותר עם משקפיים. משונה מאוד, אבל זה המצב (יש לי איזה 3-4 זוגות ולכל זוג הסטייל והייחודיות שלו).
שמעו, הייתי אתמול במועדון עם ידידה אחרי ששנה לא הייתי במסיבה וואלה, נזכרתי שאני כנראה לא מתאים לסצנה הזאת. לרקוד שעות, לשבת במקום אחד שמספר הבנות בו מוגבל.. אבל באיה נאפה לא תהיה הגבלה במספר הבנות נכון?
אולי אני אלך לאיה נאפה ל3-4 לילות ולא 7 לילות כי אני לא טיפוס של מועדונים, ותכל'ס אני מתלבט למה ללכת למקום שאני לווא דווקא אוהב רק בשביל בנות. גם 3 לילות אני לא יודע אם אני אחזיק מעמד מועדונים יום אחרי יום. הבנתי שבאיה נאפה זה מסיבות עד אור הבוקר. אפשר לחתוך לפני חח? שווה לטוס לשם?
אני אגיד לכם את האמת אני יותר טיפוס של להתחיל עם בנות באור יום ובקניונים, חוץ ממסיבות יש באיה נאפה איזה קניון וטיילת מלאת בנות ? יש על מה לבנות?
וכן תאילנד יהיה היעד הבא כנראה.
אל תיסחף
סע לתאילנד.
יש מקום שנקרא פטאיה. בול בשבילך..
איפה כתבתי שזה בגלל החברים? אין לי כמעט חברים. יש לי מטרות שהצבתי לעצמי ומצוקה עם נשים זה הכל. לגבי היחסי מין היה בין טוב לטוב מאוד, לא המשכתי מכל מיני סיבות, לפעמים הבחורה קטעה את זה (במקרה אחד זה היה יותר מפגישה אחת) ,רק במקרה אחד זה היה כי התפדחתי להביא אותה למגורים. אני לא יכול לשים עדשות ומפחד פחד מוות מניתוח להסרת משקפיים למרות שכמעט הלכתי על זה. למרות ששוב, רוב הבנות אומרות שאני יפה יותר עם משקפיים. משונה מאוד, אבל זה המצב (יש לי איזה 3-4 זוגות ולכל זוג הסטייל והייחודיות שלו).
שמעו, הייתי אתמול במועדון עם ידידה אחרי ששנה לא הייתי במסיבה וואלה, נזכרתי שאני כנראה לא מתאים לסצנה הזאת. לרקוד שעות, לשבת במקום אחד שמספר הבנות בו מוגבל.. אבל באיה נאפה לא תהיה הגבלה במספר הבנות נכון?
אולי אני אלך לאיה נאפה ל3-4 לילות ולא 7 לילות כי אני לא טיפוס של מועדונים, ותכל'ס אני מתלבט למה ללכת למקום שאני לווא דווקא אוהב רק בשביל בנות. גם 3 לילות אני לא יודע אם אני אחזיק מעמד מועדונים יום אחרי יום. הבנתי שבאיה נאפה זה מסיבות עד אור הבוקר. אפשר לחתוך לפני חח? שווה לטוס לשם?
אני אגיד לכם את האמת אני יותר טיפוס של להתחיל עם בנות באור יום ובקניונים, חוץ ממסיבות יש באיה נאפה איזה קניון וטיילת מלאת בנות ? יש על מה לבנות?
וכן תאילנד יהיה היעד הבא כנראה.
זה פוטושופ? כמה מסה.. תן לי איזה 3-4 קילו שריר 😁ישראליות שחשות זרות מחו"ל
לך תבין
אוליגרך שכמותךשים רולקס על היד וסע לאוקראינה (אני פה עכשיו)
סאבמרינר שחור? יא נדוששים רולקס על היד וסע לאוקראינה (אני פה עכשיו)
סאבמרינר שחור? יא נדוש