הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר האם התכנית אימונים שהמאמן נתן לי טובה?

מסת שריר

משתמש מתחיל
77
1
נק' מוניטין:
1
77
1
נרשמתי לחד"כ על מנת להתחיל מסה, והמאמן שם נתן לי תכנית אימונים.
עם התכנית אימונים הזאת אני כבר כמה אימונים, אבל אני מרגיש שזאת חרא של תכנית ואני לא מתקדם איתה לשום מקום.
בתכנית הזאת אני גם לא עובד עם מוט... אני גם רוצה להתחיל לעבוד עם מוט ולעשות תרגילים כמו סקוואט, דדליפט, בנץ פרס וכו' כדי לראות יותר תוצאות ויותר להעלות מסת שריר.

התכנית היא כזאת:

- לחיצת רגליים במכונה 15X3
- לחיצת חזה עם משקולות 15X3
חתירה במכונה 15X3
הרחקת כתף במשקולות 12X3
פשיטה מאחורי הראש 12X2
כפיפת מרפקים עם משקולות (רגיל) 12X2
כפיפות בטן 30X3
כפיפות בטן אלכסוניות 20X3
פשיטת גו 12X3

התכנית לא טובה.
תתחיל מלקרוא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ותבנה לך תפריט בשביל מסה, בלי תזונה תאימה אתה יכול להאמן כמה שאתה רוצה אבל לא תראה תוצאות.
בסוף המאמר תראה קישור לתכניות אימונים, ממליץ ללמוד את הטכניקה של תרגילי הבסיס עם מוט ולהתחיל SS.

• פותח/ת השרשור
התכנית לא טובה.
תתחיל מלקרוא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ותבנה לך תפריט בשביל מסה, בלי תזונה תאימה אתה יכול להאמן כמה שאתה רוצה אבל לא תראה תוצאות.
בסוף המאמר תראה קישור לתכניות אימונים, ממליץ ללמוד את הטכניקה של תרגילי הבסיס עם מוט ולהתחיל SS.

בניתי לעצמי תפריט למסה, אני יודע שהתכנית לא טובה וקראתי את המאמר באתר קילגורם המון פעמים.
אבל בכל זאת אני רוצה fbw..
אבל מה שאני רוצה ב fbw זה תכנית טובה עם מוט כדי לעשות תרגילים כמו דדליפט סקוואט וכדומה.
יש לציין שאף פעם לא עבדתי עם מוט.

אבל בכל זאת אני רוצה fbw..
אבל מה שאני רוצה ב fbw זה תכנית טובה עם מוט כדי לעשות תרגילים כמו דדליפט סקוואט וכדומה.
יש לציין שאף פעם לא עבדתי עם מוט.
SS היא FBW שמבוססת על התרגילים שציינת.
כל אחד מתישהו היה במצב שהוא אף פעם לא עב עם מוט. בשביל זה לומדים טכניקה של התרגילים ואז אפשר להתחיל לעלות משקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
SS היא FBW שמבוססת על התרגילים שציינת.
כל אחד מתישהו היה במצב שהוא אף פעם לא עב עם מוט. בשביל זה לומדים טכניקה של התרגילים ואז אפשר להתחיל לעלות משקלי עבודה.

ואם אני אבקש מהמאמן בחד"כ לבנות לי תכנית עם מוט הוא יסכים?
האם כדאי לסמוך עליו?
הכוונה לתכנית fbw ל-3 חודשים

ואם אני אבקש מהמאמן בחד"כ לבנות לי תכנית עם מוט הוא יסכים?
האם כדאי לסמוך עליו?
הכוונה לתכנית fbw ל-3 חודשים
אין לי מושג מי המאמן שלך, איך אני יכול לדעת אם אתה יכול לסמוך עליו ואם הוא יסכים?
נתתי לך אופציה טובה, תכנית שכבר בנו אותה ועובדת אני לא מבין למה אתה מתעקש על תכנית שהמאמן שלך יבנה, אבל זכותך.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מי המאמן שלך, איך אני יכול לדעת אם אתה יכול לסמוך עליו ואם הוא יסכים?
נתתי לך אופציה טובה, תכנית שכבר בנו אותה ועובדת אני לא מבין למה אתה מתעקש על תכנית שהמאמן שלך יבנה, אבל זכותך.

אני לא מתעקש, אני סה"כ רוצה תכנית fbw עם מוט שעובד על תרגילים כמו סקוואט דדליפט ונץ פרס על מנת להעלות יותר מסת שריר.
אני לא מעוניין בSS

יש מצב שאתה לא רוצה SS כי היא נראת לך קצרה מדי ובגלל זה אתה חושב שהיא לא טובה?

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתה לא רוצה SS כי היא נראת לך קצרה מדי ובגלל זה אתה חושב שהיא לא טובה?

לא דווקא אין סיבה, אבל אם אני כבר ב-fbw אני מעדיף להמשיך איתה.
פשוט מה שאני רוצה בfbw זה תרגילים עם מוט כדי שאני אוכל להעלות יותר מסה, כי התכנית שהמאמן נתן לי סתם תכנית .. אני לא רוצה להסתמך עליה עכשיו 3 חודשים עד שאעבור לAB
יש סיבה? פשוט זו תכנית שבעזרתה תוכל להשיג בדיוק את המטרות שכתבת

הבנתי.. תודה אחי.
ועוד שאלה אחרונה..
אם אני אקח תכנית FBW מאתר קילוגרם זה בסדר? מה אתה חושב? אני מתאמן מתחיל.

פשוט מה שאני רוצה בfbw זה תרגילים עם מוט כדי שאני אוכל להעלות יותר מסה
אתה מוזמן לתת נסיון לתוכנית הFBW שנמצאת בחתימה שלי. היא לא מושלמת לכל מתאמן אבל היא תתאים להתחלה.
אמנם לא שאלת אותי אבל לדעתי התוכניות באתר קילוגרם לוקות בחסר מבחינת עבודה עם משקלים חופשיים ולכן ההמלצה שלי היא ללכת על התוכניות שאני בניתי, שיותר מתאימות לכך.

הבנתי.. תודה אחי.
ועוד שאלה אחרונה..
אמרתי לך את האופציה שהיא הכי טובה לדעתי. אם אתה רוצה fbw מהאתר אתה יכול גם, או את ה fbw של טנק.
ההמלצה שלי היא ללכת על התוכניות שאני בניתי
😆

Back
למעלה תחתית