עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא בשבילי.מה זה משקלי עבודה סבירים?
כמה זמן מתאמן ומה היה קצב ההתקדמות מנקודת הפתיחה?
קשה לי עם המונח משקלים סבירים אבל שיהיה.על איזה תוכנית הייתה ממליץ? אני יודע שזה די כללי ולא ממש מדויק אבל עדיין.
אז לדעתך כל תוכנית כח כמו ss או לינארית ייתנו את אותם התוצאות כמו fbw?קשה לי עם המונח משקלים סבירים אבל שיהיה.
מה שדניאל כתב מעליי ↑
מצטרף להמלצה.
או-
כל תוכנית שבנויה מראש עם התקדמות לינארית כלשהי והצבת יעדים.
למתאמן מתחיל? כןאז לדעתך כל תוכנית כח כמו ss או לינארית ייתנו את אותם התוצאות כמו fbw?
בהחלט! זו הדרך הראשונית למתחילאז לדעתך כל תוכנית כח כמו ss או לינארית ייתנו את אותם התוצאות כמו fbw?
זה לא בשבילי.
אני פשוט תוהה איזה תוכנית הכי מתאימה לפיתוח מסת שריר.
בוא נניח שמשקלים סבירים זה:
בנץ משקל גוף
פרס 45-50 קילו ביחס למתאמן ממוצע ששוקל 65-70
סקוואט 80-90
דדליפט 110-120
על איזה תוכנית הייתה ממליץ? אני יודע שזה די כללי ולא ממש מדויק אבל עדיין.
אז איזה תוכנית הייתה ממליץ למתאמן כזה בהנחה שהמטרה שלו זה עלייה במסת שריר ולא בכוח ומשקלי עבודה?מתאמן ממוצע ששוקל 65-70 קילו הוא לא מתאמן ממוצע. הוא מתאמן מתחיל בתת משקל. המשקלים שציינת הם משקלים של מישהו שמתאמן חודש-חודשיים.
לא כל כך הבנתי למה הכוונה.אני נמנע מלענות כי יש כאן אנשים רגישים בהנהלה. תקרא את הנעוצים.
כבר ענו לך.לא כל כך הבנתי למה הכוונה.
ממה השריר גודל בדיוק?עלייה במסת שריר ולא בכוח ומשקלי עבודה
מידע - תוכניות אימון, מאמרים, מדריכים, מאגר תרגילים, כל המידע למתחילים תתחילו מכאןלא כל כך הבנתי למה הכוונה.
מה הבעיה שתענה מבחינת ההנהלה באתר?
משקל 65-70 הוא משקל קביל לאנשים נמוכים או רזים מטבעם.מתאמן ממוצע ששוקל 65-70 קילו הוא לא מתאמן ממוצע. הוא מתאמן מתחיל בתת משקל. המשקלים שציינת הם משקלים של מישהו שמתאמן חודש-חודשיים.
נסכים שלא להסכיםכן, אם הם 1.50 בערך.
לא אתווכח על אסתטיקה. אבל בטווח של 15% שומן יש מגבלה למשקל פר גובה.@hanan
מה אסטתי בגבר ששוקל 65 קילו וטוען שהוא מתאמן ?
מתאמן ממוצע ששוקל 65-70 קילו הוא לא מתאמן ממוצע. הוא מתאמן מתחיל בתת משקל. המשקלים שציינת הם משקלים של מישהו שמתאמן חודש-חודשיים.
@hanan
מה אסטתי בגבר ששוקל 65 קילו וטוען שהוא מתאמן ?