הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלתור מוטות ביטחון

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם. אני מתאמן בבית ועובד הרבה על סקוואט עם משקלים כבדים, אני שואף לסקוואט מלא אבל קשה לי לעשות בגלל הפחד להיכשל (אין לי ספוטר ואין לי כלוב).
ראיתי ביוטיוב שפשוט ההמלצה של אנשים בשביל מי שמתאמן לבד זה להתאמן עם כלוב, אבל כלוב כרגע יקר לי בטירוף ואין לי מקום אליו.. ראיתי שבכלוב פשוט יש לו בשני הצדדים שני מוטות כאלה שמחוברות לכלוב למקרה והוא נכשל, אז אני חושב על דרך כלשהי לאלתר (או לקנות) מוטות כאלה, אולי אלתור ביתי או משהו אחר..
יש הצעות?

תודה למי שיעזור 😃

נראה לי כדי שהמוט לא יתגלגל ויפול על הריצפה
תחשוב על זה ככה אתה עושה סקוואט עם הגב לקיר במרחק מסוים
משמאלך ומימינך יש 2 כיסאות עם משענות אתה מבצע ירידה
נגיד וקרה מצב שהמוט החליק לך אחורה או לא יכולת לעלות
המוט יתגלגל אחורה לכיסאות ויעצור בגלל המשענות
נראה לי שזה פחות או יותר מה שהוא התכוון

אבל נראה לי קצת מסוכן במיוחד עם משקלים גבוהים

• פותח/ת השרשור
כן אבל צריך משהו ארוך יותר, הריבוע ישיבה של הכיסא(שגם מעץ ולא מברזל) לא מבטיח ביטחון, בשלב של כשל אתה לא יודע אם הסקוואט ייפול קדימה או אחורה וצריך משהו שיהיה מברזל שיהיה ארוך למקרה וזה יקרה..

נכון ובגלל זה זה מסוכן מידי להסתמך על הכסאות
אני לא יודע על איזשהו אלתור אמין שיכול להיות תחלופה לכלוב
אז לא אוכל לעזור נושא
אולי מישהו אחר ימצא תחליף הולם

• פותח/ת השרשור
מצאתי באייבי למה בעצם התכוונתי אבל לא שולחים את זה לארץ: לחץ כאן
זה פשוט מתקן למקבילים ויש 2 כאלה, ואפשר פשוט לשים את זה בצדדים בזמן הסקוואט ממש כמו כלוב..
משהו יודע אם מוכרים בארץ משהו בסגנון?
ושאלה אחרת, האם אני יכול לקחת מידות, ללכת למסגריה והוא יכין לי משהו כזה? זה אפשרי בכלל או שזה מורכב ויקר?

תודה למי שיעזור 😃

מצאתי באייבי למה בעצם התכוונתי אבל לא שולחים את זה לארץ: לחץ כאן
זה פשוט מתקן למקבילים ויש 2 כאלה, ואפשר פשוט לשים את זה בצדדים בזמן הסקוואט ממש כמו כלוב..
משהו יודע אם מוכרים בארץ משהו בסגנון?
ושאלה אחרת, האם אני יכול לקחת מידות, ללכת למסגריה והוא יכין לי משהו כזה? זה אפשרי בכלל או שזה מורכב ויקר?

תודה למי שיעזור 😃
המחירים של ציוד ספורט נורא יקרים (בעיקר בארץ), ללכת למסגר להסביר לו מה אתה רוצה אמור לצאת הרבה יותר זול לדעתי.

מכיוון שמדובר פה במוטות ביטחון אתה רק צריך שזה יהיה בגובה הנכון וממש חזק ויציב (יעמוד תחת עומסים כבדים) אז לא צריך מסגר בטופ אלא אפילו חבר\ מכר שיש לו כלים וידיים טובות יספיק, פשוט תספק לו את הברזל או המתכת שיבקש.

חבר שלי בנה לי מוטות ביטחון ונכשלתי כבר עם 200 קילו ומחזיק יפה מאוד, אז אם אתה סומך עליו אל תפחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית