הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בחיטוב

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
חודשיים בחיטוב ומתקדם מעולה ושומר ב״ה על משקלי עבודה למרות הכל..
מתכנן להוסיף בקרוב אירובי,שאלתי:
האם כדאי להוסיף אחרי אימון כוח או ביום ניפרד(מתכנן פעמיים בשבוע 20 ד) מנסיוני מספיק לי בהתחלה אלא אעשה רק בשביל שומן עיקש וכנראה שאתחיל גם קלן מאותה סיבה(רק לציין שהאימונים שלי נעים בין שעה ורבע ולשעה ו 3/4)
שנית,אם כן אירובי אחרי אימון האם לפי המיתוס ״שייק לפני אירובי או לאחריו״?

חודשיים בחיטוב ומתקדם מעולה ושומר ב״ה על משקלי עבודה למרות הכל..
מתכנן להוסיף בקרוב אירובי,שאלתי:
האם כדאי להוסיף אחרי אימון כוח או ביום ניפרד(מתכנן פעמיים בשבוע 20 ד) מנסיוני מספיק לי בהתחלה אלא אעשה רק בשביל שומן עיקש וכנראה שאתחיל גם קלן מאותה סיבה(רק לציין שהאימונים שלי נעים בין שעה ורבע ולשעה ו 3/4)
שנית,אם כן אירובי אחרי אימון האם לפי המיתוס ״שייק לפני אירובי או לאחריו״?
א. אחרי אימון עדיף ואין יתרון לאירובי בבוקר על קיבה ריקה ו/או אימון נפרד לאירובי ביום המנוחה (קצת פוגע במנוחה עצמה, לא כך?)
ב. שייק? מה הקשר? ערכים סופיים ותודה. לא חייב שייק ולא משהו אחר כל עוד אוכלים לפי תפריט מסודר שמתאים

• פותח/ת השרשור
א. אחרי אימון עדיף ואין יתרון לאירובי בבוקר על קיבה ריקה ו/או אימון נפרד לאירובי ביום המנוחה (קצת פוגע במנוחה עצמה, לא כך?)
ב. שייק? מה הקשר? ערכים סופיים ותודה. לא חייב שייק ולא משהו אחר כל עוד אוכלים לפי תפריט מסודר שמתאים
כמובן שלא דיברתי על אירובי בוקר למרות שראיתי קצת מחקרים שמצדדים עלזה אולי אפילו באתר אם אני לא טועה.הכוונה הייתה ביום נפרד כי אז האימון יוצא יחסית ארוך בנוסף אני ביום אימון אוכל 1800ק ובסביבות 100-120 פחמימה ויום בלי 1600 מגיע ל40-60 אז חשבתי להשוות מאזן קלורי בין הימים בעקבות ״אימון״(אירובי)..אבל אתחיל לשלב ביום אימון ואראה כי באמת ב״ה ההתאוששות כרגע מצויינת למרות הירידה.
בנוגע לשייק אין לדעתך עדיפות לחלבון נוזלי על פני מוצק לאחר אימון?

כמובן שלא דיברתי על אירובי בוקר למרות שראיתי קצת מחקרים שמצדדים עלזה אולי אפילו באתר אם אני לא טועה.הכוונה הייתה ביום נפרד כי אז האימון יוצא יחסית ארוך בנוסף אני ביום אימון אוכל 1800ק ובסביבות 100-120 פחמימה ויום בלי 1600 מגיע ל40-60 אז חשבתי להשוות מאזן קלורי בין הימים בעקבות ״אימון״(אירובי)..אבל אתחיל לשלב ביום אימון ואראה כי באמת ב״ה ההתאוששות כרגע מצויינת למרות הירידה.
בנוגע לשייק אין לדעתך עדיפות לחלבון נוזלי על פני מוצק לאחר אימון?
אין הבדל כי מזון הוא מזון וכל עוד פורסים את הארוחות במהלך היום אז הכל מסתדר
לגבי כמות הקלוריות שאתה צורך - 1600 זו כמות זעומה, אלא אם כן אתה שוקל 65-70 ק"ג והגרעון שלך הוא 400

• פותח/ת השרשור
שוקל 79~ Rmr 2100 לפי המחשבון של קילוגרם
בנתיים עובד מצויין ממש מרגיש ירידה איכותית ומשקלי עבודה לא נפגעו/עלו בגלל תכנון שב״ה עבד לי טוב גם לא מרגיש כרגע סוג של עייפות האירובי ייכנס עוד שבועיים בערך עם קלן כנראה כי נותר מעט שומן עיקש בצדדים ולא מעוניין להגזים עם האירובי כדי לא לגוי במשקלי עבודה

שוקל 79~ Rmr 2100 לפי המחשבון של קילוגרם
בנתיים עובד מצויין ממש מרגיש ירידה איכותית ומשקלי עבודה לא נפגעו/עלו בגלל תכנון שב״ה עבד לי טוב גם לא מרגיש כרגע סוג של עייפות האירובי ייכנס עוד שבועיים בערך עם קלן כנראה כי נותר מעט שומן עיקש בצדדים ולא מעוניין להגזים עם האירובי כדי לא לגוי במשקלי עבודה
RMR הכי טוב לחשב בפועל ולא במחשבון
אם אתה באמת אכלת רק 2100 קלוריות והיית בנייטרלי, אז גרעון של 300 עד 400 יספיק.
כך או כך1600 זה נמוך מידי. מה יהיה בהמשך החיטוב? תגיע לפחות מכך?
לא חושב שכדאי בכלל...

• פותח/ת השרשור
RMR הכי טוב לחשב בפועל ולא במחשבון
אם אתה באמת אכלת רק 2100 קלוריות והיית בנייטרלי, אז גרעון של 300 עד 400 יספיק.
כך או כך1600 זה נמוך מידי. מה יהיה בהמשך החיטוב? תגיע לפחות מכך?
לא חושב שכדאי בכלל...
נותר לי חודש אחרון לסיים מניח על 76~ אסיים כרגע 12~ כמו שאמרתי מתכנן להוסיף אירובי קל+קלן ולעלות מעט את הצריכה הקלורית לפי ההרגשה.
לדעתך בזמן לקיחת קלן אירובי יכול לדתת תוספת שונה של שרה הכוונה להגביר את התפוקה של הקלן או שכל עוד לא נתקעתי בירידה אין מה לשלב אירובי כי הוא רק עוזר למאזן הקלורי השלילי?

נותר לי חודש אחרון לסיים מניח על 76~ אסיים כרגע 12~ כמו שאמרתי מתכנן להוסיף אירובי קל+קלן ולעלות מעט את הצריכה הקלורית לפי ההרגשה.
לדעתך בזמן לקיחת קלן אירובי יכול לדתת תוספת שונה של שרה הכוונה להגביר את התפוקה של הקלן או שכל עוד לא נתקעתי בירידה אין מה לשלב אירובי כי הוא רק עוזר למאזן הקלורי השלילי?
על קלן איו מה לשנות את הגרעון, כי בפועל הוא יעלה עקב האצה קלה של חילוף החומרים

• פותח/ת השרשור
על קלן איו מה לשנות את הגרעון, כי בפועל הוא יעלה עקב האצה קלה של חילוף החומרים
השאלה אם נותן לי משהו בהעלאת הצריכה הקלורית בהתאם לשריפה מאירובי או שגרעון הוא גרעון גם עם תיסוף של קלן(הכוונה שהאם הקלן מגיב טוב יותר לאירובי)?

השאלה אם נותן לי משהו בהעלאת הצריכה הקלורית בהתאם לשריפה מאירובי או שגרעון הוא גרעון גם עם תיסוף של קלן(הכוונה שהאם הקלן מגיב טוב יותר לאירובי)?
לא הבנתי את השאלה. נסה לנסח ברור. אתה מתכוון להעלות צריכה קלורית בשל הגברת האירובי כדי לשמור על אותו גודל גרעון?

• פותח/ת השרשור
צודק ,
השאלה אם גרעון של 500ק שיבואו רק מתזונה או מנגד גרעון של 500ק כתוצאה מגרעון קלורי+אירובי בזמן שימוש בקלן, האם יש שוני או לא

צודק ,
השאלה אם גרעון של 500ק שיבואו רק מתזונה או מנגד גרעון של 500ק כתוצאה מגרעון קלורי+אירובי בזמן שימוש בקלן, האם יש שוני או לא
אין שוני. הקלן רק יעזור לנייד שומן עיקש ולשמור קצת טוב יותר על מאסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית