הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חגורת משקל

LiftInsanity

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
6
74
3
אהלן חברים
הגיעה למכון שלי חגורת משקל (עד עכשיו השתמשתי באילתורים לא נוחים) ויש לי בעיית יציבות קטנה איתה..
במתח הכל בסדר אבל במקבילים המשקל ממש מתנועע באוויר ואי אפשר לעשות ככה סט כבד זה פשוט הורס לגמרי.. היום הרגשתי שהיה לי את הסט וזה הדבר היחיד שעצר אותי..
אני מתחיל את הסט מקפיצה למצב נעילה ואז יורד לחזרה ראשונה וכנראה בגלל הקפיצה כל המשקל זז מצד לצד. ברגע הזה אני מחכה קצת באוויר עד שהמשקל ירגע (אי אפשר לחכות שהוא ירגע לגמרי זה יותר מדי זמן) ואז יורד וגם במהלך הסט המשקולות פשוט עפות מצד לצד למרות הרגיעה בהתחלה ואני מרגיש שאין לי דרך לשלוט על זה למרות שאני יורד ירידה מבוקרת ורגועה עם נטייה קלה קדימה. ניסיתי להחזיק את המשקל בין הרגליים ללא הצלחה כיוון שהמשקל רוצה לזוז קדימה למרכז הכובד (אני נוטה מעט קדימה כמו שאמרתי אחרת יש כאבים בכתף).

בקיצור, יש איזו שיטה שאנשים פה משתמשים (אולי בקשירה אפילו) כדי לגרום למשקל להשאר במקום ולא לזוז מצד לצד לאורך הסט?
נשמע קצת שאלה דפוקה אבל באמת שזה ממש חשוב לי היום פשוט נכשלתי בגלל השטות הזאת.

*אם זה משנה המשקל על החגורה היה 31.25 בסט המדובר.

תודה רבה חבר'ה מעריך מאוד! ושבת שלום.

קושר מלפנים את השרשרת ומחזיק את הפלטות מאחורי הרגליים ככה שהם נשענות על התאומים

ותנסה לשים לך איזה מדרגה קטנה אחי לא חסר שטויות כאלו בדכל

• פותח/ת השרשור
קושר מלפנים את השרשרת ומחזיק את הפלטות מאחורי הרגליים ככה שהם נשענות על התאומים

ותנסה לשים לך איזה מדרגה קטנה אחי לא חסר שטויות כאלו בדכל
בס"ד
לא הבנתי כל כך את ההצעה לגבי הפלטות אחי אבל לגבי המדרגה לא חשבתי על זה אני באמת אחפש משהו ואז לא אצטרך לקפוץ בהתחלה.. תודה אחי!

ד"א תודה על ההצעה עם הברכיים למי שאמר בינתיים הולך יחסית טוב ברוך ה'.

בס"ד
לא הבנתי כל כך את ההצעה לגבי הפלטות אחי אבל לגבי המדרגה לא חשבתי על זה אני באמת אחפש משהו ואז לא אצטרך לקפוץ בהתחלה.. תודה אחי!

ד"א תודה על ההצעה עם הברכיים למי שאמר בינתיים הולך יחסית טוב ברוך ה'.

רק שהשרשרת באה מלפנים ועוברת בין הרגליים,
ככה אני עושה, אני עם קצת פחות ממך מבחינת הפלטות אבל אני מאמין שיכול להיות לך גם נוח..

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 22 · צפיות: 103
  • פותח/ת השרשור
רק שהשרשרת באה מלפנים ועוברת בין הרגליים,
ככה אני עושה, אני עם קצת פחות ממך מבחינת הפלטות אבל אני מאמין שיכול להיות לך גם נוח..
בס"ד
אהה הבנתי.. בלי נדר אנסה באימון הבא אולי זה ישב יותר יציב.
תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית