עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ק 1.6?
😉
אל תשקל ב3-4 ימים אחרי העמסה, כי זה נוזלים. תבדוק ביום קבוע אחת לשבוע בבוקר אחרי השירותים. וכמה שיותר רחוק מההעמסה
יש מצב שהיה פלוס קלורי יותר גדול מ-500 קלוריות.נראה נוזלים
כל עוד זה היה מגרעון קלורי בחיטוב ועד לפלוס קלורי סביר (500), אין כמעט סיכוי שזה ריבאונד של שומן
האם בהעמסות בעבר ביצעת אירובי או אימון נפח עצים? בדרך כל לזה מאוד משפיע על כמות הנוזלים שתעלה/תרד
כנראה נוזלים עקב מילוי גדול יותר של גליקוגןיש מצב שהיה פלוס קלורי יותר גדול מ-500 קלוריות.
לאורך כל החיטוב אני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע (חצי שעה ריצה - סביבות 5 ק"מ), בשבועות האחרונים יוצא לי לעשות ריצה יום אחרי ההעמסה (שבת בבוקר).
אימונים עצימים אני עושה כל החיטוב, התכנית שלי בנויה על תרגילי עצימות וגם הנפח הקטן הוא יחסית עצים (3X5 אקרוס עם 90% משקל).
בגדול אני די רגוע, הגעתי לחיטוב מעולה, לדעתי אפילו א.ש. חד ספרתי, אעלה תמונה בעוד שבועיים ביום האחרון של החיטוב ואקבל פידבק מהמומחים 😃כנראה נוזלים עקב מילוי גדול יותר של גליקוגן
אתה יכול להיות רגוע
ספקולציות זה חלק מהחיים 😃קודם תישקל ואז תחליט
בינתיים הכל תיאורייה, "באוויר"
נשקלתי היום 76.650 , משמע 150 גרם פחות מיום חמישי שעבר (יום לפני ההעמסה).קודם תישקל ואז תחליט
בינתיים הכל תיאורייה, "באוויר"
יעילה בשביל להתחטב עוד אני מניח ,הרי באופציה א' אני עדיין אתחטב עוד טיפה כאשר באופציה ב' אתחטב קצת יותר אבל ייתכן ותהיה לי בעיה עם משקלי העבודה באימונים בשבוע הבא, השאלה היא לגבי העלות מול התועלתאופציה ב לדעתי אמורה להיות יעילה יותר לפי התיאור שאתה נמצא בו
יעילה יותר מבחינת המשך החיטוביעילה בשביל להתחטב עוד אני מניח ,הרי באופציה א' אני עדיין אתחטב עוד טיפה כאשר באופציה ב' אתחטב קצת יותר אבל ייתכן ותהיה לי בעיה עם משקלי העבודה באימונים בשבוע הבא, השאלה היא לגבי העלות מול התועלת
אתה חושב שוויתור על העמסה מחר יהיה כזה משמעותי מבחינת החיטוב ? ,או שהכוונה שלך הייתה "יעילה יותר" מבחינה אחרת ?
פחות רלוונטי מבחינתי, כבר הגעתי לחיטוב שאני מאוד מרוצה ממנו ובתבנית של השבועות האחרונים (העמסה אחת לשבוע) אני עדיין יורד 100-200 גרם בשבוע ככה שאם מחר אעמיס אז ביום חמישי הבא עדיין אהיה כמה גרמים פחות מהיום וזה בסדר גמור מבחינתי.יעילה יותר מבחינת המשך החיטוב
לא ייעל באופן גורף אף תהליך. ואם כך, אז המשך להעמיס וסיים חיטוב כרגיל וכמתוכנןפחות רלוונטי מבחינתי, כבר הגעתי לחיטוב שאני מאוד מרוצה ממנו ובתבנית של השבועות האחרונים (העמסה אחת לשבוע) אני עדיין יורד 100-200 גרם בשבוע ככה שאם מחר אעמיס אז ביום חמישי הבא עדיין אהיה כמה גרמים פחות מהיום וזה בסדר גמור מבחינתי.
חשבתי שיעילות מבחינתך היא בתהליכים של הגוף לפני יציאה לחופש או משהו כזה.
אוקיי, כשאחזור מהטיול אני חוזר לשבועיים חיטוב לפי עצתך ואז שבוע מטפס לאיזור הנייטרלי ושבוע אחרי מעלה עוד קצת את התזונה לנייטרלי פלוס קטן ואז עולה לפלוס חיובי של 300-500 במסה.לא ייעל באופן גורף אף תהליך. ואם כך, אז המשך להעמיס וסיים חיטוב כרגיל וכמתוכנן