הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב? (מצורפת תמונה)

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
התמונה קצת מטושטשת אבל אפשר להבין ממנה אני חושב.
אני ישמח שתגידו לי אם אני צריך מסה או חיטוב ובנוסף אם תוכלו להעריך את האחוז שומן שלי.
אני מרגיש שמן למסה ורזה לחיטוב. (בעיקרון אני כבר במסה חודשיים ותכננתי בעיקרון להמשיך עוד 5 חודשים אבל אני נראה לפי דעתי איזה 18% וזה יותר מידי למסה לא?)
האמת שאין לי בעיה להיראות שמן אבל שמעתי שמ18% שומן העלייה במסה תהיה ניכרת בשומן ולא בשריר.(לא חושב שזה נכון- אפילו די בטוח שלא אבל כדי לשמוע את הדעה שלכם)
ובנוסף לזה אני לא רוצה שאחרי עוד חמש חודשים מסה ואז חיטוב (שאני מתכנן שייקח 4 חודשים) יהיו לי עודפי עור.
תכננתי להתחיל ss עוד שבוע אבל אני כבר לא יודע בגלל הסיבות שציינתי למעלה.
משקל: 73
גובה: 1.75
תמונות:
Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

• פותח/ת השרשור
עד 300
א.ש כעת לדעתי 17
משוך מאסה עד 20 מקסימום א.ש
משם נייטרלי ל3 שבועות ואז חיטוב
אתה חושב שאני יספיק לסיים תוכנית כמו ss בעלייה של 3 אחוז שומן בלבד? (ופלוס של 300?)
ומה לגבי ה''מיתוס'' שרשמתי שמ18% עולים בשומן הרבה יותר משריר במסה. זה סתם סוג של מיתוס נכון? כי זה ממש לא נשמע לי הגיוני.

אתה חושב שאני יספיק לסיים תוכנית כמו ss בעלייה של 3 אחוז שומן בלבד? (ופלוס של 300?)
ומה לגבי ה''מיתוס'' שרשמתי שמ18% עולים בשומן הרבה יותר משריר במסה. זה סתם סוג של מיתוס נכון? כי זה ממש לא נשמע לי הגיוני.
Ss לא. אבל לינארית FBW כן

תוכל להמליץ לי על אחת? דרך אגב תודה על העזרה.
תוכל להרכיב לעצמך אחת כזו ולהעלות לביקורת.
בפורטל יש כמה לדוגמה, ומלבד זאת יש כאן תוכניות שהעלו חברי הפורום לביקורת וחוות דעת. תוכל להריץ חיפוש ולהתרשם

• פותח/ת השרשור
תוכל להרכיב לעצמך אחת כזו ולהעלות לביקורת.
בפורטל יש כמה לדוגמה, ומלבד זאת יש כאן תוכניות שהעלו חברי הפורום לביקורת וחוות דעת. תוכל להריץ חיפוש ולהתרשם
התכוונת בהתחלה ללינארית של ביל סטאר? היא תתאים לדעתך?כי הבנתי שהיא למתקדמים.
ולגבי לבנות לעצמי- אני לא חושב שאני יצליח לבנות תוכנית טובה לבד.

התכוונת בהתחלה ללינארית של ביל סטאר? היא תתאים לדעתך?כי הבנתי שהיא למתקדמים.
ולגבי לבנות לעצמי- אני לא חושב שאני יצליח לבנות תוכנית טובה לבד.
היא לא ממש תתאים. אבל משהו בסגנון שלה כן.

• פותח/ת השרשור
היא לא ממש תתאים. אבל משהו בסגנון שלה כן.
תגיד יכול להיות שנוזלים יכולים לבלבל בהערכה של האחוז שומן? כי אני מכיר את עצמי אם עכשיו אני יאכל שבוע נטרלי אני יראה יחסית לעכשיו ממש פחות "שמן" אז חשבתי שיכול להיות שאני פחות מ17% והנוזלים מראים ככה?

סליחה שאני נדחף. אבל יש לי סוג של אותה הבעיה. התחלתי מסה לפני בארבעה חודשים עם 16א"ש עשיתי FBW כל הארבעה חודשים. לפני שבוע +- התחלתי SS. אך הא"ש שלי כעת נא בין 18-19. האם אפשרי לחזור לFBW בכדי לעשות חיטובון קטן ואז לחזור לSS?
קצת רקע: התחלתי 71.4 היום אני 78.2 . חודש ראשון לא כל כך השקעתי בתזונה.
משקלים נוכחיים:
דד 60 התחלתי בSS.
סקוואט 70 גם התחלתי בSS.
האד פרס 35.
בנץ 65.
תודה וסליחה על החפירה.

סליחה שאני נדחף. אבל יש לי סוג של אותה הבעיה. התחלתי מסה לפני בארבעה חודשים עם 16א"ש עשיתי FBW כל הארבעה חודשים. לפני שבוע +- התחלתי SS. אך הא"ש שלי כעת נא בין 18-19. האם אפשרי לחזור לFBW בכדי לעשות חיטובון קטן ואז לחזור לSS?
קצת רקע: התחלתי 71.4 היום אני 78.2 . חודש ראשון לא כל כך השקעתי בתזונה.
משקלים נוכחיים:
דד 60 התחלתי בSS.
סקוואט 70 גם התחלתי בSS.
האד פרס 35.
בנץ 65.
תודה וסליחה על החפירה.
לדעתי אפשר להמשיך SS ולהשתפר במשקלי העבודה עוד
לאחר מכן אפשר להתחיל חיטוב במתכונת FBW ליניארית כלשהי
לאחר מכן במאסה הבאה בהחלט אפשר שוב להריץ SS ולכוון לעלייה טובה יותר במשקלי העבודה

לדעתי אפשר להמשיך SS ולהשתפר במשקלי העבודה עוד
לאחר מכן אפשר להתחיל חיטוב במתכונת FBW ליניארית כלשהי
לאחר מכן במאסה הבאה בהחלט אפשר שוב להריץ SS ולכוון לעלייה טובה יותר במשקלי העבודה
תודה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית