הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה להזריק לישבן

DonCorleon

מושעה
420
135
נק' מוניטין:
192
420
135
שלום,
לאחרונה אני נתקע בקשיים איומיים בלהזריק בישבן. הגעתי למצב אתמול של שלוש דקירות מלאות באותו ישבן , כדי למצוא נקודה שהחומר יזרום בה כמו שצריך.
יכול להיות שהישבנים כבר מלאים בחומר ודחוסים כדי לקבל עוד. אבל אני פשוט לא מצליח בשום פנים ואופן להזריק לכתף. ניסיתי, זה כאב ברמות איומות , וקשה כמו אבן.
יש לציין שהעור שלי מאוד עבה ומחוספס , בעיקר באזור הכתף , ולכן זה פשוט סיוט להכניס ולהוציא את המחט.
מתחילת הסייקל [סייקל 3] אני נתקל בקשיים איומים בהזרקות, ולא ניסיתי אף פעם לשאוב החוצה כדי לבדוק אם נכנסתי לוריד או לא. זו מסיבה פשוטה שאני פשוט חווה כאבים איומים.
כן, גם יכול להיות שהטכניקה גרועה. הסתכלתי מאות פעמים כיצד להזריק , בהמון אתרים. הקושי העיקרי הוא להזריק לעצמי בישבן , צריך גמישות מסוימת ונוחות שאין לי.
אשמח להארות / עצות..
זה ישמע די מצחיק ,אבל עבר לי בראש לא פעם לנסות למצוא אחות מוסמכת באזור מגוריי , שתעשה את העבודה השחורה.

ראשית,
מה מכיל הסייקל?

שנית:
1. ישבן נחשב לאתר הכי נוח ובטוח להזרקה
2 מבחינת הצטברות חומרים, שוב, בישבן הסיכוי שזה יקרה די נמוך בשל גודלו הכולל, לצד כך שיש בו גם יחסית רקמת שומן עבה/גדולה יותר, מאשר ביתר הגוף
3. לא לבצע שאיבה לאחור הוא אחד הדברים המסוכנים (והדביליים) לעשות! תגיד תודה ומזל גדול שעד כה לאה זרקת, בטעות, לכלי דם.
4. טכניקה, טכניקה, טכניקה. אין משהו אחר שיעיד על הכאבים שאתה חווה.
5. סעיף כנ"ל לאתרים אחרים מומלצים כמו כתפיים ורגליים.
6. נסה לבקש ממישהו שיודע כיצד להזריק להראות לך ולתרגל על עצמך בזריקה-שתיים הבאות

אני הולך לעורר סערה.. קח מזרק אינסולין ותזריק לשריר החזה.
אתה רציני?
איך תמיסה ע"ב שמן תוכל להישאב מויאל למזרק אינסולין? ואם בכלל מדובר באמפולה - אי אפשר למשוך כי המחט של המזרק לא תגיע כה רחוק

אתה רציני?
איך תמיסה ע"ב שמן תוכל להישאב מויאל למזרק אינסולין? ואם בכלל מדובר באמפולה - אי אפשר למשוך כי המחט של המזרק לא תגיע כה רחוק

לא הסברתי את עצמי.אתה לוקח מחט 18G שואב את הנוזל מוציא את חלק הזכרי של המזרק אינסולין וממלא מאחור את המזרק אינסולין.

לאחר מכן מחזיר את החלק הזכרי ויש לך מזרק אינסולין עם 1 cc של חומר.אתה יכול להזריק לאיזה שריר שתרצה והשמן יעבור בקלות וללא כאב.
למה באמת לא עושים את זה תמיד ?
@drayfus

כי יש הרבה ברו סיינס ובורות ואנשים מפחדים מהלא נודע.השיטה הזו מאד נפוצה בחו"ל.

חיסרון ניכר שלה הוא העובדה שאם אתה מזריק יותר מ 1cc של חומר אתה צריך כמה מזרקים...
נ.ב.-לא ערכתי את שתי התגובות האחרונות שלי והם נכתבו מתוך עייפות וללא נסוח אקדמי.
למה חזה?
יש רגלים , כתפיים.
אפשר לגוון
אני אוהב להזריק לחזה.פחות כואב.

שלום,
לאחרונה אני נתקע בקשיים איומיים בלהזריק בישבן. הגעתי למצב אתמול של שלוש דקירות מלאות באותו ישבן , כדי למצוא נקודה שהחומר יזרום בה כמו שצריך.
יכול להיות שהישבנים כבר מלאים בחומר ודחוסים כדי לקבל עוד. אבל אני פשוט לא מצליח בשום פנים ואופן להזריק לכתף. ניסיתי, זה כאב ברמות איומות , וקשה כמו אבן.
יש לציין שהעור שלי מאוד עבה ומחוספס , בעיקר באזור הכתף , ולכן זה פשוט סיוט להכניס ולהוציא את המחט.
מתחילת הסייקל [סייקל 3] אני נתקל בקשיים איומים בהזרקות, ולא ניסיתי אף פעם לשאוב החוצה כדי לבדוק אם נכנסתי לוריד או לא. זו מסיבה פשוטה שאני פשוט חווה כאבים איומים.
כן, גם יכול להיות שהטכניקה גרועה. הסתכלתי מאות פעמים כיצד להזריק , בהמון אתרים. הקושי העיקרי הוא להזריק לעצמי בישבן , צריך גמישות מסוימת ונוחות שאין לי.
אשמח להארות / עצות..
זה ישמע די מצחיק ,אבל עבר לי בראש לא פעם לנסות למצוא אחות מוסמכת באזור מגוריי , שתעשה את העבודה השחורה.
ואיך הסתדרת בסייקלים קודמים?!

• פותח/ת השרשור
ראשית,
מה מכיל הסייקל?

שנית:
1. ישבן נחשב לאתר הכי נוח ובטוח להזרקה
2 מבחינת הצטברות חומרים, שוב, בישבן הסיכוי שזה יקרה די נמוך בשל גודלו הכולל, לצד כך שיש בו גם יחסית רקמת שומן עבה/גדולה יותר, מאשר ביתר הגוף
3. לא לבצע שאיבה לאחור הוא אחד הדברים המסוכנים (והדביליים) לעשות! תגיד תודה ומזל גדול שעד כה לאה זרקת, בטעות, לכלי דם.
4. טכניקה, טכניקה, טכניקה. אין משהו אחר שיעיד על הכאבים שאתה חווה.
5. סעיף כנ"ל לאתרים אחרים מומלצים כמו כתפיים ורגליים.
6. נסה לבקש ממישהו שיודע כיצד להזריק להראות לך ולתרגל על עצמך בזריקה-שתיים הבאות

הסייקל מכיל טסט אנטט רפואי 500מ"ג , ובולדנון זנקו 800 מ"ג.
1.ישבן הכי בטוח להזרקה , אבל לא הכי נוח. אני לא מצליח להכניס את המחט בצורה ישרה לישבן תוך כדי להסתכל במראה , ולשמור שהמחט לא תתנתק וכל החומר ישפריץ החוצה כתוצאה מהלחץ. זה ממש אבל ממש לא נוח.
2. מסכים , אני גם לא מרגיש דחוס , הישבן יחסית "רך" ואין בו גושים או הצטברות של חומר.
3. כיצד מבצעים שאיבה לאחור? מה כולל התהליך? האם צריך שתי מחטים לביצוע? האם אצטרך לדקור את עצמי פעמיים?
4.כיצד אוכל ללמוד בדרך הטובה ביותר טכניקה ?
5.כתף זו כמעט ולא אופציה , הכתף אצלי קשה כמו בטון , ואי אפשר להחדיר אליה אפילו מחט אינסולין. במידה וכן , זה מלווה בכאבים סדיסטיים.
6.אין לי ממי לבקש למרבה הצער...במיוחד לא באזורי..הסיכוי למצוא מישהו שמתעסק עם חומרים הוא קצת נדיר אם בכלל.

באיזה חברה מדובר

זנקו

ואיך הסתדרת בסייקלים קודמים?!

מי אמר שהסתדרתי? כיצד הבנת כך?
אני פשוט הייתי בדיכאון מהעובדה שאצטרך להכניס שפיץ , פשוט טירוף שלא ייחלתי לו.
לפרוטוקול , לא הסתדרתי בכלל. ויש לציין שלא ביצעתי שאיבה לאחור מעולם. [כנראה נס שאני חי]
אני הולך לעורר סערה.. קח מזרק אינסולין ותזריק לשריר החזה.

אתה אשכרה רציני אה, מה הסיכונים שנלווים בכך? האם זה נכנס לשריר ישירות , או לעור? תן קצת מידע...תופעות לוואי וכ'ו.
כיצד לבצע שאיבה לאחור באזור החזה?

לא הסברתי את עצמי.אתה לוקח מחט 18G שואב את הנוזל מוציא את חלק הזכרי של המזרק אינסולין וממלא מאחור את המזרק אינסולין.

לאחר מכן מחזיר את החלק הזכרי ויש לך מזרק אינסולין עם 1 cc של חומר.אתה יכול להזריק לאיזה שריר שתרצה והשמן יעבור בקלות וללא כאב.

כי יש הרבה ברו סיינס ובורות ואנשים מפחדים מהלא נודע.השיטה הזו מאד נפוצה בחו"ל.

חיסרון ניכר שלה הוא העובדה שאם אתה מזריק יותר מ 1cc של חומר אתה צריך כמה מזרקים...
נ.ב.-לא ערכתי את שתי התגובות האחרונות שלי והם נכתבו מתוך עייפות וללא נסוח אקדמי.

אני אוהב להזריק לחזה.פחות כואב.

בקצב הזה אצטרך לבקר הרבה פעמים בבתי מרקחת על מנת להצטייד במזרקי אינסולין...
במידה ואחליט שאזריק לחזה , יש מאמר או סרטון כלשהו שתוכל לתת כדי לבצע זאת בדרך הטובה ביותר?

הסייקל מכיל טסט אנטט רפואי 500מ"ג , ובולדנון זנקו 800 מ"ג.
1.ישבן הכי בטוח להזרקה , אבל לא הכי נוח. אני לא מצליח להכניס את המחט בצורה ישרה לישבן תוך כדי להסתכל במראה , ולשמור שהמחט לא תתנתק וכל החומר ישפריץ החוצה כתוצאה מהלחץ. זה ממש אבל ממש לא נוח.
2. מסכים , אני גם לא מרגיש דחוס , הישבן יחסית "רך" ואין בו גושים או הצטברות של חומר.
3. כיצד מבצעים שאיבה לאחור? מה כולל התהליך? האם צריך שתי מחטים לביצוע? האם אצטרך לדקור את עצמי פעמיים?
4.כיצד אוכל ללמוד בדרך הטובה ביותר טכניקה ?
5.כתף זו כמעט ולא אופציה , הכתף אצלי קשה כמו בטון , ואי אפשר להחדיר אליה אפילו מחט אינסולין. במידה וכן , זה מלווה בכאבים סדיסטיים.
6.אין לי ממי לבקש למרבה הצער...במיוחד לא באזורי..הסיכוי למצוא מישהו שמתעסק עם חומרים הוא קצת נדיר אם בכלל.
1. נחשב למאוד נוח. הטכניקה שלך לא טובה. לא צריך להסתכל כל לבמראה וסיבוב המותן לא כזה גדול ומגביל בכדי להזריק.
2. אחלה
3. באמת שואל? ואי,אתה באמת מקרה נדיר. 3 סייקלים ללא שאיבה לאחור? יש לך מזל ענק.
שאיבה לאחורה זה למשוך את ראש המזרק (פלאנג'ר) מעט, כאשר כבר כל המחט הוחדרה, בכדי לראות אם יש דם או לא במזרק. אם יש דם - פגעת בכלי דם ולכן יש להוציא את המזרק, להחליף מחט, להזריק במקום אחר. אם לא ויש רק בועות, סימן שלא פגעת בכלי דם וניתן בבטחה להזריק.
הזרקה לכלי דם עלולה להסתיים בתסחיף ריאתי (ע"ע בפורום או גוגל)
4. סרטונים
5. שוב, כמו סעיף 1 - אין שום איזור שלא ניתן, בעזרת טכניקה טובה, להזריק אליו
6. חבל
חומרים נהדרים ע"ב שמן קיק, כך שזה רק מחזק שהכאב ואי הנעימות היא מטכניקה לקויה

מי אמר שהסתדרתי? כיצד הבנת כך?
אני פשוט הייתי בדיכאון מהעובדה שאצטרך להכניס שפיץ , פשוט טירוף שלא ייחלתי לו.
לפרוטוקול , לא הסתדרתי בכלל. ויש לציין שלא ביצעתי שאיבה לאחור מעולם. [כנראה נס שאני חי]
במקרה שכזה פשוט אל תזריק ואל תשתמש בסטרואידים. עדיף שתלמד טכניקה ואם אתה לא מסתדר - זה לא בשבילך

• פותח/ת השרשור
1. נחשב למאוד נוח. הטכניקה שלך לא טובה. לא צריך להסתכל כל לבמראה וסיבוב המותן לא כזה גדול ומגביל בכדי להזריק.
2. אחלה
3. באמת שואל? ואי,אתה באמת מקרה נדיר. 3 סייקלים ללא שאיבה לאחור? יש לך מזל ענק.
שאיבה לאחורה זה למשוך את ראש המזרק (פלאנג'ר) מעט, כאשר כבר כל המחט הוחדרה, בכדי לראות אם יש דם או לא במזרק. אם יש דם - פגעת בכלי דם ולכן יש להוציא את המזרק, להחליף מחט, להזריק במקום אחר. אם לא ויש רק בועות, סימן שלא פגעת בכלי דם וניתן בבטחה להזריק.
הזרקה לכלי דם עלולה להסתיים בתסחיף ריאתי (ע"ע בפורום או גוגל)
4. סרטונים
5. שוב, כמו סעיף 1 - אין שום איזור שלא ניתן, בעזרת טכניקה טובה, להזריק אליו
6. חבל

חומרים נהדרים ע"ב שמן קיק, כך שזה רק מחזק שהכאב ואי הנעימות היא מטכניקה לקויה

במקרה שכזה פשוט אל תזריק ואל תשתמש בסטרואידים. עדיף שתלמד טכניקה ואם אתה לא מסתדר - זה לא בשבילך

סליחה אם אשמע תוקפני , אבל זה לא קצת אבסורד להגיד לי להפסיק להשתמש בסטרואידים - כי הטכניקה שלי לקויה?..
ניסיתי לראות המון סרטונים , פשוט לא מצליח. כואב לי מאוד. האם זה סיבה לכעוס?
אני מתווסף בפרגניל כל יומיים , והכל לפי כללי המשחק. אני עוקב אחר תגובתייך ונהנה להשכיל ממך. בגלל זה פניתי לפורום , על מנת לקבל עזרה
אני מוכן לשלם כדי שיהיה לי מקור אמין שיוכל להזריק לי.

סליחה אם אשמע תוקפני , אבל זה לא קצת אבסורד להגיד לי להפסיק להשתמש בסטרואידים - כי הטכניקה שלי לקויה?..
ניסיתי לראות המון סרטונים , פשוט לא מצליח. כואב לי מאוד. האם זה סיבה לכעוס?
אני מתווסף בפרגניל כל יומיים , והכל לפי כללי המשחק. אני עוקב אחר תגובתייך ונהנה להשכיל ממך. בגלל זה פניתי לפורום , על מנת לקבל עזרה
אני מוכן לשלם כדי שיהיה לי מקור אמין שיוכל להזריק לי.
זה לא אבסורד כלל
נכון שיתר הדברים מסביב מסתדרים לך, אבל אם הדבר הבסיסי ביותר כמו טכניקה הזרקה ושאיבה לאחור (!) אתה לא מבצע כראוי, זה אומר דרשני.
אולי אני מאוד ביקורתי ותקיף, אבל כשזה מגיע לשימוש בחומרים אני מצפה לסטנדרט די גבוה מהמשתמש (מעיד לא רק על יכולות אלא גם על הבנה והעדה פנימית)

• פותח/ת השרשור
הבנתי, תודה רבה על ההסברים , מצטער על הבורות אקח את עצמי בידיים. לגבי טכניקה אנסה לשפר כמה שאפשר.
לגבי השאיבה לאחור - תודה על ההארה , אבצע מהיום והלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית