עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל להתאמן בחדר כושר בצורה רצינית , תאכל טוב תנוח טוב ואתה תגדל מצוין בצורה טבעית בלי שום סייקל. אפשר לשכול שימוש בחומרים אחרי מספר שנים של אימונים טבעיים בלי חומרים. תקרא מאמרים תלמד תשמור על הבריאות.נתונים-
גובה - 1.67
משקל - 59
אחוז שומן - 10%
לא מתאמן בכלל
כמה אני אוכל לעלות על סייקל טסט 650 + דקה 300 ל 8 שבועות בערך?
כמובן שבסייקל אתחיל להתאמן חזק.
ועוד שאלה- יש לי פרגניל ומים בקטריוסטטים, פשוט לערבב את המים עם הפרגניל וזהו?
אני רואה שאתה מסודר קנית הכל כבר ועוד לא התחלת להתאמן, אחלה רעיון אבל בוא נעשה סדר בדבריםנתונים-
גובה - 1.67
משקל - 59
אחוז שומן - 10%
לא מתאמן בכלל
😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣נתונים-
גובה - 1.67
משקל - 59
אחוז שומן - 10%
לא מתאמן בכלל
ממתי חושבים על הזרקות לפני אימונים?
תגיד, אתה קונה דלק לפני שאתה קונה רכב?
סטרואיידים זה לא קסם. תעבוד קשה, תגיע למקסימום שלך, ואז תשקול את הנזק לעומת הרווח.
אתה תהיה כמו המתאמנים האפסים במכון שרק סובלים מתופעות לוואי, בלי התוצאות של החומרים בגלל שהם אף פעם לא למדו להתאמן.
לוקח שנים ללמוד להתאמן, לאכול, לישון נכון. עד שלא תלמד ותישלוט בהם טוב, זה פשוט ביזבוז כסף, זמן ובריאות.
אני רואה שאתה מסודר קנית הכל כבר ועוד לא התחלת להתאמן, אחלה רעיון אבל בוא נעשה סדר בדברים
אם אתה מאלה שאין להם כוח להתאמן וחושבים שסייקל סטרואיד יעלה אותם כמו קסם אז לא , גם אם עלית אם אין לך רקע טבעי חזק עם תוכנית אימונים טובה ותפריט תזונה מסודר אתה תאבד כל מה שצברת , אין לך מה לחשוב על סטרואדים בשלב זה, לך תתחיל להתאמן אתה תעלה טבעי לפחות את ה5 קילו שריר באופן טבעי תאכל טוב תישן טוב ותלמד טכניקות נכונות של תרגילים אתה לא יודע איך להתאמן אפילו!! ברגע שתתקע אחרי למרות שאני מאמין שיש לך הרבה עבודה לפחות שנתיים שתראה התקדמות ממש טובה בלתי פוסקת, במידה וקיימת את כל התנאים הנדרשים רק אז אולי תשקול שימוש בסטרואיד , בהצלחה חבר
אתה רציני?אבל אני יודע להתאמן...
חבר שלי הראה לי מה עושים ואיך עושים...
וגם ראיתי ביוטיוב
כן,אתה רציני?
זה ממש ממש לא איך שזה עובד, יש לדעת איך לעשות תרגילים (וגם זה לוקח זמן), ויש לדעת להתאמן נכון, שאלה 2 דברים שאפילו לא קשורים אחד לשני.כן,
כמה אני אוכל לעלות מזה?
אני אעשה חודש לפני טבעי כדי לבדוק שאני עושה נכון הכל
אבל יש לי ביטחון שיש לי מושג מה אני עושה...זה ממש ממש לא איך שזה עובד, יש לדעת איך לעשות תרגילים (וגם זה לוקח זמן), ויש לדעת להתאמן נכון, שאלה 2 דברים שאפילו לא קשורים אחד לשני.
קח עצה ותתרחק מחומרים לפחות שנתיים-שלוש. ברגע שיהיה לך ביטחון שיש לך מושג מה אתה עושה, אז תתחיל לשקול את העניין
יש לך ביטחון של מתחילים, אתה יודע כל כך מעט שאתה לא יודע אפילו מה אתה לא יודע.אבל יש לי ביטחון שיש לי מושג מה אני עושה...
לפי דעתי אני יודע להתאמן...
טכניקות אצלי הכל נכון לפי מה שחבר שלי אמר לי
שינה, אני באופן קבוע ישן 9 שעות
תזונה, כרגע על חיובי עם הרבה חלבון...
לא אני לא מכיר את המושגים האלה...יש לך ביטחון של מתחילים, אתה יודע כל כך מעט שאתה לא יודע אפילו מה אתה לא יודע.
וזה לא עניין של ביצוע נכן של התרגילים, ואני מאוד מפקפק בידע של החבר הזה שלך, זה שאלה של לדעת איך לתכנן אימון כמו שצריך.
אתה יודע כמה נפח האימון האידאלי בשבילך? מה עם עצימות? 1RM? אתה מכיר בכלל את המושגים האלה?
לא, ההפך הוא הנכון.
בן כמה אתה בכלל ?אבל יש לי ביטחון שיש לי מושג מה אני עושה...
לפי דעתי אני יודע להתאמן...
טכניקות אצלי הכל נכון לפי מה שחבר שלי אמר לי
שינה, אני באופן קבוע ישן 9 שעות
תזונה, כרגע על חיובי עם הרבה חלבון...
Oopsבן
בן כמה אתה בכלל ?
24 וחציבן
בן כמה אתה בכלל ?