הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה להזריק לישבן

DonCorleon

מושעה
420
135
נק' מוניטין:
192
420
135
שלום,
לאחרונה אני נתקע בקשיים איומיים בלהזריק בישבן. הגעתי למצב אתמול של שלוש דקירות מלאות באותו ישבן , כדי למצוא נקודה שהחומר יזרום בה כמו שצריך.
יכול להיות שהישבנים כבר מלאים בחומר ודחוסים כדי לקבל עוד. אבל אני פשוט לא מצליח בשום פנים ואופן להזריק לכתף. ניסיתי, זה כאב ברמות איומות , וקשה כמו אבן.
יש לציין שהעור שלי מאוד עבה ומחוספס , בעיקר באזור הכתף , ולכן זה פשוט סיוט להכניס ולהוציא את המחט.
מתחילת הסייקל [סייקל 3] אני נתקל בקשיים איומים בהזרקות, ולא ניסיתי אף פעם לשאוב החוצה כדי לבדוק אם נכנסתי לוריד או לא. זו מסיבה פשוטה שאני פשוט חווה כאבים איומים.
כן, גם יכול להיות שהטכניקה גרועה. הסתכלתי מאות פעמים כיצד להזריק , בהמון אתרים. הקושי העיקרי הוא להזריק לעצמי בישבן , צריך גמישות מסוימת ונוחות שאין לי.
אשמח להארות / עצות..
זה ישמע די מצחיק ,אבל עבר לי בראש לא פעם לנסות למצוא אחות מוסמכת באזור מגוריי , שתעשה את העבודה השחורה.

🍽️🥹 זה יהיה מטעמים ל @Daniel Barack
דרך אגב זה נראה רע !
מנסה לשמור על הגזרה לפני המאסה. תודה בכל זאת. 😉

לענייננו - כמובן שיש לשפר טכניקה ולהקפיד להזריק נכונה לפני שפונים ל"פתרונות קסם"

מי אמר שהסתדרתי? כיצד הבנת כך?
אני פשוט הייתי בדיכאון מהעובדה שאצטרך להכניס שפיץ , פשוט טירוף שלא ייחלתי לו.
לפרוטוקול , לא הסתדרתי בכלל. ויש לציין שלא ביצעתי שאיבה לאחור מעולם. [כנראה נס שאני חי]
זה ה-א' ב' של שימוש בחומרים בהזרקה.
חבל שהגעת למצב שאתה מריץ סייקל שלישי (!) ולא יודע כיצד להזריק בטכניקה נכונה
זה באמת פשוט, אני לא מבין איך אתה מצליח לחרבש את זה

יש לך מלא מקומות להזריק בגוף. רגליים ישבן כתפיים רחב גבי יד אחורית ו קידמית. טכניקה זה דבר נרכש. תנסה ובסוף תצליח.
לא מכיר דבר כזה הכף שלי קשה בלה בלה בלה. זה מחט היא נכנסת.
שים לב לרמת הציוד שאתה משתמש... אולי אתה מזריק ים ציוד וטרינרי.
בלי התנגחויות מיותרות... אני מזריק ים מחט כתומה 28 לכל מקום. גם לישבן. אין לי הרבה שומן שם. לא שואב ולא ישאב. שאבתי מספיק בכדי להבין שזה מיותר. היתרון בכתומה זה שגם אם אתה לוחץ את המזרק פנימה תוך כדי הזרקה לא קרה כלום. וזה קורה תמיד. עם מחט ארוכה זה פשוט שחיטה.

לוקח זמן להתרגל לזה.. אני עד עכשיו (כמעט בסיום הסייקל) מתקשה להכניס את החומר לישבן עם יד ימין ( אני שמאלי) לפעמים אני דוחף את המחט פנימה בלי כונה

לוקח זמן להתרגל לזה.. אני עד עכשיו (כמעט בסיום הסייקל) מתקשה להכניס את החומר לישבן עם יד ימין ( אני שמאלי) לפעמים אני דוחף את המחט פנימה בלי כונה
אוקיי, אז דווקא פה המחט הכתומה עוזרת.... כי זה שאתה דוחף פנימה לא יעשה כלום....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית