הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כדאי לקנות adipower בשביל PL ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
יש לי כרטיס "חבר" של חבר ואני באילת בסופש - זאת אומרת שאני יכול להביא את הנעליים במחיר מצחיק ,
כדאי לקנות אותן ? אני עושה LB סקוואט אני ארגיש הבדל ? ובדדליפט אם אני רוצה שהגב יהיה יותר אנכי זה יעזור ?

לא כולם אוהבים לעשות סקוואט עם אדיפאוור או נעליים בסגנון. יש אנשים שמעדיפים נעל עם סוליה ישרה כמו אולסטאר.
בדדליפט לא נתקלתי בליפטר שמרים עם אדיפאוור כי זה מוסיף טווח תנועה לתרגיל.
בכל מקרה, אם אתה לוקח את עניין האימונים/PL באופן רציני נעליים עם עקב כמעט הכרחיות לתרגילים כמו HB/Front Squat לפחות.
בהנחה שזה יוצא לך בסביבות 500 שקל אני מאמין אני במקומך הייתי הולך על זה.

אם אתה לא מתכוון לעשות שום הרמה אולימפית/וריאציה שלה אני לא חושב שצריך להוציא כ"כ הרבה כסף רק בשביל סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתכוון לעשות שום הרמה אולימפית/וריאציה שלה אני לא חושב שצריך להוציא כ"כ הרבה כסף רק בשביל סקוואט ודדליפט
לא כולם אוהבים לעשות סקוואט עם אדיפאוור או נעליים בסגנון. יש אנשים שמעדיפים נעל עם סוליה ישרה כמו אולסטאר.
בדדליפט לא נתקלתי בליפטר שמרים עם אדיפאוור כי זה מוסיף טווח תנועה לתרגיל.
בכל מקרה, אם אתה לוקח את עניין האימונים/PL באופן רציני נעליים עם עקב כמעט הכרחיות לתרגילים כמו HB/Front Squat לפחות.
בהנחה שזה יוצא לך בסביבות 500 שקל אני מאמין אני במקומך הייתי הולך על זה.
יש לי רגליים ארוכות יחסית לטורסו וקראתי באינטרנט שסקוואט LB איתן יכול מאוד להועיל גם בריפטו סטייל כמו שאני עושה , מה דעתכם ?

אני מאוד אוהב בשביל LB ועמידה יחסית רחבה נעלים עם סוליה שטוחה ממליץ על ריבוק

• פותח/ת השרשור
אני מאוד אוהב בשביל LB ועמידה יחסית רחבה נעלים עם סוליה שטוחה ממליץ על ריבוק
עד לא מזמן הייתי עומד רחב אבל זה עשה לי כאבים ב hip flexors אז הצרתי עמידה למעט רחב יותר מרוחב כתפיים ואני לא יציב כל כך בסקוואט לאחרונה , בנוסף יש לי רגל ארוכה יחסית לטורסו לכן רציתי לדעת אם הן יהיו שימושיות עבור דדליפט וסקוואט

עד לא מזמן הייתי עומד רחב אבל זה עשה לי כאבים ב hip flexors אז הצרתי עמידה למעט רחב יותר מרוחב כתפיים ואני לא יציב כל כך בסקוואט לאחרונה , בנוסף יש לי רגל ארוכה יחסית לטורסו לכן רציתי לדעת אם הן יהיו שימושיות עבור דדליפט וסקוואט
הם יהיו, יש לי אותם ואני מאוד מרוצה מהם. אלא אם כן 500 ש"ח זה סכום קריטי עבורך ואז תקנה אולסטאר ב150.
למרות שלפי איך שתיארת אתה תהיה כמעט חייב נעל אולימיפית בשביל למנוע כמה שפחות כיפוף של הגב כד לשמור על מרכז הכובד.

אני נפטרתי מהאדיפאוור 3 ימים אחרי שרכשתי אותן,
מעדיף סוליה קשיחה יותר, כמו הVS הישנות, המכוערות, ההרוסות, והטובות שלי.

אני עם הפאוורליפט והוא סבבה לגמרי.
כמובן שזאת נעל שונה אבל העיקרון זהה.. בפרס זה אחלה וגם בסקוואט.
לאחרונה אני גם מדדלפט איתם.

באופן כללי הייתי מוותר.
הנעל טובה אך ורק לסקוואט, בדדליפט היא גורעת, ובבנץ' היא לא באמת משנה.

לגבי סקוואט, ממש לא וודאי שזו הנעל שמתאימה לך, ראיתי לא מעט אנשים שהיו עם אדיפאוור / רומאליאוס ועברו חזרה לנעל שטוחה, או אפילו לנעל עם עקב נמוך יותר.

• פותח/ת השרשור
באופן כללי הייתי מוותר.

לגבי סקוואט, ממש לא וודאי שזו הנעל שמתאימה לך, ראיתי לא מעט אנשים שהיו עם אדיפאוור / רומאליאוס ועברו חזרה לנעל שטוחה, או אפילו לנעל עם עקב נמוך יותר.
גם אנשים עם רגליים ארוכות יחסית?

באופן כללי הייתי מוותר.

אבל הוא טוען שיש לו רגליים ארוכות. במצב כזה מומלץ לעמוד בעמידה רחבה ולהשתמש בנעליים עם עקב על מנת להפחית את הזווית בקרסול.

• פותח/ת השרשור
אבל הוא טוען שיש לו רגליים ארוכות. במצב כזה מומלץ לעמוד בעמידה רחבה ולהשתמש בנעליים עם עקב על מנת להפחית את הזווית בקרסול.
האמת גם ככה הברכיים שלי לא יוצאות קדימה כמעט כי אני מאוד אופקי עם הגב (סטייל ריפטו)
אולי עדיף את הדגם ווריור של wei rui

האמת גם ככה הברכיים שלי לא יוצאות קדימה כמעט כי אני מאוד אופקי עם הגב (סטייל ריפטו)
אולי עדיף את הדגם ווריור של wei rui
אתה מתאר מצב של טורסו ארוך מאוד לעומת הרגליים.
רגליים ארוכות זה יחסית לטורסו. והכוונה בעיקר לירך (פימור) ולא לשוק.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאר מצב של טורסו ארוך מאוד לעומת הרגליים.
רגליים ארוכות זה יחסית לטורסו. והכוונה בעיקר לירך (פימור) ולא לשוק.
נכון, הרגליים שלי יחסית ארוכות לטורסו ובכל זאת הברכיים בקושי יוצאות
הינה נגיד תמונה מהחימום

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-08-09-14-48-03.png
    Screenshot_2016-08-09-14-48-03.png
    KB 452.9 · צפיות: 184
נכון, הרגליים שלי יחסית ארוכות לטורסו ובכל זאת הברכיים בקושי יוצאות
הינה נגיד תמונה מהחימום
הייתי בודק נעליים אולימפיות...
הוא ממש ממש אופקי הגב שלך. זה יכול לעזור לך להתאזן עם עמידה מעט יותר רחבה (בתוך טווח גמישות הברך כמובן).

• פותח/ת השרשור
הייתי בודק נעליים אולימפיות...
הוא ממש ממש אופקי הגב שלך. זה יכול לעזור לך להתאזן עם עמידה מעט יותר רחבה (בתוך טווח גמישות הברך כמובן).
יש איזה חסרון כלשהו בסקוואט ממש אופקי ? אני לא בילדר שמחפש לבודד את הקוואדס למרות שזה השריר הכי דומיננטי אצלי איכשהו

יש איזה חסרון כלשהו בסקוואט ממש אופקי ? אני לא בילדר שמחפש לבודד את הקוואדס למרות שזה השריר הכי דומיננטי אצלי איכשהו
חיסרון? אין.
לומר שזה עדיף על מעורבות יותר גדולה של הברכיים? מבחינתי לא
מהניסיון שלי, דדליפט וסקוואט בצורה הזו גורמים לי לקושי גדול בהתאוששות בזוקפי הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית