הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כדאי לקנות adipower בשביל PL ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
יש לי כרטיס "חבר" של חבר ואני באילת בסופש - זאת אומרת שאני יכול להביא את הנעליים במחיר מצחיק ,
כדאי לקנות אותן ? אני עושה LB סקוואט אני ארגיש הבדל ? ובדדליפט אם אני רוצה שהגב יהיה יותר אנכי זה יעזור ?

• פותח/ת השרשור
חיסרון? אין.
לומר שזה עדיף על מעורבות יותר גדולה של הברכיים? מבחינתי לא
מהניסיון שלי, דדליפט וסקוואט בצורה הזו גורמים לי לקושי גדול בהתאוששות בזוקפי הגב
זהו אז אני קצת חושש שכשאשים נעליים אולימפיות עם עקב גבוהה זה יהרוס לי את כל הטכניקה כי אני רגיל שהגב שלי אופקי
דרך אגב זה מביא קארי אובר גדול יותר לדדליפט לא ? בכללי אני בטבעיות משמעותית חזק יותר בדדליפט אז אולי הסגנון הזה עדיף לי(על היום הראשון במכון אחרי שנה וחצי ללא דדליפט דדלפתי 120 ל 5 על 68 מ.ג)

זהו אז אני קצת חושש שכשאשים נעליים אולימפיות עם עקב גבוהה זה יהרוס לי את כל הטכניקה כי אני רגיל שהגב שלי אופקי
דרך אגב זה מביא קארי אובר גדול יותר לדדליפט לא ? בכללי אני בטבעיות משמעותית חזק יותר בדדליפט אז אולי הסגנון הזה עדיף לי(על היום הראשון במכון אחרי שנה וחצי ללא דדליפט דדלפתי 120 ל 5 על 68 מ.ג)
לא משתמשים בזה בדדליפט.
זה משנה את הטכניקה, אבל קשה מאוד לחזור אחר כך לנעליים שטוחות. לי זה שינה את החיים. טוב, בלי להיסחף, את הספורט

• פותח/ת השרשור
לא משתמשים בזה בדדליפט.
זה משנה את הטכניקה, אבל קשה מאוד לחזור אחר כך לנעליים שטוחות. לי זה שינה את החיים. טוב, בלי להיסחף, את הספורט
חחחחח
התכוונתי כאילו נגיד שהתקדמות בסקוואט בסגנון הזה תעלה לי את הדדליפט יותר מאשר התקדמות בסקוואט עם גב יותר אנכי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית