הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע לחישוב BMR

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
אני מנסה לחשב כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום בשביל תוכנית כוח(ss)
אני בן 25, גובה 1.71 ושוקל 82. חישבתי את ה-bmr שלי ויצא 1881.
מפה טיפה הסתבכתי. בכל מקום רשום איזה חישוב לא ברור כמו להכפיל ב1.2 ולחשב הליכה מדרגות וכו', דברים שבאמת אין לי מושג איך לחשב וכן ראיתי מדריכים שמסבירים איך לחשב את זה אבל גם הם לא הגיוניים, אשמח אם תעזרו לי פשוט בחישוב.
אז כמו שאמרתי הbmr הוא 1881, אני עושה תוכנית ss משקלים כבדים וחוץ מזה לא עושה פעילות רצינית נוספת דברים בסיסים בלבד. השאלה שלי היא כמה אני צריך לאכול ביום?

תודה למי שיעזור 😃

הכי מדוייק יהיה פשוט לשמור על משקל גוף זהה במשך שבוע-שבועיים. אז תחשב כמה קלוריות אתה אוכל ושומר על המשקל - זהו הניטרלי האמיתי שלך

• פותח/ת השרשור
הכי מדוייק יהיה פשוט לשמור על משקל גוף זהה במשך שבוע-שבועיים. אז תחשב כמה קלוריות אתה אוכל ושומר על המשקל - זהו הניטרלי האמיתי שלך
אהבתי את הרעיון ואני ינסה את זה, הבעיה שזה ייקח זמן עד שאני יקבל תשובה כי אני בעצם צריך לשמור שבועיים על משקל גוף זהה, איך אני יכול לדעת כמה לאכול בשביל לשמור על משקל זהה? אני יצטרך לאכול כמות מסוימת, לראות אם אני מרזה/ניטרלי/משמין, ואם זה יהיה מרזה או משמין אז צריך עוד שבוע שבועיים בשביל לבדוק שוב מה הניטרלי.
בכל מקרה עצה טובה ואני יבדוק אותה, אבל מה היא הדרך שרוב האנשים בודקים לגבי החישוב המתמטי הזה?

אפשר להתחיל לאכול בכמות שחישבת ע"פ מחשבון RMR כלשהו
עקוב אחר השינויים ושנה את כמות הקלוריות בהתאם (עליה במשקל - הורדת קלוריות, ולהיפך)
אחרי שתשמור על משקל זהה למשך שבועיים, תוך ידיעה כמה קלוריות אתה צורך בפועל, אתה תדע שזהו המאזן הנייטרלי הממשי שלך
משם והלאה תוכל להתאים את כמות הקלוריות, למול המטר (מאסה/חיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית