עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני מוריד את התחת אני מאבד את המתח סהאמסטרינג וזה כבר יותר בעייתיכל הכבוד.
הדדליפט מעט בעייתי, האגן שלך נמצא גבוה מידי ואין לך מספיק טווח תנועה ברגליים כדי לבצע חזרה שלמה. אתה צריך להוריד מעט האגן ואז תוכל לבצע נעילה של הרגליים במשך כל החזרה במקום שבאמצע החזרה הרגליים שלך היו נעולות כבר.
בהצלחה בהמשך.
מה זה קרוב מדי, כמה שיותר קרוב יותר טוב לא?ליאב, הבעיות שאני רואה הן - בחלק מהחזרות המוט בורח לך מאוד מהגוף,
ובחזרה הרביעית והחמישית התחלת עם המוט קרוב מדי, כלומר הזזת אותו אליך ולא היה מספיק כיפוף בברכיים. בגלל זה גם עלה כ"כ לאט בהן.
הכוונה שהמוט לא מעל חצי כף הרגל, אלא יותר קרוב לעקב.מה זה קרוב מדי, כמה שיותר קרוב יותר טוב לא?
תודה רבה אחי אני אקח הכל לתשומת ליביבכל החזרות אתה בסט אפ מנסה להכנס לחזרה כשהכתף שלך קצת אחורה והישבן נמוך אבל בפועל המוט מתנתק כל פעם כשהישבן גבוה והכתף שלך קדימה, כמו שדדליפט צריך להתבצע.
כל הסט אפ הלא נכון הזה גם גורם לך לא להשתמש ב4 ראשי כמו שצריך וגם לזה שהמוט יזוז קדימה ואחורה במקום פשוט לעלות למעלה.
זה מה שהורג לך את הסט, תתקן את הסט אפ כך שהכתף תהיה לפני המוט, תדאג לדחוף עם הרגליים כדי שהמוט יעלה למעלה ולא יזוז במישור האופקי ואתה תופתע כמה קל פתאום
זה בולט בכל הסט, למי שקשה לראות שיסתכל ב2 חזרות האחרונות
אמממ אוקיי...... נו ו?אני לא התאמנתי בחיים שלי, בגיל 26 התחלתי להתאמן, תוך 5 חודשים הגעתי למשקל 120 קילו 4 סטים 8 חזרות
אני עושה את התרגיל בלי חגורה ובלי נעליים
זה hookלא קשה לך אחיזה רגילה במשקל הזה? המוט לא מחליק?
אה..לא שמתי לב בסרטון.זה hook
אני משכתי איתה 270 דדליפט והיה סבבהאה..לא שמתי לב בסרטון.
תגיד האחיזה כואבת? כי אני חושב להחליף את המשולבת בhook
בהתחלה כואב ויש קצת דםאה..לא שמתי לב בסרטון.
תגיד האחיזה כואבת? כי אני חושב להחליף את המשולבת בhook