הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 130 ודדליפט 170

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
אוקיי אז אחרי הסט הראשון של הסקוואט כבר היה לי כשל,עשיתי 4 חזרות, ולא עשיתי את הסט השלישי כי רציתי לשמור כוח לדדליפט.
תודה רבה לאושר סופטי המאמן התותח שהביא אותי לרמה הזאת ב4 חודשים בלבד (לא התאמנתי לפני זה)

נערך לאחרונה:
כל הכבוד.
הדדליפט מעט בעייתי, האגן שלך נמצא גבוה מידי ואין לך מספיק טווח תנועה ברגליים כדי לבצע חזרה שלמה. אתה צריך להוריד מעט האגן ואז תוכל לבצע נעילה של הרגליים במשך כל החזרה במקום שבאמצע החזרה הרגליים שלך היו נעולות כבר.

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד.
הדדליפט מעט בעייתי, האגן שלך נמצא גבוה מידי ואין לך מספיק טווח תנועה ברגליים כדי לבצע חזרה שלמה. אתה צריך להוריד מעט האגן ואז תוכל לבצע נעילה של הרגליים במשך כל החזרה במקום שבאמצע החזרה הרגליים שלך היו נעולות כבר.

בהצלחה בהמשך.
אם אני מוריד את התחת אני מאבד את המתח סהאמסטרינג וזה כבר יותר בעייתי

ליאב, הבעיות שאני רואה הן - בחלק מהחזרות המוט בורח לך מאוד מהגוף,
ובחזרה הרביעית והחמישית התחלת עם המוט קרוב מדי, כלומר הזזת אותו אליך ולא היה מספיק כיפוף בברכיים. בגלל זה גם עלה כ"כ לאט בהן.

• פותח/ת השרשור
ליאב, הבעיות שאני רואה הן - בחלק מהחזרות המוט בורח לך מאוד מהגוף,
ובחזרה הרביעית והחמישית התחלת עם המוט קרוב מדי, כלומר הזזת אותו אליך ולא היה מספיק כיפוף בברכיים. בגלל זה גם עלה כ"כ לאט בהן.
מה זה קרוב מדי, כמה שיותר קרוב יותר טוב לא?

בכל החזרות אתה בסט אפ מנסה להכנס לחזרה כשהכתף שלך קצת אחורה והישבן נמוך אבל בפועל המוט מתנתק כל פעם כשהישבן גבוה והכתף שלך קדימה, כמו שדדליפט צריך להתבצע.
כל הסט אפ הלא נכון הזה גם גורם לך לא להשתמש ב4 ראשי כמו שצריך וגם לזה שהמוט יזוז קדימה ואחורה במקום פשוט לעלות למעלה.

זה מה שהורג לך את הסט, תתקן את הסט אפ כך שהכתף תהיה לפני המוט, תדאג לדחוף עם הרגליים כדי שהמוט יעלה למעלה ולא יזוז במישור האופקי ואתה תופתע כמה קל פתאום

זה בולט בכל הסט, למי שקשה לראות שיסתכל ב2 חזרות האחרונות

• פותח/ת השרשור
בכל החזרות אתה בסט אפ מנסה להכנס לחזרה כשהכתף שלך קצת אחורה והישבן נמוך אבל בפועל המוט מתנתק כל פעם כשהישבן גבוה והכתף שלך קדימה, כמו שדדליפט צריך להתבצע.
כל הסט אפ הלא נכון הזה גם גורם לך לא להשתמש ב4 ראשי כמו שצריך וגם לזה שהמוט יזוז קדימה ואחורה במקום פשוט לעלות למעלה.

זה מה שהורג לך את הסט, תתקן את הסט אפ כך שהכתף תהיה לפני המוט, תדאג לדחוף עם הרגליים כדי שהמוט יעלה למעלה ולא יזוז במישור האופקי ואתה תופתע כמה קל פתאום

זה בולט בכל הסט, למי שקשה לראות שיסתכל ב2 חזרות האחרונות
תודה רבה אחי אני אקח הכל לתשומת ליבי

אני לא התאמנתי בחיים שלי, בגיל 26 התחלתי להתאמן, תוך 5 חודשים הגעתי למשקל 120 קילו 4 סטים 8 חזרות
אני עושה את התרגיל בלי חגורה ובלי נעליים

• פותח/ת השרשור
אני לא התאמנתי בחיים שלי, בגיל 26 התחלתי להתאמן, תוך 5 חודשים הגעתי למשקל 120 קילו 4 סטים 8 חזרות
אני עושה את התרגיל בלי חגורה ובלי נעליים
אמממ אוקיי...... נו ו?
לא הבנתי מה המטרה? כפיים?

• פותח/ת השרשור
אה..לא שמתי לב בסרטון.
תגיד האחיזה כואבת? כי אני חושב להחליף את המשולבת בhook
בהתחלה כואב ויש קצת דם
אבל זה זמני ומשהו אחר תופס את מקומו, כוח רב למשוך בהוק
חחחח אושר דפר לי את המוח עם השטויות האלה, קיצר, בהתחלה כואב אבל מתרגלים לזה, וזה מרגיש לי אחיזה מאוד חזקה לא מרגיש שהמוט רוצה להשתחרר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית