הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים למסה למתחילה בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
בהנחה שאני באמת אתחיל בספטמבר ללכת חדר כושר (עדיין מקווה) רציתי לבוא מוכנה כבר עם תנית ועם ידע ככה שלא יהיו (כמעט אי אפשר למנוע עד הסוף)
בעיות עם התכנית ועם כל העניין של האימונים לפחות, מצאתי הרבה תכניות בפורום שמתאימות למתחילים למסה ובחרתי אחת של

STRONGLIFTS 5×5 BEGINNER STRENGTH TRAINING PROGRAM

אימון A

Squat 5×5 – סקוואט
Bench Press 5×5 – לחיצת חזה
Barbell Row 5×5 – מסור בעמידה עם מוט
Dips 3xF – מקבילים

אימון B

Squat 5×5 – סקוואט
Overhead Press 5×5 – לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט
Deadlift 1×5 – דדליפט
Pull-ups/Chin-ups 3xF – מתח באחיזה רחבה/צרה

למרות שלא כל כך הבנתי אותה לא מתכוונת לתרגילים בתכנית, אלא את זה שצריך להוסיף עוד חזרות עד הגעה ל10 או כשל ויש הרבה דברים שאני לא מבינה
ומושגים שאני לא יודעת לכן כשחיפשתי תכנית אז נגיד SS גם לא הייתה ברורה לי וחשבתי אולי בכלל אני אקח סתם תכנית FBW שלא למתחילים אפילו אבל לפחות איתה אני לא מסתבכת . בקיצור האם התכנית תתאים לי להתחלה ? ואם כן אז מה אני אמורה להבין בכל העניין של הכשל והוספת החזרות עד שאגיע ל10 וקראתי גם על משהו שקוראים לו DEALOAD SOFT נראה לי?

כשאגיע למכון בפעם הראשונה ואתחיל להתאמן אז אני אמורה להתחיל עם משקל על ההתחלה? בבית כן הייתי מתאמנת עם משקל (ממש ממש ממש נמוך זה מה
שהיה לי) הייתי מתאמנת עם 4 ק''ג בכל צד , ולמדתי את התרגילי הבסיס אני כבר מתרגלת אותם בבית הרבה מאוד זמן כחלק מהאימונים הביתיים שלי עם ה-4 ק''ג משקולות אז אני לא יודעת ... נגיד ואגיע למכון ואתחיל בתכנית שרשמתי למעלה, אז לעשות עם משקל? איך אדע כמה?

כמה פעמים בשבוע? בכל מקרה אל תעשי כל אימון 5x5 סקוואט.

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים בשבוע? בכל מקרה אל תעשי כל אימון 5x5 סקוואט.
חשבתי ללכת 4 פעמים בשבוע .. והאם אני יכולה להתחיל מתכנית מהפורום של FBW שהיא לאו דווקא למתחילים?

חשבתי ללכת 4 פעמים בשבוע .. והאם אני יכולה להתחיל מתכנית מהפורום של FBW שהיא לאו דווקא למתחילים?

תלוי איזה.. בכל מקרה ארבע פעמים בשבוע 5×5 זה מוגזם בין אם את מתחילה ובין אם לא

• פותח/ת השרשור
המינוח של AB מעט מטעה.
היה נכון יותר לקרוא לזה A1 ו-A2 כיוון שמדובר בשני אימוני Full body, אך שונים מבחינת הרכב התרגילים.
התוכנית מבוצעת 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים.

• פותח/ת השרשור
זו גם תכנית FBW מהפורום , כדאי לי להתחלה לנסות אותה ?
אבל שוב, אני לא יודעת איך להתחיל עם משקלים עם בכלל על האימון הראשון כדאי ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 7.3 · צפיות: 569
חמודה קודם תגיעי למכון כושר

אמא שלך יכולה לבוא ולהגיד לך בשבוע הבא שהיא שוב לא מסכימה.

ברגע שתלכי לחדר כושר תוכלי לגשת לכאן ונעזור לך. כרגע זה להתכונן לריק.

• פותח/ת השרשור
חמודה קודם תגיעי למכון כושר

אמא שלך יכולה לבוא ולהגיד לך בשבוע הבא שהיא שוב לא מסכימה.

ברגע שתלכי לחדר כושר תוכלי לגשת לכאן ונעזור לך. כרגע זה להתכונן לריק.
אני יודעת, ברור שחשבתי על האופציה הזו אבל הפעם אני יותר בטוחה שהיא תרשום אותי באמת בגלל שגם דיברנו עם הרפואה שלי על זה והיא הסכימה וגם יש עוד סיבות אבל אני לא אומר זה לא משנה. רק רציתי להיות מוכנה מראש כי אחר כך כשיתחילו הלימודים וכל הבלאגן הזה לא יהיה לי מתי להתעסק בזה וגם אם אני ארשם ואמא שלי תראה שאני מתעסקת בזה יותר מבלימודים היא בטוח תוציא אותי אז רציתי שלכל מקרה שכן ארשם אני כבר אהיה מוכנה מראש ואם לא אז אין מה לעשות אבל אני אשלם על המכון בעצמי לפחות לשנה הראשונה אבל מה שלא יהיה אני תמיד מעדיפה להיות מוכנה לפני לכל מקרה

Back
למעלה תחתית