הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ראשון אחרי שבוע מנוחה

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
הרבה זמן לא יצא לי להיות במנוחה טוטאלית של שבוע וחשבתי על אזשהו רעיון לחזרה לשגרת אימונים אחרי שבוע מנוחה טוטאלי, אני אמור לחזור מהחופש ביום חמישי בערב וחשבתי ביום שישי לעשות אימון של סקוואט, פרס, בנץ' ודדליפט 3X8 עם 80% עצימות, למחרת יום מנוחה ואז ביום ראשון חוזר חזרה לתכנית האימונים הרגילה עם אותם המשקלים מלפני המנוחה (בשאיפה), נשמע רעיון טוב ?

FBW עצים אבל עם 70% משקלי עבודה
לא צריך נפח משלים לדעתי
אפשר לתת אפילו שבוע אימונים במתכונת הזו (3 אימונים)
לאחר מכן חזור לתוכנית הרגילה

• פותח/ת השרשור
FBW עצים אבל עם 70% משקלי עבודה
לא צריך נפח משלים לדעתי
אפשר לתת אפילו שבוע אימונים במתכונת הזו (3 אימונים)
לאחר מכן חזור לתוכנית הרגילה
לא חושב שצריך שבוע שלם כזה עקב שבוע מנוחה (בסה"כ).
אבל אני כן חושב אולי לתת פחות נפח באמת כי המטרה היא להחזיר את השריר למסלול, חשבתי יותר בכיוון של סקוואט,פרס,בנץ' ודדליפט 3X5 עם 80% עצימות ואולי אפילו בסוף -3X8-10 צ'ין אפס ללא משקל.

@Daniel Barack
אשמח להתייחסותך.

חזור ל2 אימוני עצימות של 70 אחוז ו80 אחוז בהתאמה לאחר מכן חזור לשגרה רגילה. מאמין שיספיק לך

• פותח/ת השרשור
חזור ל2 אימוני עצימות של 70 אחוז ו80 אחוז בהתאמה לאחר מכן חזור לשגרה רגילה. מאמין שיספיק לך
דרך אגב, למה אימון אחד ב-80% עצימות (3X5 לכל תרגיל בסיס) לא אמור להספיק ? ,סה"כ מדובר בשבוע מנוחה ולא בפרק זמן גדול .

אני שואל כי אם אני חוזר ביום חמישי הכי נוח זה לעשות אימון בשישי, לנוח בשבת וביום ראשון לחזור לשגרת אימונים, אם אני טעשה 2 אימונים כאלה אז אתחיל את השובע ביום שני וזה ידפוק את כל השבוע.

דרך אגב, למה אימון אחד ב-80% עצימות (3X5 לכל תרגיל בסיס) לא אמור להספיק ? ,סה"כ מדובר בשבוע מנוחה ולא בפרק זמן גדול .

אני שואל כי אם אני חוזר ביום חמישי הכי נוח זה לעשות אימון בשישי, לנוח בשבת וביום ראשון לחזור לשגרת אימונים, אם אני טעשה 2 אימונים כאלה אז אתחיל את השובע ביום שני וזה ידפוק את כל השבוע.
אז אם אתה החלטת שלשבוע מנוחה מספיק אימון אחד אז תתאמן פעם אחת

• פותח/ת השרשור
אז אם אתה החלטת שלשבוע מנוחה מספיק אימון אחד אז תתאמן פעם אחת
קטונתי מלהחליט, אני שואל ומשתף את מה שאני חושב (על בסיס הגיון), כמובן שדעתך היא יותר מקצועית ומהימנה מדעתי.

• פותח/ת השרשור
אני אפילו מתקרב בדעתי למה ש-Fire רשם אבל לדעתי 2 אימונים בעצימות של 70 ואז 80 יהוו פשרה
אפשר לעשות את שני האימונים יום אחרי יום ? , אני יודע ש FBW לא עושים יום אחרי יום אבל אימון ב 70 אחוז עצימות זה די קליל אז חשבתי לבדוק

אפשר לעשות את שני האימונים יום אחרי יום ? , אני יודע ש FBW לא עושים יום אחרי יום אבל אימון ב 70 אחוז עצימות זה די קליל אז חשבתי לבדוק
לא מומלץ
הפזיזות מהשטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית