פתחו יומנגוס בגבעת ברנר השבועיומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.
יסכימו איתי @White Walker @yujinius
גם בקאסה דה ברזיל באילת היה מצוין, למרות שכל הבשרים שם באופן כללי בליגה אחרת.
אתה יכול לנסות במסעדות שף אבל צפה פגיעה בחשבון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פתחו יומנגוס בגבעת ברנר השבועיומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.
פתחו יומנגוס בגבעת ברנר השבוע
יש גם בכפר סבא, ולא משהו שם, אז לא בטוח שטוב בגבעת ברנר צריך לנסותפתחו יומנגוס בגבעת ברנר השבוע
אני מתלבט בין יומנגס לקציצה עגלגלה במושב מעונה, @Bill Plates יעיד על המקום. אבל ביומנגס יותר מיוחד ללא ספר, בקציצה אחלה בשר אבל למי שאוהב הרבה תוספות ודברים ייחודיים זה לא המקום.יומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.
🍻אני מתלבט בין יומנגס לקציצה עגלגלה במושב מעונה, @Bill Plates יעיד על המקום. אבל ביומנגס יותר מיוחד ללא ספר, בקציצה אחלה בשר אבל למי שאוהב הרבה תוספות ודברים ייחודיים זה לא המקום.
טוב לראות שאתה חי 😛
מסכים ומחזקדווקא אצלי מוזס מקום אחרון, הייתי פעמיים ושניהם נכשלו חזק
מהרשתות לדעתי WOLFNIGHTS הכי טעים, אחריו אגאדיר
רופין זה היומנגס שמאחורי תחנת דלק כזה או שזה סניף אחר?יומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.
זה הסניף.רופין זה היומנגס שמאחורי תחנת דלק כזה או שזה סניף אחר?
האמת google maps ישר מצא לי, אם אני לא טועה זה איפה שצומת ספרים במתחם הקטנטן שםזה המקום הראשון שהלכתי אליו - לא מצאתי כלום. סבבה שבאתר אתם רושמים שהסניף בהרצה אבל תנו כתובת.
דרך אגב, מכל הרשתות המבורגרים -BBB - בלאק - מוזס
מוזס הכי טעים
תלוי איפה,מוזס פחות טעים (כלומר יותר רע) אפילו ממקדונלדס.
חי מינוס 6 קילו. צריך לחזור 🙁טוב לראות שאתה חי 😛
אכלתי מוזס באילת, ברוטשילד ת"א ובקריות ואהבתי את כולם..מוזס פחות טעים (כלומר יותר רע) אפילו ממקדונלדס.