עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוזס באילת כנראה הסניף הכי גרוע שלהם בכל הארץ.תלוי איפה,
לך למוזס בירושלים ותאכל המבורגר בינוני בהחלט,
מצד שני,
לך למוזס באילת ותאכל המבורגר שלא יבייש אף מסעדת שף יוקרתית
יומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.
יסכימו איתי @White Walker @yujinius
גם בקאסה דה ברזיל באילת היה מצוין, למרות שכל הבשרים שם באופן כללי בליגה אחרת.
אתה יכול לנסות במסעדות שף אבל צפה פגיעה בחשבון.
מסכים1
מוזס באילת כנראה הסניף הכי גרוע שלהם בכל הארץ.
כל פעם שאכלתי התבאסתי.
יש לי אפילו פיצוי של ₪100 שעוד לא הלכתי לממש בגלל שהם פשוט גרועים. מעדיף לאכול שיבולת שועל עם סקופ חלבון.
לא רק לא טעים, גם קיבלתי קלקול קיבה בגללם.הרבה פעמים יוצא לי להתקל במישהו שאומר שה-X הכי טוב שהוא אכל זה באילת או ברמת הגולן או בחו"ל באיזו עיירה שבכניסה שלה מתגלגל כדור קש, בסמטה, מאחורי החנות עששיות יד שניה, אתה נכנס בתוך המפל אומר קומקום 3 פעמים ואז המקום מתגלה לפניך... המסקנה שהגעתי אליה היא שזה במידה רבה פסיכולוגי. או כי הם מלכתחילה מצפים שבמקום כזה מרוחק ומבודד האוכל יהיה טוב יותר כאילו להצדיק את הקיום שלו, או כי במקום כזה אקזוטי בטח מבשלים בשיטות שונות מאלו שבסביבת המגורים, או שהם סתם חושבים שבגלל שהם הכי אהבו דווקא במקום כזה הזוי אז זה הופך אותם לאיזה רושפלדים אניני טעם.
קודם כל תהיה בטוח שההמבורגר הטוב באמת עשוי מאסאדו או מאנטריקוט, אחרת כל השאר לדעתי לפחות, זה זבל.
דבר שני, ממליץ לשומרי הכשרות על המסעדה שלי בהרצליה פיתוח - טרבין, אחלה בשר של המבורגר, ובעיקר אנטריקוט, שווה לנסות.
וואלה אבדוק!
כמה עולה בערב אצלך המבורגר וכמה סטייק אנטריקוט?קודם כל תהיה בטוח שההמבורגר הטוב באמת עשוי מאסאדו או מאנטריקוט, אחרת כל השאר לדעתי לפחות, זה זבל.
דבר שני, ממליץ לשומרי הכשרות על המסעדה שלי בהרצליה פיתוח - טרבין, אחלה בשר של המבורגר, ובעיקר אנטריקוט, שווה לנסות.
בנוגע ללא כשר -לך לדיקסי בתל אביב ליד עזריאלי.
אנחנו פתוחים רק בערבכמה עולה בערב אצלך המבורגר וכמה סטייק אנטריקוט?