הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה ניתן למצוא את ההמבורגרים הכי טובים

מוזס בצומת אלונים על הפנים, חיכיתי 40 דקות במסעדה כמעט ריקה. בסוף המבורגר היה לא משהו בכלל.

אתמול הייתי עם חברים באנטריקוטה בראשל"צ

בגלל שלא רציתי להגביל את עצמי רק למנה אחת(היו 2 מנות ששמתי עליהן עין...) לקחנו אני וחבר 2 מנות וחילקנו בינינו.

המנות שלקחנו היו המבורגר 250 גרם, ונתחי אנטריקוט בלחם פרנה 350 גרם - ההמבורגר היה טוב, לא מהכי טובים שאכלתי אבל בהחלט טוב.

הנתחי אנטריקוט היה בסדר, לא מנה שעפתי עליה במיוחד ואם הייתי יודע הייתי מזמין המבורגר גדול יותר כי התבאסתי שאכלתי רק 125 גרם.

תלוי איפה,
לך למוזס בירושלים ותאכל המבורגר בינוני בהחלט,

מצד שני,
לך למוזס באילת ותאכל המבורגר שלא יבייש אף מסעדת שף יוקרתית
מוזס באילת כנראה הסניף הכי גרוע שלהם בכל הארץ.
כל פעם שאכלתי התבאסתי.
יש לי אפילו פיצוי של ₪100 שעוד לא הלכתי לממש בגלל שהם פשוט גרועים. מעדיף לאכול שיבולת שועל עם סקופ חלבון.

יומנגס ברופין הכי טוב שאכלתי, אין המבורגרים כאלו בארץ.

יסכימו איתי @White Walker @yujinius

גם בקאסה דה ברזיל באילת היה מצוין, למרות שכל הבשרים שם באופן כללי בליגה אחרת.

אתה יכול לנסות במסעדות שף אבל צפה פגיעה בחשבון.

מפתיע שכאילתי לא ייחסתי חשיבות לקאסה דה ברזיל,אזכור אותם בצ'יט הבא:rolleyes-71:

מוזס באילת כנראה הסניף הכי גרוע שלהם בכל הארץ.
כל פעם שאכלתי התבאסתי.
יש לי אפילו פיצוי של ₪100 שעוד לא הלכתי לממש בגלל שהם פשוט גרועים. מעדיף לאכול שיבולת שועל עם סקופ חלבון.

הרבה פעמים יוצא לי להתקל במישהו שאומר שה-X הכי טוב שהוא אכל זה באילת או ברמת הגולן או בחו"ל באיזו עיירה שבכניסה שלה מתגלגל כדור קש, בסמטה, מאחורי החנות עששיות יד שניה, אתה נכנס בתוך המפל אומר קומקום 3 פעמים ואז המקום מתגלה לפניך... המסקנה שהגעתי אליה היא שזה במידה רבה פסיכולוגי. או כי הם מלכתחילה מצפים שבמקום כזה מרוחק ומבודד האוכל יהיה טוב יותר כאילו להצדיק את הקיום שלו, או כי במקום כזה אקזוטי בטח מבשלים בשיטות שונות מאלו שבסביבת המגורים, או שהם סתם חושבים שבגלל שהם הכי אהבו דווקא במקום כזה הזוי אז זה הופך אותם לאיזה רושפלדים אניני טעם.

הרבה פעמים יוצא לי להתקל במישהו שאומר שה-X הכי טוב שהוא אכל זה באילת או ברמת הגולן או בחו"ל באיזו עיירה שבכניסה שלה מתגלגל כדור קש, בסמטה, מאחורי החנות עששיות יד שניה, אתה נכנס בתוך המפל אומר קומקום 3 פעמים ואז המקום מתגלה לפניך... המסקנה שהגעתי אליה היא שזה במידה רבה פסיכולוגי. או כי הם מלכתחילה מצפים שבמקום כזה מרוחק ומבודד האוכל יהיה טוב יותר כאילו להצדיק את הקיום שלו, או כי במקום כזה אקזוטי בטח מבשלים בשיטות שונות מאלו שבסביבת המגורים, או שהם סתם חושבים שבגלל שהם הכי אהבו דווקא במקום כזה הזוי אז זה הופך אותם לאיזה רושפלדים אניני טעם.
לא רק לא טעים, גם קיבלתי קלקול קיבה בגללם.
ואני לא מדבר על פעם או פעמיים. כל פעם שלא הייתה לי ברירה ואמרתי יאללה ניתן להם עוד צ'אנס - אכלתי צינור. NEVER AGAIN.
זה לא שווה את זה, גם בחינם.

קודם כל תהיה בטוח שההמבורגר הטוב באמת עשוי מאסאדו או מאנטריקוט, אחרת כל השאר לדעתי לפחות, זה זבל.
דבר שני, ממליץ לשומרי הכשרות על המסעדה שלי בהרצליה פיתוח - טרבין, אחלה בשר של המבורגר, ובעיקר אנטריקוט, שווה לנסות.

בנוגע ללא כשר -לך לדיקסי בתל אביב ליד עזריאלי.

קודם כל תהיה בטוח שההמבורגר הטוב באמת עשוי מאסאדו או מאנטריקוט, אחרת כל השאר לדעתי לפחות, זה זבל.
דבר שני, ממליץ לשומרי הכשרות על המסעדה שלי בהרצליה פיתוח - טרבין, אחלה בשר של המבורגר, ובעיקר אנטריקוט, שווה לנסות.

לדעתי, אין מה למדוד איכות המבורגר רק עפ"י הנתח ממנו הוא עשוי.

במבחן הטעם, הרבה המבורגרים שעשויים מבשר "פשוט" (שילוב של בשר צוואר ושומן למשל כמו בויטרינה)
יכולים בכיף להיות יותר טובים מכל מיני קציצות אנטריקוט.

מה שכן, זה וויכוח עקר בדיוק כמו ה"חומוסיה" הכי טובה בארץ וכו'

אני אהבתי את רובנשטיין בנתניה ואם באים בתפריט לילה אחרי 10 גם זול ממש

חזרתי עכשיו מהפרוזדור בת"א עם המשפחה באמת ששכחתי כמה ההמבורגר הזה היה מצוין והיום נזכרתי - המבורגר ברמה מאוד גבוהה,

רק חבל שהוא 170 גרם(יש אפשרות ל-2 "פלטות"), נשארתי עוד רעב אחרי זה ואכלתי ראשונות.

בורגר סלון, הבנתי שהבשר מלימוזין.
תמיד קונה בקצבייה ומכין בבית.
חלק ממולאים גבינה חלק רגילים , והכל טעים בטירוף.

חוץ מזה רק בחו'ל אני נהנה מהמבורגרים :(

בנוגע ללא כשר -לך לדיקסי בתל אביב ליד עזריאלי.
כמה עולה בערב אצלך המבורגר וכמה סטייק אנטריקוט?

כמה עולה בערב אצלך המבורגר וכמה סטייק אנטריקוט?
אנחנו פתוחים רק בערב
67 שקל ל250 גרם עם ציפס וירקות כולל בצל מטוגן
69 אם זה ם שומן כבש
אם חשקה נפשך בבירה יעלה לך 89 שקל.
אנטריקוט 300 עם 2 תוספות ב129 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית