הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים בדגש על היפרטרופיה.

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
היי, עד היום התאמנתי SS ואני לא מצליח להתקדם בה כמו שאני רוצה ועקב כך יש גם ירידה במוטיבציה. אני מתכנן להתחיל עם תוכנית חדשה, קצת לרענן.

התוכנית הפעם תהיה בדגש על היפרטרופיה, קראתי קצת על כל מיני תוכניות ואני בדילמה באיזו תוכנית לבחור.

HST
GVT
POWER TO THE PEOPLE
5/3/1

או אולי עדיף ללכת בכלל על AB קלאסי בשילוב עם מורכבים?

משקלים עכשווים:
סקוואט 85 קילו
דדליפט 110 קילו
בנץ 65 קילו
פרס 42.5 קילו

תודה אנשים

• פותח/ת השרשור
כיום שוקל 65 קילו על 1.69

עד לפני חודשיים הייתי 71, התחלתי עבודה חדשה ונתקעתי בSS ומפה הירידה החדה במשקל.

כיום שוקל 65 קילו על 1.69

עד לפני חודשיים הייתי 71, התחלתי עבודה חדשה ונתקעתי בSS ומפה הירידה החדה במשקל.
הייתי נותן לss עוד צאנס (יש לך פוטנציאל להעלות הרבה יותר במשקלי עבודה).
בנוסף על כך תדע שללא תזונה מתאימה לא תראה את התוצאות שאליהן אתה מייחל הן מתוכניות שמתרכזות בהיפרטרופיה והן מתוכניות שמטרתן כוח ולדעתי, זה צריך להיות בראש מעיינך

אני צופה הצלחה מטורפת בתכניות היפרטרופיה עם סקוואט 85 ומשקל גוף 65. בתור מישהו שנמצא פה מ-2009 אתה אמור לדעת יותר טוב.

א. כמה זמן אתה ישן בלילה?
ב.אתה במאזן קלורי חיובי?
ג.כמה זמן נתקעת?

בכל מקרה עם המשקלי עבודה האלה במשקל גוף הזה הייתי עושה הפסקה קלה לצבור מסה רצינית, ואתה תצליח בענק!

נ.ב
תודה לכל הPL שפקחתם לי בעבר את העיניים.

יש סיבה שלא התקדמת בss וזה בטוח לא בגלל שהתוכנית לא טובה, זה סביר להניח כי לא אכלת התאוששת או התאמנת נכון ואם תמשיך לא לאכול או לנוח כמו שצריך אף תוכנית לא תעזור לך...בקיצור הפתרון הוא לא בהכרח לשנות תוכנית.

בדוק שנית מדוע לא המשכת להתקדם בSS.
מבחינת הנתונים שהצגת, יש לך עוד לאן להתקדם איתה, ומאוד חבל שתוותר ותעבור לפיצול או תוכנית אחרת באותה פלטפורמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית