דיון חגורה גורמת לחוסר יציבות בסקוואט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
יש לי חגורה של RDX והיא ממש דופקת לי את הסקוואט וגורמת לחוסר יציבות , יכול להיות שאני סוגר אותה חזק מידי ? זה עם חורים כאלה וכל פעם אני סוגר הכי חזק שאני יכול ומכניס את הבטן הכי חזק שאני יכול כנראה זה חזק מדי ? יש דבר כזה חגורה שלוחצת חזק מדי ?

1. תנסה לחגור עם חור אחד פחות
2. אתה אמור להיות מסוגל להכניס את היד בין הבטן לחגורה

החגורה אמורה לאפשר לך לעשות וולסבה, אם אתה לא מצליח לא אז אתה חוגר הדוק מידי.
היא אמורה לעזור לך ב bracing לא להפריע לך.

בעבר הייתי חוגר ככה, לא הפריע לי לטכניקה אבל היום אני מעדיף מעט רפוי שאוכל לנפח את הבטן כנגד החגורה.

לא חושב שזה מה שיהרוס לך את הטכניקה.

אבל מנגד, תעלה חור ותראה איך זה מרגיש.

כבר מעל חצי שנה שאני עובד ללא חגורה, אבל ממה שזכור לי אישית - חגרתי בדיוק כמוך בצורה "סאדיסטית" ורק ככה היה לי נוח (עד השלב שצריך לפתוח אותה אחרי שאתה גמור מסט כבד). בכל אופן, זה קצת אינדיווידואלי ופשוט כדאי שתנסה.

כבר מעל חצי שנה שאני עובד ללא חגורה, אבל ממה שזכור לי אישית - חגרתי בדיוק כמוך בצורה "סאדיסטית" ורק ככה היה לי נוח (עד השלב שצריך לפתוח אותה אחרי שאתה גמור מסט כבד). בכל אופן, זה קצת אינדיווידואלי ופשוט כדאי שתנסה.
למה עכשיו ללא?

למה עכשיו ללא?
כדי להתחזק קצת גם בלי חגורה. סיימתי בזמנו נפח של סביבות ה155-160 עם חגורה ולא הייתי מחזיק גם 140 נפח בלי חגורה, ובדדליפט סיימתי על איזה 200 לנפח עם חגורה ולא הייתי מחזיק אפילו 180 נפח ללא. את הסבבים של הללא סיימתי על 200 נפח ללא בדד ו170 ללא בסקוואט. ההרגשה מדהימה והאתגר גדול הרבה יותר.
חשוב לציין שאת התקופה של הללא התחלתי לאחר פציעה של כחודשיים-שלושה, אחרת הייתי מגיע כבר גבוה הרבה יותר.

כדי להתחזק קצת גם בלי חגורה. סיימתי בזמנו נפח של סביבות ה155-160 עם חגורה ולא הייתי מחזיק גם 140 נפח בלי חגורה, ובדדליפט סיימתי על איזה 200 לנפח עם חגורה ולא הייתי מחזיק אפילו 180 נפח ללא. את הסבבים של הללא סיימתי על 200 נפח ללא בדד ו170 ללא בסקוואט. ההרגשה מדהימה והאתגר גדול הרבה יותר.
חשוב לציין שאת התקופה של הללא התחלתי לאחר פציעה של כחודשיים-שלושה, אחרת הייתי מגיע כבר גבוה הרבה יותר.
מספרים יפים כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית