עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
85 אחוז מ70 קילו ביום עצימות? וכמה בנפח?בגדול, 85 אחוז מזה יהיה בסדר.
איך הבנת את זה מהתגובה שלי? 😃85 אחוז מ70 קילו ביום עצימות? וכמה בנפח?
אני חושב שהבנתי אותך עכשיו בשביל לדעת כמה בערך אני אמור להרים אני מוריד 10 מהסט המקסימלי כדי להגייע לעצימות ואז מוריד מהעצימות 15 אחוז כדי להגייע לנפח.איך הבנת את זה מהתגובה שלי? 😃
62.5 קילו ליום העצימות, ובנפח 85 אחוז מזה.
לא 10 אחוז אלא 10 קילו, כדי שאחרי ריסט של 4 שבועות תחזור למשקל הקודם.אז בעצם כדי לחשב את הכניסה לתוכנית הטקסס אני אמור להוריד 10 אחוז מהסט המקסימלי לחמישיה כדי להגייע לעצימות? ואז 15 אחוז כדי להגייע לנפח?
אני לא יודע מה הספר אומר על זה, לדעתי עולים בקפיצות קטנות (2.5 זה בסדר, 5 אם אפשר נניח בדדליפט, 1.25 אם 2.5 זה יותר מדי נניח בפרס) גם בעצימות וגם בנפח בלי שום קשר ביניהם. כלומר גם אם נכשלת באחד מהם, השני מתקדם בלי קשר, ולא שומרים על יחס קבוע (של 85 אחוז או של משקל מספרי קבוע) ביניהם.אז כל אימון נפח עוחה ב2.5 ואם הצלחת מעלה את העצימות ב2.5 או לנסות כמה שאפשר?
באופן עקרוני בעצימות עולה כל שבוע ב-2.5 קילו (בלחיצות ההתקדמות היא דו-שבועית כי יש רוטציה בין הפרס לבנצ') והנפח נגזר ב-85%-90% מתוך העצימות, לכן אם יש כשל בעצימות חוזרים שוב על אותו נפח כי הוא לא עולה האופן אינדוודואלי אלא לפי העצימות.אני לא יודע מה הספר אומר על זה, לדעתי עולים בקפיצות קטנות (2.5 זה בסדר, 5 אם אפשר נניח בדדליפט, 1.25 אם 2.5 זה יותר מדי נניח בפרס) גם בעצימות וגם בנפח בלי שום קשר ביניהם. כלומר גם אם נכשלת באחד מהם, השני מתקדם בלי קשר, ולא שומרים על יחס קבוע (של 85 אחוז או של משקל מספרי קבוע) ביניהם.
@לוטם ?