הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית טקסס

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
קראתי הרבה בפורטל ובפורום ועדיין לא הבנתי איך אני אמור להתחיל את משקלי העבודה בתוכנית הטקסס.
לדוגמה אם לחמישיה בפרס אני עושה 70 אז אני אמור להוריד 10 אחוז שזה 63 שאני אעשה ביום העצימות? אז כמה אעשה ביום הנפח?

• פותח/ת השרשור
איך הבנת את זה מהתגובה שלי? 😃
62.5 קילו ליום העצימות, ובנפח 85 אחוז מזה.
אני חושב שהבנתי אותך עכשיו בשביל לדעת כמה בערך אני אמור להרים אני מוריד 10 מהסט המקסימלי כדי להגייע לעצימות ואז מוריד מהעצימות 15 אחוז כדי להגייע לנפח.
ואז כל אימון נפח עוחה ב2.5 ואם הצלחת מעלה את העצימות ב2.5 או לנסות כמה שאפשר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז בעצם כדי לחשב את הכניסה לתוכנית הטקסס אני אמור להוריד 10 אחוז מהסט המקסימלי לחמישיה כדי להגייע לעצימות? ואז 15 אחוז כדי להגייע לנפח?

אז בעצם כדי לחשב את הכניסה לתוכנית הטקסס אני אמור להוריד 10 אחוז מהסט המקסימלי לחמישיה כדי להגייע לעצימות? ואז 15 אחוז כדי להגייע לנפח?
לא 10 אחוז אלא 10 קילו, כדי שאחרי ריסט של 4 שבועות תחזור למשקל הקודם.
לנפח - 15 אחוז פחות, כמו שכבר אמרנו.
אז כל אימון נפח עוחה ב2.5 ואם הצלחת מעלה את העצימות ב2.5 או לנסות כמה שאפשר?
אני לא יודע מה הספר אומר על זה, לדעתי עולים בקפיצות קטנות (2.5 זה בסדר, 5 אם אפשר נניח בדדליפט, 1.25 אם 2.5 זה יותר מדי נניח בפרס) גם בעצימות וגם בנפח בלי שום קשר ביניהם. כלומר גם אם נכשלת באחד מהם, השני מתקדם בלי קשר, ולא שומרים על יחס קבוע (של 85 אחוז או של משקל מספרי קבוע) ביניהם.
@לוטם ?

אני לא יודע מה הספר אומר על זה, לדעתי עולים בקפיצות קטנות (2.5 זה בסדר, 5 אם אפשר נניח בדדליפט, 1.25 אם 2.5 זה יותר מדי נניח בפרס) גם בעצימות וגם בנפח בלי שום קשר ביניהם. כלומר גם אם נכשלת באחד מהם, השני מתקדם בלי קשר, ולא שומרים על יחס קבוע (של 85 אחוז או של משקל מספרי קבוע) ביניהם.
@לוטם ?
באופן עקרוני בעצימות עולה כל שבוע ב-2.5 קילו (בלחיצות ההתקדמות היא דו-שבועית כי יש רוטציה בין הפרס לבנצ') והנפח נגזר ב-85%-90% מתוך העצימות, לכן אם יש כשל בעצימות חוזרים שוב על אותו נפח כי הוא לא עולה האופן אינדוודואלי אלא לפי העצימות.

אבל הרבה מבצעים אחרת ממה שכתוב ב-PPST.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית