עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לפרט למה הכוונה להעלות את האגן ?אתה מרגיש מתיחה גבוהה בהמסטרינג בגובה כזה של האגן?
בכ"מ, הייתי מעלה אותו במעט.
מה שהמהלך אמר.תוכל לפרט למה הכוונה להעלות את האגן ?
אתה מוציא אוויר בנעילה, תפסיק. שמור את האוויר בפנים לכל החזרה עד שהמוט יורד בחזרה לקרקע.
נסה להוציא קצת יותר חזה החוצה, במשקלים האלה אתה אמור להגיע לכיווץ יותר טוב..
לגביי האגן הכוונה היא להתחיל ממצב קצת גבוה יותר על מנת שההמסטרינגס יהיו מתוחים יותר ואולי תמנע את המצב בו הישבן שלך עולה מהר למעלה בזמן הניתוק.
אתה באמת רציני?אין שום בעיה בלהוציא אוויר בנעילה,בסופו של דבר בירידה אתה לא נלחם במשקל אלא יותר מרפה ונותן לו לרדת בזמן שאתה נותן טיפה התנגדות.
הגיוני, גם בסקוואט אני מוציא אוויר בנקודה שאני הכי פחות מתאמץ (בסיום העלייה, כשהרגליים כבר מתיישרות לגמרי)דווקא הזמן שכוח המשיכה פועל הכי חזק הכיווץ והתמיכה לגב ובית החזה מאוד חשוב!
לא הצלחתי להבין למה התכוונת שכתבת להתחיל ממצב יותר גבוה? ואיך זה יבוא לידי ביטוח שההמסטרינגס יהיו בשיא המתיחה?אתה מוציא אוויר בנעילה, תפסיק. שמור את האוויר בפנים לכל החזרה עד שהמוט יורד בחזרה לקרקע.
נסה להוציא קצת יותר חזה החוצה, במשקלים האלה אתה אמור להגיע לכיווץ יותר טוב..
לגביי האגן הכוונה היא להתחיל ממצב קצת גבוה יותר על מנת שההמסטרינגס יהיו מתוחים יותר ואולי תמנע את המצב בו הישבן שלך עולה מהר למעלה בזמן הניתוק.
תחשוב שאתה עושה דדליפט רומני, שהמטרה היא להשאיר את האגן עם כיפוף ברכיים מינימלי על ולרדת עם הגב עד הרגשה של מתיחה מקסימלית בהאמסטרינג ולעלות חזרה, הוא מתכוון שהאגן יהיה יותר למעלה כלומר פחות כיפוף ברכיים על מנת שירגיש מתיחה יותר חזקה בהאמסטרינג בתחילת התנועה. ועל מנת שכל הגוף יעלה בתנועה אחידה עם המוט ולא קודם האגן ואז הגב, יש לאלן טרל סרטון בנושא, ממליץ לצפות.לא הצלחתי להבין למה התכוונת שכתבת להתחיל ממצב יותר גבוה? ואיך זה יבוא לידי ביטוח שההמסטרינגס יהיו בשיא המתיחה?
הבעיה שלי היא שאם ארים את האגן יותר למעלה אז הגב יהיה ממש מקביל לרצפה, מנח התחלתי קצת מוזר בהשוואה לסרטונים שאני רואה פה שהגב הוא באלכסון ולא מקביל לרצפההוא מתכוון שהאגן יהיה יותר למעלה כלומר פחות כיפוף ברכיים על מנת שירגיש מתיחה יותר חזקה בהאמסטרינג בתחילת התנועה. ועל מנת שכל הגוף יעלה בתנועה אחידה עם המוט ולא קודם האגן ואז הגב
תראה, אתה בטוח שם לב שאתה מרים קודם אגן ואז מתחיל תנועה עם הגב, ואתה מבין שצריך לחשוב איך לתקן את זה.הבעיה שלי היא שאם ארים את האגן יותר למעלה אז הגב יהיה ממש מקביל לרצפה, מנח התחלתי קצת מוזר בהשוואה לסרטונים שאני רואה פה שהגב הוא באלכסון ולא מקביל לרצפה
ואת התחת עצמה מומלץ לקחת כמה שיותר אחורה?תראה, אתה בטוח שם לב שאתה מרים קודם אגן ואז מתחיל תנועה עם הגב, ואתה מבין שצריך לחשוב איך לתקן את זה.
אז קודם כל תראה את הסרטון של אלן טרל על דדליפט ודדליפט רומני, ואז נחשוב תעלה סרטון באימון דדליפט הבא, סגור ?
לא כל כך הבנתי, מעדיף שתקבל את התשובות לזה מצפייה בריפטו או מישהו.ואת התחת עצמה מומלץ לקחת כמה שיותר אחורה?