עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצמות דקות,אחוז שומן נמוך:victory:איך אתה מחזיק גודל כזה על הנתונים האלה? זה נראה ממש הזוי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק!!!!😣עצמות דקות,אחוז שומן נמוך:victory:
צודק- פוטושופ מי התחלה ועד הסוף- יש גם לוגו של הצלם על כל התמונות עם תשים לב....במציאות אני שחיפון 60 קילו עם 30% שומן:s85:
התמונות עברו איבוד ע"י צלם - נסינו להגיע כמה שיותר קרוב לאנימל או גספרי- הפרסומות שלהם... זה היה הפרוייקט:ph34r:לא הבנת שבעצם קיבלת ממני קומפלימנט 😃
(דיברתי על 'ריטוש' במובן פיקסלים, לא אחוזי שומן)
מי זה רועי?רועי צדק שהוא אמר שאתה לא על אחוז שומן גבוהה במסה
כל הכבוד בהצלחה בהמשך
אני לא יכול לשפוט את אולג(הצלם) גם מבחינה מקצועית(אני לא מבין בזה כלום) וגם מרוב התלהבות- אני אישית חושב שהוא הצלם בודיבילדינג הכי טוב בארץ...כיף לראות מפתחי גוף ישראלים מציגים את עצמם לקהל הרחב. אני בטוח שישנם עוד צופים רבים שנהנים לדעת שיש מפתחי גוף בארץ, ולא טורחים לכתוב כאן באתר. הפסד שלהם.
לעניין התמונות: תמונות טובות לאללה, אבל לא מצויינות (כמו שאומרים בפרסומת 😉).
החדות והריטוש המוצלח לא מצליחים לחפות על כמה בעיות. התמונה שהכי אהבתי בסדרה הזו היא התמונה האחרונה. בתמונה הראשונה הוא "שרף" את החצי השמאלי של גופך, ונראה כאילו המשקוליות מושכות אותך למטה. בשאר התמונות אתה "טובע" בים של ציוד. היה עדיף למצוא מקומות יותר ריקים מציוד היקפי תוסיף לזה את העובדה שהיה מומלץ לצלם אותך מזווית נמוכה יותר, כך היית נראה גדול יותר.
אנטון, אתה נראה מרשים מאוד לדעתי, אבל התמונות הללו לא ממש מחמיאות לצלם ולך. יש לצלם (וגם לך, למען האמת) תמונות מרשימות יותר בפרופיל שלו באתר פוטולייט.
מי זה רועי?
עז הוא גם יודע למה- הוא יודע בדיוק איך התזונה שלי בנויה וגם לו גרמתי לאכול ככהרואי קשת
אני לא יכול לשפוט את אולג(הצלם) גם מבחינה מקצועית(אני לא מבין בזה כלום) וגם מרוב התלהבות- אני אישית חושב שהוא הצלם בודיבילדינג הכי טוב בארץ...
אבל עם אתה יכול לעשות יותר טוב ואתה לא קובי חיים- בוא נעשה ,אני אגיע לאן שצריך להגיע 😉
שלח לי לפרטי לינק לצילומים שלח,אולי ייצא מזה משהו:s85:
מה הבעיה?✌️הלוואי והייתי יורד לאחוז שומן שלך .....יש לך גוף ב. ז..ה