הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 2009 KALINA

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
צודק- פוטושופ מי התחלה ועד הסוף- יש גם לוגו של הצלם על כל התמונות עם תשים לב....במציאות אני שחיפון 60 קילו עם 30% שומן:s85:

לא הבנת שבעצם קיבלת ממני קומפלימנט 😃
(דיברתי על 'ריטוש' במובן פיקסלים, לא אחוזי שומן)

• פותח/ת השרשור
לא הבנת שבעצם קיבלת ממני קומפלימנט 😃
(דיברתי על 'ריטוש' במובן פיקסלים, לא אחוזי שומן)
התמונות עברו איבוד ע"י צלם - נסינו להגיע כמה שיותר קרוב לאנימל או גספרי- הפרסומות שלהם... זה היה הפרוייקט:ph34r:

רועי צדק שהוא אמר שאתה לא על אחוז שומן גבוהה במסה
כל הכבוד בהצלחה בהמשך

כיף לראות מפתחי גוף ישראלים מציגים את עצמם לקהל הרחב. אני בטוח שישנם עוד צופים רבים שנהנים לדעת שיש מפתחי גוף בארץ, ולא טורחים לכתוב כאן באתר. הפסד שלהם.

לעניין התמונות: תמונות טובות לאללה, אבל לא מצויינות (כמו שאומרים בפרסומת 😉).

החדות והריטוש המוצלח לא מצליחים לחפות על כמה בעיות. התמונה שהכי אהבתי בסדרה הזו היא התמונה האחרונה. בתמונה הראשונה הוא "שרף" את החצי השמאלי של גופך, ונראה כאילו המשקוליות מושכות אותך למטה. בשאר התמונות אתה "טובע" בים של ציוד. היה עדיף למצוא מקומות יותר ריקים מציוד היקפי תוסיף לזה את העובדה שהיה מומלץ לצלם אותך מזווית נמוכה יותר, כך היית נראה גדול יותר.

אנטון, אתה נראה מרשים מאוד לדעתי, אבל התמונות הללו לא ממש מחמיאות לצלם ולך. יש לצלם (וגם לך, למען האמת) תמונות מרשימות יותר בפרופיל שלו באתר פוטולייט.

• פותח/ת השרשור
כיף לראות מפתחי גוף ישראלים מציגים את עצמם לקהל הרחב. אני בטוח שישנם עוד צופים רבים שנהנים לדעת שיש מפתחי גוף בארץ, ולא טורחים לכתוב כאן באתר. הפסד שלהם.

לעניין התמונות: תמונות טובות לאללה, אבל לא מצויינות (כמו שאומרים בפרסומת 😉).

החדות והריטוש המוצלח לא מצליחים לחפות על כמה בעיות. התמונה שהכי אהבתי בסדרה הזו היא התמונה האחרונה. בתמונה הראשונה הוא "שרף" את החצי השמאלי של גופך, ונראה כאילו המשקוליות מושכות אותך למטה. בשאר התמונות אתה "טובע" בים של ציוד. היה עדיף למצוא מקומות יותר ריקים מציוד היקפי תוסיף לזה את העובדה שהיה מומלץ לצלם אותך מזווית נמוכה יותר, כך היית נראה גדול יותר.

אנטון, אתה נראה מרשים מאוד לדעתי, אבל התמונות הללו לא ממש מחמיאות לצלם ולך. יש לצלם (וגם לך, למען האמת) תמונות מרשימות יותר בפרופיל שלו באתר פוטולייט.
אני לא יכול לשפוט את אולג(הצלם) גם מבחינה מקצועית(אני לא מבין בזה כלום) וגם מרוב התלהבות- אני אישית חושב שהוא הצלם בודיבילדינג הכי טוב בארץ...
אבל עם אתה יכול לעשות יותר טוב ואתה לא קובי חיים- בוא נעשה ,אני אגיע לאן שצריך להגיע 😉

אני לא יכול לשפוט את אולג(הצלם) גם מבחינה מקצועית(אני לא מבין בזה כלום) וגם מרוב התלהבות- אני אישית חושב שהוא הצלם בודיבילדינג הכי טוב בארץ...
אבל עם אתה יכול לעשות יותר טוב ואתה לא קובי חיים- בוא נעשה ,אני אגיע לאן שצריך להגיע 😉

שמע, הוא מצלם יפה. אני ראיתי תמונות שלו באתרי צילום, ואני רק מתפעל, גם מהתמונות הפחות מרתקות (לטעמי, כמובן) שלו. הוא מציג רמה (במובן הטכני, הרעיוני והביצועי) גבוהה מאוד, ולכן אני לא קופץ מהתלהבות מהתמונות שפרסמת. אני יודע שהוא יכול לעשות יותר !!! שוב, אתה , לכשעצמך, נראה נהדר. יחד עם זאת, יש עודף פרטים בתמונות, הגורמים לך להיראות קטן.

לא שאני פוסל את ההגיון ודרך המחשבה שלך, אבל אםהצטלמת אצל צלם שמבין עניין, תבקש ממנו המלצות באשר לאילו תמונות לפרסם. אני בטוח שהוא ישמח לכוון אותך בנושא.

אין לי את התקציב שלו לציוד ואולפן, שלא לדבר על ניסיון, אבל אם תרצה אשמח לנסות כמה צילומים 😉

• פותח/ת השרשור
שלח לי לפרטי לינק לצילומים שלח,אולי ייצא מזה משהו:s85:

• פותח/ת השרשור
שלו אני מכיר את כולם,גם כאלו שלא פורסמו. תראה מה אתה יודע לצלם

קטלני ביותר

הלוואי והייתי יורד לאחוז שומן שלך .....יש לך גוף ב. ז..ה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית