הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון הכי איכותית

• פותח/ת השרשור iagag
  • פורסם בתאריך

iagag

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני מחפש אבקת חלבון, לא יודע איזה לקנות רוצה לקנות את האבקה הכי איכותית שיש אין מגבלה של כסף כרגע

מה הרכב הכי איכותי?
תשאל 5 אנשים תקבל 5 דעות שונות.
אותו הדבר עם אבקות חלבון.
החברות הגדולות לרוב מספקות את הסחורה: אופטימום, דיימטיז וכו'.

מה הרכב הכי איכותי?
תשאל 5 אנשים תקבל 5 דעות שונות.
אותו הדבר עם אבקות חלבון.
החברות הגדולות לרוב מספקות את הסחורה: אופטימום, דיימטיז וכו'.
בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.

אני מדבר על בדיקות מעבדה ולכן הדבר חד משמעי.
Top 10 Protein Supplements - Labdoor

בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.

על כל בדיקה שלהם אני יכול למצוא 10 שאומרת אחרת, אני לא היית סומך על זה אני דווקא הייתי הולך על מה שנמכר בעולם וזה אופטימום, מ2004 הם זוכים בתארים ככה שלפי דעתי הם הטובים ביותר בלי קשר למחיר, אם מכללים את המחיר לסיפור הייתי הולך על חברות אחרות

על כל בדיקה שלהם אני יכול למצוא 10 שאומרת אחרת, אני לא היית סומך על זה אני דווקא הייתי הולך על מה שנמכר בעולם וזה אופטימום, מ2004 הם זוכים בתארים ככה שלפי דעתי הם הטובים ביותר בלי קשר למחיר, אם מכללים את המחיר לסיפור הייתי הולך על חברות אחרות
אשמח שתראה לנו את כשרון הגיגול שלך ותחלוק את אותן בדיקות שמראות אחרת.

אני בטוח שאתה יכול לרשום בגוגל optimum nutrition lab test-
http://www.migimnasio.com/recursos/pdfs/etiqueta_verde/Z17000032MEGYM01_L632838_0514.pdf
הוא שאל מה החלבון הכי איכותי, אתה נתת קישור לבדיקה המראה את טיב החלבון של אופטימום בלבד ללא השוואה לחלבונים אחרים.
אני נתתי לינק לאתר שביצע בדיקות למגוון חלבונים ממגוון חברות, ביצע השוואה ומצא כי myprotein הוא החלבון הכי איכותי.

הוא שאל מה החלבון הכי איכותי, אתה נתת קישור לבדיקה המראה את טיב החלבון של אופטימום בלבד ללא השוואה לחלבונים אחרים.
אני נתתי לינק לאתר שביצע בדיקות למגוון חלבונים ממגוון חברות, ביצע השוואה ומצא כי myprotein הוא החלבון הכי איכותי.
קראת בכלל את מה שכתבתי? אני מציע לך לחזור לתגובה הראשונה שלי ולקרוא אותה שוב, אני אמרתי את מה שלדעתי החלבון הטוב ביותר ואתה בקשת קישור שמראה שהרשימה הזו לא נכונה והראתי לך, עכישו שהראתי לך אתה בא אליי בטענות שהבאת בדיקה של אופטימום?

גם מכוניות נבדקות על בסיס מדעי. אבל כשאתה משקלל את כל הנתונים של אותה מכונית כל אחד יפרשן את התוצאות בצורה אחרת, ייתן דגש לפרמטר אחר מתוך המכלול וכך יקבע מהי המכונית הטובה ביותר.
זה אותו הדבר עם אבקות חלבון.

בסופו של יום, השאלה לא צריכה להיות מה הכי טוב אלא מה הכי מתאים לך ולצרכים שלך.

אתה יכול ללכת על PURE ,אין לי מושג עד כמה labdoor אמינים ,אבל בארץ בניגוד לח"ול מבחינת מחיר פר גרם חלבון ואיכות עדיף לקנות חברה ישראלית שלא עושה אמינוספייקינג(לא מוסיפה חומצה אמינית זולה לחלבון כדי לשפר את הערכים ,אתה יכול לראות את זה על התווית).

זה הכי משתלם פר גרם חלבון.

עוד משהו ,לא מזמן משה הביא לפה מצגת מאיזה כנס שהראתה שכמעט כל חברות החלבון המובילות בחו"ל הוסיפו לחלבון שלהם חלבון זול . זה משהו שאי אפשר לראות בבדיקת מעבדה רגילה כמו של האתר הזה וצריך להוציא המון כסף כדי לבדוק והם כנראה בנו על זה שאף אחד לא יעשה זאת.

נערך לאחרונה:
אתה יכול ללכת על PURE ,אין לי מושג עד כמה labdoor אמינים ,אבל בארץ בניגוד לח"ול מבחינת מחיר פר גרם חלבון ואיכות עדיף לקנות חברה ישראלית שלא עושה אמינוספייקינג(לא מוסיפה חומצה אמינית זולה לחלבון כדי לשפר את הערכים ,אתה יכול לראות את זה על התווית).

זה הכי משתלם פר גרם חלבון.

עוד משהו ,לא מזמן משה הביא לפה מצגת מאיזה כנס שהראתה שכמעט כל חברות החלבון המובילות בחו"ל הוסיפו לחלבון שלהם חלבון זול . זה משהו שאי אפשר לראות בבדיקת מעבדה רגילה כמו של האתר הזה וצריך להוציא המון כסף כדי לבדוק והם כנראה בנו על זה שאף אחד לא יעשה זאת.

טכנית, אין שום דבר שמונע מכל חברה בין אם מחו"ל ובין אם מהארץ לעשות את מה שאתה אומר גם יום אחרי אותה בדיקה מורכבת שכביכול מוכיחה שמדובר בחלבון איכותי.

השאלה המעניינת היא, אם נניח אתה צורך 160 גרם חלבון ביום... האם ה 20 גרם של החלבון מאבקה צריך להעסיק אותנו כל כך הרבה.

אני פשוט בוטח יותר במישל שיהיה ישר ,לפחות מההיכרות איתו מהפורום.

זה לא אמור לשנות הרבה אם מדובר בחלק כלכך קטן מהתזונה שלך ,אבל יש אנשים כמוני שחלק גדול מהחלבון היומי שלהם כן מגיע מאבקות ותמיד יש סטודנטים עניים או חסרי זמן שהרבה יותר משתלם להם לבנות את התזונה שלהם סביב החלבון.

קצת מה? תראה ,במשך השנים יצא לי לפגוש אישית כמה וכמה בעלים של חנויות שחלקם היו ישרים וחלקם לא ,באתיאל שהיה בעבר שותף בבעלות של החנות למשל לא בטחתי כי הוא עשה לחבר טוב שלי קטע מגעיל וגם פתחתי על זה נושא בפורום.

במישל אני בוטח כי הוא נראה לי אדם ישר וראיתי את זה כבר כשהוא הזמין אותי לפורום בזמנו כשהוא נפתח.

שכל אחד יעשה את החישוב שלו במה ובמי הוא בוטח. אבל אם באמת התוצאה שהחוקרים הללו הציגו היתה נכונה וכל כך הרבה חברות גדולות מחו"ל מרמות ,אני מעדיף כבר ללכת על חברה מקומית שנראה לי מהיכרות אישית שהיא אמינה.

רק כהערה אני אולי מנהל בפורום אבל אין לי שום קשר מסחרי לחנות חוץ מזה שאני וחברים שלי קונים שם (ואני לא מקבל הנחות מעבר להנחות הרגילות מהכמויות הגדולות שאני קונה והייתי מקבל הרבה לפני הניהול). עד שראיתי את המצגת מהכנס גם לא חשבתי בכלל לקנות פיור.

נערך לאחרונה:
לא מכיר את מישל, לא מתכוון להעביר עליו ביקורת.
אבל *לדעתי*, חברות ענק שנתונות להרבה יותר ביקורות וכל פעילות לא טובה שלהן יכולה לפגוע להן בכיס בצורה חמורה יותר מבטיחות מאשר משהו מקומי.
מבין הסיבות העיקריות שאני לא קונה בארץ. (חוץ מהמחיר, כמובן)

אבל *לדעתי*, חברות ענק שנתונות להרבה יותר ביקורות וכל פעילות לא טובה שלהן יכולה לפגוע להן בכיס בצורה חמורה יותר מבטיחות מאשר משהו מקומי.
באמת לא מבין למה חלבון ישראלי עולה כמו שעולה לי להזמין מחול + משלוח , ועוד להשקיע במפעלים ופרסום והכל ובסופו של דבר אין הבדל ללקוח בין זה לבין חלבון שהוא הזמין, נשמע כאילו אפשר היה להשקיע את כל הכסף הזה בלהוזיל את החלבונים הקיימים ולמכור יותר, או בדברים אחרים.

וכמובן שכולם קומבינטורים בארץ אז לא מאמין אפילו לאמא שלי כבר

המחיר בארץ של אבקות מקומיות יותר משתלם.

וגם אני לא בוטח בד"כ בישראלים שהם רמאים ,אבל אני עוקב אחרי הפורומים גם בחו"ל הרבה מאוד שנים והיו מספר מקרים של חברות ידועות וגדולות מאוד שתפסו אותן משקרות. כשרק נכנס כל העניין של בדיקות המעבדה למציאת אחוז חלבון תפסו כמה וגם תבעו אותן ואני בטוח שכשהבדיקה האנזימתית החדשה והזולה למציאת הרכב חומצות האמינו תכנס לשימוש יתפסו עוד כמה.

כשמדובר בכסף ובלרמות אין דבר שכזה חברה גדולה מידי ,תעשיית תוספי מזון זו תעשיה של מיליארדים עם תחרות קשה ,רמאות מהסוג הזה נותנת יתרון מאוד גדול ואני בוטח בעבודה של קבוצת מחקר בלתי תלויה הרבה לפני חברה מסחרית גדולה ככל שתיהיה.

נערך לאחרונה:
המחיר בארץ של אבקות מקומיות יותר משתלם.
אין לי שמץ איפה אתה קונה. אבל ממה שידוע לי בחו"ל יותר זול.

ואני לא רואה שום אינטרס במישהו ישראל במיוחד בהתחשב במיסים הגבוהים שלנו פה לא לזייף גם. זה נראה לי הדבר הגיוני לעשות.

אין לי שמץ איפה אתה קונה. אבל ממה שידוע לי בחו"ל יותר זול.

ואני לא רואה שום אינטרס במישהו ישראל במיוחד בהתחשב במיסים הגבוהים שלנו פה לא לזייף גם. זה נראה לי הדבר הגיוני לעשות.
אתה צודק שבחו"ל אבקות חלבון מסוימות יותר זולות, אבל בוא נסתכל על כמה פרמטרים שבהם בכל זאת עדיף לקנות בארץ.
1. בארץ יש מבצעי זוגות, מבצעי שלשות וכו. בחו"ל גם יש, אבל אם הזמנת מעל 75 דולר ייתכן ותחויב במכס, משהו שקרה לי כבר 3 פעמים מתוך 4 הזמנות של מעל 75 דולר שעשיתי, אז אני מניח שזה די שכיח. אם אתה מזמין בארץ במבצעי זוגות, במיוחד באמינושופ אתה יכול לקבל מחירים מעולים, שייקרים מתנה ומתנות אחרות והדבר הכי טוב הוא משלוח בחינם עם שליח עד הבית.
2. לא רק לכסף יש מחיר. אני אוהב לתת מחיר גם לזמן שלי. לדוגמא, כמה זמן שווה ההמתנה שלי בתור לדואר? או ההליכה לדואר? או העובדה שאני מחכה חודש לאבקת חלבון? או העובדה שהדואר יכול בכלל לא להגיע?
אם לדוגמא ההבדל בין לקנות 2 פחי חלבון בארץ במבצע זוגות יצא לי ב30 שקל יותר יקר מלהזמין את הפחים האלה מחנות בחו"ל אז מבחינתי זה יותר משתלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית