עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.מה הרכב הכי איכותי?
תשאל 5 אנשים תקבל 5 דעות שונות.
אותו הדבר עם אבקות חלבון.
החברות הגדולות לרוב מספקות את הסחורה: אופטימום, דיימטיז וכו'.
על כל בדיקה שלהם אני יכול למצוא 10 שאומרת אחרת, אני לא היית סומך על זה אני דווקא הייתי הולך על מה שנמכר בעולם וזה אופטימום, מ2004 הם זוכים בתארים ככה שלפי דעתי הם הטובים ביותר בלי קשר למחיר, אם מכללים את המחיר לסיפור הייתי הולך על חברות אחרותבתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.
אני מדבר על בדיקות מעבדה ולכן הדבר חד משמעי.
Top 10 Protein Supplements - Labdoor
אשמח שתראה לנו את כשרון הגיגול שלך ותחלוק את אותן בדיקות שמראות אחרת.על כל בדיקה שלהם אני יכול למצוא 10 שאומרת אחרת, אני לא היית סומך על זה אני דווקא הייתי הולך על מה שנמכר בעולם וזה אופטימום, מ2004 הם זוכים בתארים ככה שלפי דעתי הם הטובים ביותר בלי קשר למחיר, אם מכללים את המחיר לסיפור הייתי הולך על חברות אחרות
אני בטוח שאתה יכול לרשום בגוגל optimum nutrition lab test-אשמח שתראה לנו את כשרון הגיגול שלך ותחלוק את אותן בדיקות שאומרות אחרת.
הוא שאל מה החלבון הכי איכותי, אתה נתת קישור לבדיקה המראה את טיב החלבון של אופטימום בלבד ללא השוואה לחלבונים אחרים.אני בטוח שאתה יכול לרשום בגוגל optimum nutrition lab test-
http://www.migimnasio.com/recursos/pdfs/etiqueta_verde/Z17000032MEGYM01_L632838_0514.pdf
קראת בכלל את מה שכתבתי? אני מציע לך לחזור לתגובה הראשונה שלי ולקרוא אותה שוב, אני אמרתי את מה שלדעתי החלבון הטוב ביותר ואתה בקשת קישור שמראה שהרשימה הזו לא נכונה והראתי לך, עכישו שהראתי לך אתה בא אליי בטענות שהבאת בדיקה של אופטימום?הוא שאל מה החלבון הכי איכותי, אתה נתת קישור לבדיקה המראה את טיב החלבון של אופטימום בלבד ללא השוואה לחלבונים אחרים.
אני נתתי לינק לאתר שביצע בדיקות למגוון חלבונים ממגוון חברות, ביצע השוואה ומצא כי myprotein הוא החלבון הכי איכותי.
בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.
אני מדבר על בדיקות מעבדה ולכן הדבר חד משמעי.
Top 10 Protein Supplements - Labdoor
אתה יכול ללכת על PURE ,אין לי מושג עד כמה labdoor אמינים ,אבל בארץ בניגוד לח"ול מבחינת מחיר פר גרם חלבון ואיכות עדיף לקנות חברה ישראלית שלא עושה אמינוספייקינג(לא מוסיפה חומצה אמינית זולה לחלבון כדי לשפר את הערכים ,אתה יכול לראות את זה על התווית).
זה הכי משתלם פר גרם חלבון.
עוד משהו ,לא מזמן משה הביא לפה מצגת מאיזה כנס שהראתה שכמעט כל חברות החלבון המובילות בחו"ל הוסיפו לחלבון שלהם חלבון זול . זה משהו שאי אפשר לראות בבדיקת מעבדה רגילה כמו של האתר הזה וצריך להוציא המון כסף כדי לבדוק והם כנראה בנו על זה שאף אחד לא יעשה זאת.
הנחה קצת...אני פשוט בוטח יותר במישל שיהיה ישר ,לפחות מההיכרות איתו מהפורום.
באמת לא מבין למה חלבון ישראלי עולה כמו שעולה לי להזמין מחול + משלוח , ועוד להשקיע במפעלים ופרסום והכל ובסופו של דבר אין הבדל ללקוח בין זה לבין חלבון שהוא הזמין, נשמע כאילו אפשר היה להשקיע את כל הכסף הזה בלהוזיל את החלבונים הקיימים ולמכור יותר, או בדברים אחרים.לא מכיר את מישל, לא מתכוון להעביר עליו ביקורת.
אבל *לדעתי*, חברות ענק שנתונות להרבה יותר ביקורות וכל פעילות לא טובה שלהן יכולה לפגוע להן בכיס בצורה חמורה יותר מבטיחות מאשר משהו מקומי.
מבין הסיבות העיקריות שאני לא קונה בארץ. (חוץ מהמחיר, כמובן)
המחיר בארץ של אבקות מקומיות יותר משתלם.לא מכיר את מישל, לא מתכוון להעביר עליו ביקורת.
אבל *לדעתי*, חברות ענק שנתונות להרבה יותר ביקורות וכל פעילות לא טובה שלהן יכולה לפגוע להן בכיס בצורה חמורה יותר מבטיחות מאשר משהו מקומי.
מבין הסיבות העיקריות שאני לא קונה בארץ. (חוץ מהמחיר, כמובן)
אין לי שמץ איפה אתה קונה. אבל ממה שידוע לי בחו"ל יותר זול.המחיר בארץ של אבקות מקומיות יותר משתלם.
אתה צודק שבחו"ל אבקות חלבון מסוימות יותר זולות, אבל בוא נסתכל על כמה פרמטרים שבהם בכל זאת עדיף לקנות בארץ.אין לי שמץ איפה אתה קונה. אבל ממה שידוע לי בחו"ל יותר זול.
ואני לא רואה שום אינטרס במישהו ישראל במיוחד בהתחשב במיסים הגבוהים שלנו פה לא לזייף גם. זה נראה לי הדבר הגיוני לעשות.