הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון הכי איכותית

• פותח/ת השרשור iagag
  • פורסם בתאריך

iagag

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני מחפש אבקת חלבון, לא יודע איזה לקנות רוצה לקנות את האבקה הכי איכותית שיש אין מגבלה של כסף כרגע

1. בארץ יש מבצעי זוגות, מבצעי שלשות וכו. בחו"ל גם יש, אבל אם הזמנת מעל 75 דולר ייתכן ותחויב במכס, משהו שקרה לי כבר 3 פעמים מתוך 4 הזמנות של מעל 75 דולר שעשיתי, אז אני מניח שזה די שכיח. אם אתה מזמין בארץ במבצעי זוגות, במיוחד באמינושופ אתה יכול לקבל מחירים מעולים, שייקרים מתנה ומתנות אחרות והדבר הכי טוב הוא משלוח בחינם עם שליח עד הבית.
יופי מקס, אז אתה לא יודע איך לקנות והופך את זה ליתרון בקניה בארץ, נו באמת.
כמה זמן שווה ההמתנה שלי בתור לדואר? או ההליכה לדואר?
לא יודע מה הולך אצלך בדואר, אבל אצלי בדואר אני פשוט מגיע ולוקח. לא לוקח יותר מדקה. (הרבה פחות זמן מאשר ללכת לחנות ולקנות פיזית )
או העובדה שאני מחכה חודש לאבקת חלבון?
מזמינים מראש, אף אחד לא מת מזה.
או העובדה שהדואר יכול בכלל לא להגיע?
מקבלים החזר.
אם לדוגמא ההבדל בין לקנות 2 פחי חלבון בארץ במבצע זוגות יצא לי ב30 שקל יותר יקר מלהזמין את הפחים האלה מחנות בחו"ל אז מבחינתי זה יותר משתלם.
אז זהו, שזה לא.

יופי מקס, אז אתה לא יודע איך לקנות והופך את זה ליתרון בקניה בארץ, נו באמת.
אני יודע איך לקנות. אני יודע בדיוק מה המחירים שאתה מדבר עליהם איזה אבקות ומה אתה מזמין. ובכל זאת, הרווח לא גדול. ממש לא כמו שהיה לפני כמה שנים. מבחינתי גם הבדל של 50 שקל לזוג לא מספיק גדול כדי לגרום לי להזמין מחו"ל.
לא יודע מה הולך אצלך בדואר, אבל אצלי בדואר אני פשוט מגיע ולוקח. לא לוקח יותר מדקה. (הרבה פחות זמן מאשר ללכת לחנות ולקנות פיזית )
סבבה. אתה קובע את המחיר של הזמן שלך. אם מבחינתך זה שווה את זה אז אין לי בעיה עם זה. אצלי זה לא תמיד כל כך קל.
מזמינים מראש, אף אחד לא מת מזה.
לא אוהב להתעסק בזה. יותר קל לי להזמין כשנוח לי בלי לעשות עוד חישובים אם אני לא משלם על זה הרבה.
מקבלים החזר.
אבל נתקעים בלי חלבון.
אז זהו, שזה לא.
אני קונה רק במבצעים, וכשיש באמינושופ מבצעי זוגות אני בטוח שההבדל הוא ממש לא גדול.

ואגב, בלי קשר לנאמר לעיל, אני מעדיף שהכסף שלי יתמוך בחנות בארץ. אני רוצה ששוק תוספי התזונה בארץ יתפתח וככה בעתיד המחירים ירדו עוד יותר. בסופו של יום אני עדיין מזמין ויטמינים ומינרלים מחו"ל והייתי רוצה להעביר את כל קניות התוספים שלי לשוק המקומי.

אני קונה רק במבצעים
יש גם מבצעים בחו"ל.
ואגב, בלי קשר לנאמר לעיל, אני מעדיף שהכסף שלי יתמוך בחנות בארץ. אני רוצה ששוק תוספי התזונה בארץ יתפתח וככה בעתיד המחירים ירדו עוד יותר. בסופו של יום אני עדיין מזמין ויטמינים ומינרלים מחו"ל והייתי רוצה להעביר את כל קניות התוספים שלי לשוק המקומי.
זו בחירה שלך, אבל אל תצפה לשלם מחיר שאפילו קרוב לחו"ל כשהתעשייה הזו לא מפותחת בכלל בארץ.

ראשית תודה ברק על האמון.

לא פעם ראשונה אני רואה צביעות, זה קצת מגוחך שאת כל מוצרי החלב שלכם רוכשים בישראל אבל כשזה נוגע לאבקת חלבון פתאום זה לא איכותי או לא טוב. מדוע ? מי אמר ? מי בדק ? כמו שכתבתי כבר בקבוצות אחרות, את חומרי הגלם רוכשים מבעמק תעשיות חברת בת של תנובה הקיימת מזה כבר 15 שנה. המי גבינה להם נמכר לקנדה לשומרי כשרות ולכל העולם. אנשים צריכם לצאת מהסרט שאבקת חלבון זה מוצר מסובך, כולה מי גבינה.
הקומבינות שעושים זה מוסיפים חומצות אמינו על מנת לחסוך במי גבינה, או מוסיפים פחמימות / סיבים על מנת להוריד את אחוז החלבון ושוב כי רוצים לחסוך בעליות. נחזור רגע לצביעות, הרי תוספת של אבקת חלבון זה במקרה המוגזם יהיה 10% מהתפריט, אז מה קרה למה אתה סומך על התעשייה הלא מפותחת פה ?! למה שסופרים ערכים מגבינה לייט או חלב יש בזה אמון ובאבקת חלבון לא ?
אגיד לכם למה, אנחנו הישאלים כל כך קומבינטורים שאפילו לא לעצמינו. אני אומר עזוב אמון, אתה מוזמן להצטרף איתי ליום עבודה, נעמיס את השקים ביחד, נבדוק איתך במעבדה ביחד, נקח אותך למפעל שתוכל לראות איך המערבל מערבב את האבקה עם התמציות ותוכל לראות את כל הקומבינה.
כן, יש בארץ עסקים שעושים קומבינות, כן מערבבים פה חלבון מי גינה עם סויה, מוסיפים חומצות אמינו אבל גם בחו״ל זה לא קשור לארץ או לחו״ל.
בכל תעשייה ובכל עסק כלכלי קודם כל מחפשים לעלות רוויחיות בין אם זה בטבק, אלכהול וכו.

נעבור למחירים שאתה טוען שהם יקרים, 250 ש״ח זה המחיר לדלי במבצע זוגות עכשיו בוא נראה מה הם כוללים.
-הזמנת הובלה של שקים אל המפעל
-הזמנת תמציות אל המפעל
- העסקת טכנולוג מזון במשרה מלא ( למי שלא יטכנולוג מזון עובד לפי תעריף של 350 ש״ח לשעה)
- אישורים במשרד הבריאות
- בדיקות מעבדה לשקי חלבון ולמוצר הסופי
- קניית דליים ריקים והעברתם סטרליזציה מלאה
- רכישת מכסים
- העסקת מעצבת במשרה מלאה (אגב היא בפורום ופעילה כאן)
- הדפסת תוויות ומשלוח
- עלות שימוש בטכנולייגת המפעל
- לאחר סיום הייצור יש לבצע שוב הובלה למחסן המרכזי
- מעסיקים נהג במשרה מלאה שיספק לכל הסניפים סחורות (רכב, הוצאות אשל וכו)
- לאחר מכן צריך לגלם את הוצאות החנות: שכירות, חשמל, ארנונה, עובדים (שמקבלים פנסיה, דמי פיצוים כחוק, בונוסים על מכירה, חופשות), מס שילוט, דמי אחזקה לקניון, עמלות אשראי, עמולת הפקדה בבנק, תשלום קבוע לקופות, לחנות האינרנט, למנהל האתר, לשרת, לספקית האינטרנט, קו טלפון, מזכירה אוטומטית, שלוחה חכמה מבזק, למתכנת, למפתח האפלקציה, שרות שליחים, עמלות גביית מזומנים, תקן כיבוי אש, תקן חשמל, פרסום: פלייארים, פייסבוק, אינסטגרם, גוגל, מעסקים מקדם בגוגלף איש שיווק שיקדם את התוכן והדובדבן שבקצפת מס חברות, רואה חשבון, עורך דין של העסק, עד הבית ואפשר להמשיך ככה אבל לדעתי התמונה ברורה.
אחרי שנכנסתם לקישקס אפשר לראות שהתמונה לא כזאת וורודה כמו שכולם חושבים.
אנשים רוצים לשלם זול ולקבל הכי איכותי, אי אפשר להשוות אותנו לארצות הברית, זה הרי הכל שונה בתכלית, החל ממיסוי, החל מעלות היצור, יש להם שם כל כך הרבה מחלבות שהמחיר זול משמעותית, קיבלתי אפילו הצעה לאבקת חלבון פר 1 ק״ג 17 ש״ח
יש שם תחרות !!!!!!!!!!!!!
המחיר יותר ממחיר הגון למצב של הארץ.

כבר מזה שנתיים שאני כותב פה בפורום ביוזר של אמינושופ, חושף את כל הנתונים כמו שהם. היום אני סיימתי לנסות לשכנע כל אחד, אנשים בעלי פסיכולוגיה לא פשוטה. בכו כל הזמן שהחלבון אקסטרים יקרה למחיר של הארץ, רכשנו במזומן את כל הכמות מהספק וקיבלנו הנחה מקסימום על המוצר, הבאנו ללקוח חלבון ב 199 ש״ח אז מה קיבלנו בתמורה - לקוחות שטוענים שזה זבל, אם זה זול זה זבל !!!!
יהודי חייב לדפוק ולהידפק ואם הוא לא מרגיש שעשה קומבינה אין חווית קניה, הרי לפני שאמינושופ נכנסו לשוק, רכשו פה בארץ את אותו החלבון אקסטרים ב 300 ש״ח במשך שנים !!! הורדנו את המחיר והישראלים ישר הריחו שזה קומבינה, הרי למה לחשוב שמנסים לבוא לקראת הלקוח, הרי כל אחד פה אם עושים לו משהו אז ישר חושדים, מדוע ? למה עזרו לי איפה הקאטץ ?
אין קאטץ זה נקרא מסחר נכון מול הספקים, מה שהובלתי כאן במשך שנתיים השפיע על כל השוק.

לכל אלו שטוענים יותר זול מחול, אני לא יודע על מה מדברים אני כל הזמו משווה מחירים, בי פי אי גרסה התשלובת נמכרת ב 299 ש״ח במבצע זוגות, ממה שבדקתי באתרים בחול הכי זול זה היה 295 ש״ח אלא אם כן היו מבצעי כסאח, וזה קורה.
קאטלר עולה 275 במבצע זוגות, את העלית מכרנו חודשיים במחיר 299 ש״ח
אני מתנצל אבל מהבדיקות שלי זה בדיוק אותם מחירים כמו בחו״ל.

עשיתי ניסוי קטן, סתם בשביל הכיף, ישבתי בסניף החדש באשדוד, אני אוהב לפעמים להיות בשטח להרגיש את הלקוחות, נכנס לקוח שאל כמה עולה החלבון של בי פי אי, ידעתי למה הוא מתכוון אבל הקטנתי ראש והתיחסתי לחלבון הקטן שלהם ואמרתי לו 179 ש״ח הוא ישר קפץ בחול יותר זול, אמרתתי לו תראה לי, אמר עזובתך ויצא. כנראה שזה חלק מלהיות ישראלי (אגב הניסוי נמשך יומיים רצוף כולם ענו יקר).
לא משנה איזה מחיר נותנים זה תמיד יקר, מה לעשות אי אפשר לרצות את כולם. מי שרוצה להזמין מחו״ל שיבושם לו תיהנו.

נערך לאחרונה:
לכל אלו שטוענים יותר זול מחול, אני לא יודע על מה מדברים אני כל הזמו משווה מחירים, בי פי אי גרסה התשלובת נמכרת ב 299 ש״ח במבצע זוגות, ממה שבדקתי באתרים בחול הכי זול זה היה 295 ש״ח אלא אם כן היו מבצעי כסאח, וזה קורה.
בעיקר מדובר על Myprotein.

ראשית תודה ברק על האמון.

נעבור למחירים שאתה טוען שהם יקרים, 250 ש״ח זה המחיר לדלי במבצע זוגות עכשיו בוא נראה מה הם כוללים.
-הזמנת הובלה של שקים אל המפעל
-הזמנת תמציות אל המפעל
- העסקת טכנולוג מזון במשרה מלא ( למי שלא יטכנולוג מזון עובד לפי תעריף של 350 ש״ח לשעה)
- אישורים במשרד הבריאות
- בדיקות מעבדה לשקי חלבון ולמוצר הסופי
- קניית דליים ריקים והעברתם סטרליזציה מלאה
- רכישת מכסים
- העסקת מעצבת במשרה מלאה (אגב היא בפורום ופעילה כאן)
- הדפסת תוויות ומשלוח
- עלות שימוש בטכנולייגת המפעל
- לאחר סיום הייצור יש לבצע שוב הובלה למחסן המרכזי
- מעסיקים נהג במשרה מלאה שיספק לכל הסניפים סחורות (רכב, הוצאות אשל וכו)
- לאחר מכן צריך לגלם את הוצאות החנות: שכירות, חשמל, ארנונה, עובדים (שמקבלים פנסיה, דמי פיצוים כחוק, בונוסים על מכירה, חופשות), מס שילוט, דמי אחזקה לקניון, עמלות אשראי, עמולת הפקדה בבנק, תשלום קבוע לקופות, לחנות האינרנט, למנהל האתר, לשרת, לספקית האינטרנט, קו טלפון, מזכירה אוטומטית, שלוחה חכמה מבזק, למתכנת, למפתח האפלקציה, שרות שליחים, עמלות גביית מזומנים, תקן כיבוי אש, תקן חשמל, פרסום: פלייארים, פייסבוק, אינסטגרם, גוגל, מעסקים מקדם בגוגלף איש שיווק שיקדם את התוכן והדובדבן שבקצפת מס חברות, רואה חשבון, עורך דין של העסק, עד הבית ואפשר להמשיך ככה אבל לדעתי התמונה ברורה.
אחרי שנכנסתם לקישקס אפשר לראות שהתמונה לא כזאת וורודה כמו שכולם חושבים.
אנשים רוצים לשלם זול ולקבל הכי איכותי, אי אפשר להשוות אותנו לארצות הברית, זה הרי הכל שונה בתכלית, החל ממיסוי, החל מעלות היצור, יש להם שם כל כך הרבה מחלבות שהמחיר זול משמעותית, קיבלתי אפילו הצעה לאבקת חלבון פר 1 ק״ג 17 ש״ח
יש שם תחרות !!!!!!!!!!!!!
המחיר יותר ממחיר הגון למצב של הארץ.

אני אתייחס רק לעלות המוצר כי זה הדבר היחידי שמונע ממני לקנות אותו-
חלבון סופר אפקט ואקסטרים מיוצר באותו המפעל ויש בו פחות או יותר את אותם הרכיבים ואותם אפשר למצוא ב200 ש"ח לדלי אני אפילו קניתי דלי ב185 ש"ח, גם למוצרים האלה יש אותם עלויות מיסים ומחויבויות כמו לפיורי אז איך זה יתכן שהם עולה 50 ש"ח פחות?

דבר שני- גם למוכרים בחו"ל יש עלויות של מחסן\חשמל\ארנונה וכו' איך זה הגיוני שחלבון שם 2,27 קילו עולה 190 ש"ח? הרי החלבון לא מיוצר באתר X Y הם נשלחים מהמפעל לאותו אתר והמרחקים יכולים להיות גדולים פי כמה ממה שלוקח לכם להביא את זה לחנות וגם להם יש משלוח חינם לארה"ב בקנייה מעל סכום מסויים, אני יכול להבין פער בגלל שוני המיסים ומחירי הדלק אבל 60 ש"ח שזה 25-30% אחרי מחיר מבצע זה לא נשמע לי הגיוני

אין ספק שפיורי זה חלבון איכותי מאוד ואמינושופ חברה אמינה שדואגת ללקוחות שלה (אחרי 5 דקות בפורום אפשר לראות את המסירות ללקוחות ואת העזרה וההכוונה הכנה) אבל המחיר שלו גבוה, אם המחיר היה זהה על איזה חברה היית הולך בתור לקוח? על החברה עם 30+ שנות וותק שמחוייבת להיות הטובה ביותר כי יש לה המון לקוחות שהיא עלולה להפסיד בכל רגע נתון או החברה החדשה ?

אתה צודק שבחו"ל אבקות חלבון מסוימות יותר זולות, אבל בוא נסתכל על כמה פרמטרים שבהם בכל זאת עדיף לקנות בארץ.
1. בארץ יש מבצעי זוגות, מבצעי שלשות וכו. בחו"ל גם יש, אבל אם הזמנת מעל 75 דולר ייתכן ותחויב במכס, משהו שקרה לי כבר 3 פעמים מתוך 4 הזמנות של מעל 75 דולר שעשיתי, אז אני מניח שזה די שכיח. אם אתה מזמין בארץ במבצעי זוגות, במיוחד באמינושופ אתה יכול לקבל מחירים מעולים, שייקרים מתנה ומתנות אחרות והדבר הכי טוב הוא משלוח בחינם עם שליח עד הבית.
2. לא רק לכסף יש מחיר. אני אוהב לתת מחיר גם לזמן שלי. לדוגמא, כמה זמן שווה ההמתנה שלי בתור לדואר? או ההליכה לדואר? או העובדה שאני מחכה חודש לאבקת חלבון? או העובדה שהדואר יכול בכלל לא להגיע?
אם לדוגמא ההבדל בין לקנות 2 פחי חלבון בארץ במבצע זוגות יצא לי ב30 שקל יותר יקר מלהזמין את הפחים האלה מחנות בחו"ל אז מבחינתי זה יותר משתלם.

אני לא יודע מתי פעם אחרונה הזמנת משהו אבל הדואר השתפר פלאים, אני לא מחכה יותר מדקה וחצי באיסוף, וגם ההודעה על הגעת החבילה היא ב SMS כך שזה ממש מהר. אם אתה צורך משהו באופן קבוע אז אין סיבה שתשאר בלי, פשוט מזמינים מראש.

אני אתייחס רק לעלות המוצר כי זה הדבר היחידי שמונע ממני לקנות אותו-
חלבון סופר אפקט ואקסטרים מיוצר באותו המפעל ויש בו פחות או יותר את אותם הרכיבים ואותם אפשר למצוא ב200 ש"ח לדלי אני אפילו קניתי דלי ב185 ש"ח, גם למוצרים האלה יש אותם עלויות מיסים ומחויבויות כמו לפיורי אז איך זה יתכן שהם עולה 50 ש"ח פחות?

דבר שני- גם למוכרים בחו"ל יש עלויות של מחסן\חשמל\ארנונה וכו' איך זה הגיוני שחלבון שם 2,27 קילו עולה 190 ש"ח? הרי החלבון לא מיוצר באתר X Y הם נשלחים מהמפעל לאותו אתר והמרחקים יכולים להיות גדולים פי כמה ממה שלוקח לכם להביא את זה לחנות וגם להם יש משלוח חינם לארה"ב בקנייה מעל סכום מסויים, אני יכול להבין פער בגלל שוני המיסים ומחירי הדלק אבל 60 ש"ח שזה 25-30% אחרי מחיר מבצע זה לא נשמע לי הגיוני

אין ספק שפיורי זה חלבון איכותי מאוד ואמינושופ חברה אמינה שדואגת ללקוחות שלה (אחרי 5 דקות בפורום אפשר לראות את המסירות ללקוחות ואת העזרה וההכוונה הכנה) אבל המחיר שלו גבוה, אם המחיר היה זהה על איזה חברה היית הולך בתור לקוח? על החברה עם 30+ שנות וותק שמחוייבת להיות הטובה ביותר כי יש לה המון לקוחות שהיא עלולה להפסיד בכל רגע נתון או החברה החדשה ?

אתייחס לכל דבר בנפרד, לגבי סופר אפקט, היא לא נמכרת בשום מקום ב 185 ש״ח
זה שאתה מצליח להשיג במחיר הזה כי אולי קנית בשחור, כי אולי מי שכר לך מתעסק בסטרואידים ועשה החלפות על מוצר או מצב אחר יש לו מתחרים והוא מחפש להזיק להם אז הוא מוכן למכור ללא רווח כדי לצייר אחרים גנבים.
אתן דוגמא: ליד החנות שלנו בקניון הזהב ממוקמת חנות בבת יום שהיא בכלל בית טבע, הוא מוכר את כל המוצרים שלנו בדיוק כמה שזה עלה לו ואז מספר ללקוחות ״אמינושופ הגנבים האלו״.
מוכר ללא רווח כבר חודשיים.

אנחנו מכרנו סופר אפקט ב 199 ש״ח בלי להרוויח שקל ואפילו בהזמנות אינטרנט הפסדנו כסף.
עשינו זאת על מנת להיפטר מכל המלאי ולרכוש מלאי של חומרי גלם. זה צייר את כל השוק כגנבים אבל זה לא נכון, מכרנו בלי להרוויח זה לא אומר שאם מוכרים את המוצר ב 199 ש״ח חנות מרוויחה משהו.

עכשיו אתייחס לאקסטרים, החלבון מכיל 9% פחות חלבון מה כן, חומר גלם שלו הוא כשרות חלב נוכרי מה שאומר נרכש במחיר זול משמעותית.
איך שאנחנו קיבלנו הנחה גילגלנו אל הלקוח.
חלבון כשר חלב נוכרי עולה 20% - 25% פחות.
והינה ה 30% של חיסכון.

פה הוספנו חלבון הידרולייז שהוא יקר יותר, הוספנו חלבון ביצה שהוא יקר יותר, כל יצור מעבירים בדיקות שאחרים לא עושים וכן בסופו של יום זה לא בושה מגיע לי כמה שקלים עבור העבודה שלי.
כמו שכולכם הולכים לעבודה ומקבלים שכר כך גם אני ואני לא צריך להתבייש בזה.

אתייחס לחול שאמרת גם שם יש הובלה, על מה אתה מדבר ? אתה יודע מה העלויות שם ומה העליות פה ? זה שמיים וארץ אי אפשר להשוות שום דבר זו השוואה לא נכונה בעליל. בתגובה קודמת הסברתי, עצם זה שיש לך עשרות מחלבון רק בסביבה יש תחרות מטורפת בין הספקי המי גבינה.
איזה תחרות יש לנו ? אנחנו שבוים של הספקים כאן. בדקת את דרגות מס ברווח אחרי מס מהרווח הגולמי ? זה לא אותם מספרים בכלל.
אני מתנצל, לצערי אני שוב נגרר לתת הסברים כל היום, רוצים חלבון זול אפשר בקלות לעשות, נרכוש חלב נוכרי (חומר גלם פשוטים יותר), נוריד את אחוז החלבון לכיון ה %64 ותקבלו אוטומטית 30% הנחה
וקיבלתם חלבון ב 175 ש״ח

אם תתקבל פה החלטה שלא משנה לאנשים גם הכשרות וגם אחוז החלבון נוכל ליישם זאת.

תמשיכו איך שאתם שכל מי שמתלונן ימשיך לקנות בחול ויהיה חזק..
גם אם תמכור להם bpi ב150 שקל לשק של 9 קילו יתלוננו
תמשיכו איך שאתם שכל מי שמתלונן ימשיך לקנות בחול ויהיה חזק..
גם אם תמכור להם bpi ב150 שקל לשק של 9 קילו יתלוננו

אני מרגיש צורך להכנס לדיון הזה.

שימו בצד לרגע את אפשרות הרכישה מחו״ל, אתייחס לזה בסוף.

אחרי שנים שib עשקו אותנו בא שחקן חדש לשוק ואין ספק שחוללו שינוי.
אפשר לדון ולטחון כל אספקט אך זו עובדה שלא ניתן לערער עליה.

מעבר לכך יש כאן חברה שקשובה לצרכן בצורה מעוררת הערכה שנותנת תחושה שהיא חלק מאתנו.
אז וודאי זה ביזנס והכסף מדבר אבל אני מקבל תחושה שאני מוערך כלקוח.

אז קודם כל לאמינו שופ תודה.
בניתם מותג לאט וביזע ובשם הצרכן הישראלי בישראל אני באמת ובתמים אומר תודה.

לגבי מותג פיור, גם אני הייתי סקפטי וכמו כל ישראלי עד עכשיו מקנן בי הספק הקטנטן אבל אני לגמרי שם.
טעמים מצויניים וערכים מעולים.
לקח זמן עד ששוכנעתי לתת למותג צאנס והיום אני קונה וממליץ עליו.
אני בונה על המתחרים בישראל שיחפשו ויבדקו אותם בציציות כדי לשבור את האמון שהמותג בונה לעצמו.
העובדה שלא צצה בדיקה שמכפישה את פיור מאוד מחזקת את האמון אצלי.
בשבילי לשלם 250 שקל לדלי זה פשוט חסכון אמיתי במאזן החודשי שלי.
בטח שהצליחו לבנות אצלי תחושה שמדובר במוצר איכותי שלא נופל ממותגים בכירים.

לגבי עניין הקנייה בחו״ל, לפעמים נופל איזה מבצע ממש טוב שעושה את הקנייה פלוס המשלוח משתלמת (חסכון של 70 ש״ח) אבל ברגיל לא מצאתי את זה משתלם באופן קבוע.

בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.

אני מדבר על בדיקות מעבדה ולכן הדבר חד משמעי.
Top 10 Protein Supplements - Labdoor
לא הייתי מסתמך על labdoor כאינדיקציה לחלבון הכי טוב בשוק, יש להם מערכת דירוג שנויה במחלוקת שכבר דובר עליה בעבר רבות בפורומים בחו"ל.

תודה לכל מי ששלח מקורות מהיכן הם רוכשים אקסטרים ב 185 ש״ח
כמה לא מפתיע שכל מי ששלח היה מדובר באותו אדם, לכולם נשלחו התכתבויות שהוא מודה שהוא מפסיד כסף ולא אכפת לו כל עוד הוא מצליח לפגוע באמינושופ. אנחנו נשמח אם תמשיכו לרכוש ממנו, כך תגדילו את ההפסדים שלו. באחד ההודעות הוא אומר שהוא מוכן לתת בחינם רק שלא יקנו מאמינושופ. ברור שלא אוהבים אותנו בשוק, ברור לי שאנשים יעשו הכל כדי להרוס את השם ולצייר אותנו כך או אחרת, אני מעולם לא חושש מזה מסיבה פשוטה, מהיום הראשון אמרתי, כנות ויושר זה מה שגורם לעסק טוב להצליח לאורך זמן. זו הסיבה שהרבה פעמים אני חושף את כל הטריקים שיש בתעשייה, אני חושף גלוי חשבוניות שאנשים יפסיקו לחיות בסרט שהחנויות אלו שדופקות את הלקוח, יש פה חזירות של יבואנים, חזירות של מיסים ובעלי החנויות נאבקים כל היום בהסברים. ברור שיש בעלי חנויות שגם הם חזירים לא קטנים, ציינו כבר כאן את הרשת ששנים מכרה חלבונים במחירים הזויים לחלוטין, הרבה אומרים לי, מישל אתה צריך ללמוד ממנו, הוא איש עסקים, מוכר זבל ביוקר, תמיד עניתי שלא הכסף הוא זה שמניע אותי וזו הסיבה העיקרית שהרוב לא אוהבים אותנו. אני מתפרנס, זה מה שחשוב, מגשים חלום, מגשים חזון, יש לנו תוכנית ל 5 שנים קדימה, אני חיי את החלום שלי בזה שאני כל יום קם בידיעה שאני עושה את מה שאני אוהב וזה כסף לא יכול לקנות, אז מעדיף לוותר על הרווחיות הזו מאשר לאבד את החלום.

מישל עזוב אותך.
תמשיך להיות אמין ואדם טוב ואתה תראה תוצאות כמו שאתה כבר רואה עד עכשיו, אין לך צורך לשכנע, המעשים מוכיחים את זה, וזה הכי חשוב!
עדיף להרוויח פחות מכולם אבל עדיין להיות ישר ולהרוויח סבבה, ואנשים יראו את זה והרווח יתגלם בכמות שקונים ולא פר קניה!
המתלוננים עליכם הם מיעוט..
haters gonna hate.
תשאר ככה ואל תשתנה!
הרבה בהצלחה:)

@AminoShop למה לא לעשות פס מוצרים מחלב נוכרי ? מאמין שיש מספיק אנשים שלא חשוב להם הכשרות אולי זה אפילו הרוב לא יודע. אבל כמו שאמרתה זה יכול להוריד לכם משמעותית את העלויות.

@AminoShop למה לא לעשות פס מוצרים מחלב נוכרי ? מאמין שיש מספיק אנשים שלא חשוב להם הכשרות אולי זה אפילו הרוב לא יודע. אבל כמו שאמרתה זה יכול להוריד לכם משמעותית את העלויות.
כי אתה סוגר קהל גדול של אנשים, אני חושב שמחישוב קל שלהם הם יכולים לראות אם אתה מרוויח מזה או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית