עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יופי מקס, אז אתה לא יודע איך לקנות והופך את זה ליתרון בקניה בארץ, נו באמת.1. בארץ יש מבצעי זוגות, מבצעי שלשות וכו. בחו"ל גם יש, אבל אם הזמנת מעל 75 דולר ייתכן ותחויב במכס, משהו שקרה לי כבר 3 פעמים מתוך 4 הזמנות של מעל 75 דולר שעשיתי, אז אני מניח שזה די שכיח. אם אתה מזמין בארץ במבצעי זוגות, במיוחד באמינושופ אתה יכול לקבל מחירים מעולים, שייקרים מתנה ומתנות אחרות והדבר הכי טוב הוא משלוח בחינם עם שליח עד הבית.
לא יודע מה הולך אצלך בדואר, אבל אצלי בדואר אני פשוט מגיע ולוקח. לא לוקח יותר מדקה. (הרבה פחות זמן מאשר ללכת לחנות ולקנות פיזית )כמה זמן שווה ההמתנה שלי בתור לדואר? או ההליכה לדואר?
מזמינים מראש, אף אחד לא מת מזה.או העובדה שאני מחכה חודש לאבקת חלבון?
מקבלים החזר.או העובדה שהדואר יכול בכלל לא להגיע?
אז זהו, שזה לא.אם לדוגמא ההבדל בין לקנות 2 פחי חלבון בארץ במבצע זוגות יצא לי ב30 שקל יותר יקר מלהזמין את הפחים האלה מחנות בחו"ל אז מבחינתי זה יותר משתלם.
אני יודע איך לקנות. אני יודע בדיוק מה המחירים שאתה מדבר עליהם איזה אבקות ומה אתה מזמין. ובכל זאת, הרווח לא גדול. ממש לא כמו שהיה לפני כמה שנים. מבחינתי גם הבדל של 50 שקל לזוג לא מספיק גדול כדי לגרום לי להזמין מחו"ל.יופי מקס, אז אתה לא יודע איך לקנות והופך את זה ליתרון בקניה בארץ, נו באמת.
סבבה. אתה קובע את המחיר של הזמן שלך. אם מבחינתך זה שווה את זה אז אין לי בעיה עם זה. אצלי זה לא תמיד כל כך קל.לא יודע מה הולך אצלך בדואר, אבל אצלי בדואר אני פשוט מגיע ולוקח. לא לוקח יותר מדקה. (הרבה פחות זמן מאשר ללכת לחנות ולקנות פיזית )
לא אוהב להתעסק בזה. יותר קל לי להזמין כשנוח לי בלי לעשות עוד חישובים אם אני לא משלם על זה הרבה.מזמינים מראש, אף אחד לא מת מזה.
אבל נתקעים בלי חלבון.מקבלים החזר.
אני קונה רק במבצעים, וכשיש באמינושופ מבצעי זוגות אני בטוח שההבדל הוא ממש לא גדול.אז זהו, שזה לא.
יש גם מבצעים בחו"ל.אני קונה רק במבצעים
זו בחירה שלך, אבל אל תצפה לשלם מחיר שאפילו קרוב לחו"ל כשהתעשייה הזו לא מפותחת בכלל בארץ.ואגב, בלי קשר לנאמר לעיל, אני מעדיף שהכסף שלי יתמוך בחנות בארץ. אני רוצה ששוק תוספי התזונה בארץ יתפתח וככה בעתיד המחירים ירדו עוד יותר. בסופו של יום אני עדיין מזמין ויטמינים ומינרלים מחו"ל והייתי רוצה להעביר את כל קניות התוספים שלי לשוק המקומי.
בעיקר מדובר על Myprotein.לכל אלו שטוענים יותר זול מחול, אני לא יודע על מה מדברים אני כל הזמו משווה מחירים, בי פי אי גרסה התשלובת נמכרת ב 299 ש״ח במבצע זוגות, ממה שבדקתי באתרים בחול הכי זול זה היה 295 ש״ח אלא אם כן היו מבצעי כסאח, וזה קורה.
קאטלר עולה 275 במבצע זוגות, את העלית מכרנו חודשיים במחיר 299 ש״ח
אני מתנצל אבל מהבדיקות שלי זה בדיוק אותם מחירים כמו בחו״ל.
אני אתייחס רק לעלות המוצר כי זה הדבר היחידי שמונע ממני לקנות אותו-ראשית תודה ברק על האמון.
נעבור למחירים שאתה טוען שהם יקרים, 250 ש״ח זה המחיר לדלי במבצע זוגות עכשיו בוא נראה מה הם כוללים.
-הזמנת הובלה של שקים אל המפעל
-הזמנת תמציות אל המפעל
- העסקת טכנולוג מזון במשרה מלא ( למי שלא יטכנולוג מזון עובד לפי תעריף של 350 ש״ח לשעה)
- אישורים במשרד הבריאות
- בדיקות מעבדה לשקי חלבון ולמוצר הסופי
- קניית דליים ריקים והעברתם סטרליזציה מלאה
- רכישת מכסים
- העסקת מעצבת במשרה מלאה (אגב היא בפורום ופעילה כאן)
- הדפסת תוויות ומשלוח
- עלות שימוש בטכנולייגת המפעל
- לאחר סיום הייצור יש לבצע שוב הובלה למחסן המרכזי
- מעסיקים נהג במשרה מלאה שיספק לכל הסניפים סחורות (רכב, הוצאות אשל וכו)
- לאחר מכן צריך לגלם את הוצאות החנות: שכירות, חשמל, ארנונה, עובדים (שמקבלים פנסיה, דמי פיצוים כחוק, בונוסים על מכירה, חופשות), מס שילוט, דמי אחזקה לקניון, עמלות אשראי, עמולת הפקדה בבנק, תשלום קבוע לקופות, לחנות האינרנט, למנהל האתר, לשרת, לספקית האינטרנט, קו טלפון, מזכירה אוטומטית, שלוחה חכמה מבזק, למתכנת, למפתח האפלקציה, שרות שליחים, עמלות גביית מזומנים, תקן כיבוי אש, תקן חשמל, פרסום: פלייארים, פייסבוק, אינסטגרם, גוגל, מעסקים מקדם בגוגלף איש שיווק שיקדם את התוכן והדובדבן שבקצפת מס חברות, רואה חשבון, עורך דין של העסק, עד הבית ואפשר להמשיך ככה אבל לדעתי התמונה ברורה.
אחרי שנכנסתם לקישקס אפשר לראות שהתמונה לא כזאת וורודה כמו שכולם חושבים.
אנשים רוצים לשלם זול ולקבל הכי איכותי, אי אפשר להשוות אותנו לארצות הברית, זה הרי הכל שונה בתכלית, החל ממיסוי, החל מעלות היצור, יש להם שם כל כך הרבה מחלבות שהמחיר זול משמעותית, קיבלתי אפילו הצעה לאבקת חלבון פר 1 ק״ג 17 ש״ח
יש שם תחרות !!!!!!!!!!!!!
המחיר יותר ממחיר הגון למצב של הארץ.
לכל אלו שטוענים יותר זול מחול, אני לא יודע על מה מדברים אני כל הזמו משווה מחירים, בי פי אי גרסה התשלובת נמכרת ב 299 ש״ח במבצע זוגות, ממה שבדקתי באתרים בחול הכי זול זה היה 295 ש״ח אלא אם כן היו מבצעי כסאח, וזה קורה.
קאטלר עולה 275 במבצע זוגות, את העלית מכרנו חודשיים במחיר 299 ש״ח
אני מתנצל אבל מהבדיקות שלי זה בדיוק אותם מחירים כמו בחו״ל.
אתה צודק שבחו"ל אבקות חלבון מסוימות יותר זולות, אבל בוא נסתכל על כמה פרמטרים שבהם בכל זאת עדיף לקנות בארץ.
1. בארץ יש מבצעי זוגות, מבצעי שלשות וכו. בחו"ל גם יש, אבל אם הזמנת מעל 75 דולר ייתכן ותחויב במכס, משהו שקרה לי כבר 3 פעמים מתוך 4 הזמנות של מעל 75 דולר שעשיתי, אז אני מניח שזה די שכיח. אם אתה מזמין בארץ במבצעי זוגות, במיוחד באמינושופ אתה יכול לקבל מחירים מעולים, שייקרים מתנה ומתנות אחרות והדבר הכי טוב הוא משלוח בחינם עם שליח עד הבית.
2. לא רק לכסף יש מחיר. אני אוהב לתת מחיר גם לזמן שלי. לדוגמא, כמה זמן שווה ההמתנה שלי בתור לדואר? או ההליכה לדואר? או העובדה שאני מחכה חודש לאבקת חלבון? או העובדה שהדואר יכול בכלל לא להגיע?
אם לדוגמא ההבדל בין לקנות 2 פחי חלבון בארץ במבצע זוגות יצא לי ב30 שקל יותר יקר מלהזמין את הפחים האלה מחנות בחו"ל אז מבחינתי זה יותר משתלם.
אני אתייחס רק לעלות המוצר כי זה הדבר היחידי שמונע ממני לקנות אותו-
חלבון סופר אפקט ואקסטרים מיוצר באותו המפעל ויש בו פחות או יותר את אותם הרכיבים ואותם אפשר למצוא ב200 ש"ח לדלי אני אפילו קניתי דלי ב185 ש"ח, גם למוצרים האלה יש אותם עלויות מיסים ומחויבויות כמו לפיורי אז איך זה יתכן שהם עולה 50 ש"ח פחות?
דבר שני- גם למוכרים בחו"ל יש עלויות של מחסן\חשמל\ארנונה וכו' איך זה הגיוני שחלבון שם 2,27 קילו עולה 190 ש"ח? הרי החלבון לא מיוצר באתר X Y הם נשלחים מהמפעל לאותו אתר והמרחקים יכולים להיות גדולים פי כמה ממה שלוקח לכם להביא את זה לחנות וגם להם יש משלוח חינם לארה"ב בקנייה מעל סכום מסויים, אני יכול להבין פער בגלל שוני המיסים ומחירי הדלק אבל 60 ש"ח שזה 25-30% אחרי מחיר מבצע זה לא נשמע לי הגיוני
אין ספק שפיורי זה חלבון איכותי מאוד ואמינושופ חברה אמינה שדואגת ללקוחות שלה (אחרי 5 דקות בפורום אפשר לראות את המסירות ללקוחות ואת העזרה וההכוונה הכנה) אבל המחיר שלו גבוה, אם המחיר היה זהה על איזה חברה היית הולך בתור לקוח? על החברה עם 30+ שנות וותק שמחוייבת להיות הטובה ביותר כי יש לה המון לקוחות שהיא עלולה להפסיד בכל רגע נתון או החברה החדשה ?
מה? תגובה של ילד, בחיי.haters gonna hate
אתם עדיין הבחירה הראשונה שלי 😃
ככה זה מרגיש לפעמים, אנשים מחפשים בכוח, לא מכוון אליך באופן ספציפי.מה? תגובה של ילד, בחיי.
לא הייתי מסתמך על labdoor כאינדיקציה לחלבון הכי טוב בשוק, יש להם מערכת דירוג שנויה במחלוקת שכבר דובר עליה בעבר רבות בפורומים בחו"ל.בתגובתך אתה מדבר על דעות אישיות ללא ביסוס מדעי, כשהן מתבססות בעיקר על טעם, אין לך שום דרך למדוד את איכות החלבון ללא בדיקת מעבדה.
אני מדבר על בדיקות מעבדה ולכן הדבר חד משמעי.
Top 10 Protein Supplements - Labdoor
Supplementsלא הייתי מסתמך על labdoor כאינדיקציה לחלבון הכי טוב בשוק, יש להם מערכת דירוג שנויה במחלוקת שכבר דובר עליה בעבר רבות בפורומים בחו"ל.
כי אתה סוגר קהל גדול של אנשים, אני חושב שמחישוב קל שלהם הם יכולים לראות אם אתה מרוויח מזה או לא.@AminoShop למה לא לעשות פס מוצרים מחלב נוכרי ? מאמין שיש מספיק אנשים שלא חשוב להם הכשרות אולי זה אפילו הרוב לא יודע. אבל כמו שאמרתה זה יכול להוריד לכם משמעותית את העלויות.