הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקת דדליפט

Dor1325

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
פתחתי אשכול חדש לדדליפט אשמח לשיפורים.

המשקל הוא 95 קילו. אני מתקדם בקפיצות של 5 כרגע.
האחיזה שלי משולבת כי כואב לי במפרק שאני מרים באחיזה רגילה ביד שמאל.

אני אפרסם פה גם סרטינים של פאוור קלין כדי לא לפתוח עוד אשכול.
55 קילו
זה הסט הראשון שאני עושה
3 חזרות * 5 סטים

נערך לאחרונה:
מישהוא ??

דדליפט 100 קילו מהאימון האחרון:

2 טעויות שגם אני עשיתי אותם והעירו לי על זה כשהעלתי סרטון טכניקה ראש צריך להיות טיפה למטה כלומר אתה צריך להסתכל קדימה ולמטה כדי שהוא יהיה בקו ישר עם עמוד השדרה וכשאתה עושה דדליפט אתה צריך לעצור כל חזרה לשנייה שתיים ולהרים עוד הפעם חוץ מזה השאר נראה בסדר.
אה ועוד משהו קטן תנעל נעליים עם סולייה שטוחה.

תשמע, אל תשתמש בחגורה כי לפי דעתי אתה עדיין לא יודע איך להשתמש בא (ליצור לחץ תוך בטני), לגבי עוד שתי דברים הראשון זה שתסתכל כ-1.5 מטר ממך בשביל שהצוואר יהיה באותו קו של עמוד השדרה, דבר שני זה שלפי מה שאני רואה אתה לא יודע איך להעמיס את ההאמסטרינג בזמן הדדליפט, ממליץ לך לראות את הסרטון הבא:

• פותח/ת השרשור
תודה זאב.

למה חגורה במשקלים כאלה?

תכלס אין סיבה.. וואלה סתם שמתי.. אין לי מוג איך להשתמש.

תשמע, אל תשתמש בחגורה כי לפי דעתי אתה עדיין לא יודע איך להשתמש בא (ליצור לחץ תוך בטני), לגבי עוד שתי דברים הראשון זה שתסתכל כ-1.5 מטר ממך בשביל שהצוואר יהיה באותו קו של עמוד השדרה, דבר שני זה שלפי מה שאני רואה אתה לא יודע איך להעמיס את ההאמסטרינג בזמן הדדליפט, ממליץ לך לראות את הסרטון הבא:

לגבי הראש אני אתקן.
לגבי הסירטון הבנתי שצריך להשתמש בתחת בשביל החלק הסופי ושהתנועה הסופית מגיעה ממנו, מה שבאמת לא עשיתי ולא ידעתי.
אבל לגבי הארמסטרינג לא בדיוק הבנתי איך לשלב בתרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית