הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגול עמידות ידיים בימי מנוחה

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן התחלתי להתאמן על עמידות ידיים, ורציתי לדעת האם אפשרי להכניס תרגול גם בימי מנוחה והאם זה אמור לפגוע לי בהתאוששות ובגדילה של השריר?

התרגול הוא כ10-15 דקות וכולל עמידת ידיים בעזרת קיר כשהגב פונה לקיר, כשהחזה פונה לקיר, וכשהרגליים ב90 מעלות עם הגוף נוגעות בקיר (כמו L)

נערך לאחרונה:
אהלן התחלתי להתאמן על עמידות ידיים, ורציתי לדעת האם אפשרי להכניס תרגול גם בימי מנוחה והאם זה אמור לפגוע לי בהתאוששות ובגדילה של השריר?

התרגול הוא כ10-15 דקות וכולל עמידת ידיים בעזרת קיר כשהגב פונה לקיר, כשהחזה פונה לקיר, וכשהרגליים ב90 מעלות עם הגוף נוגעות בקיר (כמו L)
בעיקרון אין בעיה, אני כן ממליץ על לפחות יומיים של מנוחה מוחלטת כלומר גם בלי זה - בעיקר על מנת לתת לכתף להתאושש

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אין בעיה, אני כן ממליץ על לפחות יומיים של מנוחה מוחלטת כלומר גם בלי זה - בעיקר על מנת לתת לכתף להתאושש
אז נגיד ומתאמן בשני חמישי ושבת בחדר כושר

בשני,שלישי,חמישי,שישי,שבת אפשרי להתאמן על העמידת ידיים?
אגב, כשאתה עולה לעמידת ידיים רגילה אתה פשוט זורק את הרגליים למעלה? כי כל פעם שאני עולה לעמידת ידיים בגלל התנופה של הרגליים אני מתהפך.

אז נגיד ומתאמן בשני חמישי ושבת בחדר כושר

בשני,שלישי,חמישי,שישי,שבת אפשרי להתאמן על העמידת ידיים?
אגב, כשאתה עולה לעמידת ידיים רגילה אתה פשוט זורק את הרגליים למעלה? כי כל פעם שאני עולה לעמידת ידיים בגלל התנופה של הרגליים אני מתהפך.
תשאיר יומיים בלי כלום, מאוד פשוט
ויש כל מיני דרכים לעלות - תתרגל עליות ליד קיר בלי להגיע לקיר, נסה לתפוס עמידה של 3 שניות כל פעם

• פותח/ת השרשור
תשאיר יומיים בלי כלום, מאוד פשוט
ויש כל מיני דרכים לעלות - תתרגל עליות ליד קיר בלי להגיע לקיר, נסה לתפוס עמידה של 3 שניות כל פעם
עמידה של 3 שניות כל פעם זה בתרגיל של העליות ליד קיר בלי להגיע לקיר?

עמידה של 3 שניות כל פעם זה בתרגיל של העליות ליד קיר בלי להגיע לקיר?
כן, בועט, עולה - מנסה לתפוס עמידה חופשית של שלוש שניות ויורד.
סטים של 10 ניסיונות במטרה לתפוס 3 מתוך 10 לפחות ואז לשפר את הסטטיסטיקה

בשמחה ובהצלחה ותזכור - זה סקיל שאתה רק צריך להיות בו עקשן כדי להתחיל איתו. תרגול ועוד תרגול ותהיה לך עמידה.
כדי שיהיה לך גם קו יפה, זה דורש קצת יותר הדרכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית