אחר המלצה לסייקל מסה

pitbull

משתמש מתחיל
263
35
נק' מוניטין:
211
263
35
איזה חומרים חוץ מדקה דיבול אנדרול וכו' יכולים להיות טובים למסה. קראתי מאמרים מחפש חוות דעת של אנשים פה שעברו על עצמם סייקלים עם סוגים אחריםשל החומרים הנ"ל.אני עכשיו אחרי סייקל כבר חודשיים וחצי סיימתי pct הבדיקות דם תקינות ....נ.ב לא אכפת לי איזה חומרים מבחינה כלכלית תודה

איזה חומרים חוץ מדקה דיבול אנדרול וכו' יכולים להיות טובים למסה. קראתי מאמרים מחפש חוות דעת של אנשים פה שעברו על עצמם סייקלים עם סוגים אחריםשל החומרים הנ"ל.אני עכשיו אחרי סייקל כבר חודשיים וחצי סיימתי pct הבדיקות דם תקינות ....נ.ב לא אכפת לי איזה חומרים מבחינה כלכלית תודה

טרן?😲

• פותח/ת השרשור
התחטבת מאז התמונות האחרונות ?
מעניין לראות
יש לי בעיות עם הusb בקרוב אני יסדר את זה אני יעלה תמונות .לגבי הטרנבולון אף פעם לא ניסיתי תחומר שמעתי שהוא חזק בטירוף ..יצא לך לעשות סייקל עם טרן?

יש לי בעיות עם הusb בקרוב אני יסדר את זה אני יעלה תמונות .לגבי הטרנבולון אף פעם לא ניסיתי תחומר שמעתי שהוא חזק בטירוף ..יצא לך לעשות סייקל עם טרן?

לא יצא לי לעשות סייקל:98sf: אבל אני מכיר אישית 5 אנשים שכרגע על טרן ו4 מהם מרוצים עד השמיים החמישי לא נרדם בלילה:s85:

PITBULL הפעם הזאת עשיתי טסט,דיבול ו HG - הכל במינונים יחסית נמוכים,אבל הקפדתי מאד על תזונה- העלתי בערך 17 קילו יחסית נקי. ממליץ בחום.

• פותח/ת השרשור
PITBULL הפעם הזאת עשיתי טסט,דיבול ו HG - הכל במינונים יחסית נמוכים,אבל הקפדתי מאד על תזונה- העלתי בערך 17 קילו יחסית נקי. ממליץ בחום.
רוצה לגוון אחי עשיתי כבר את כל החומרים הסטנדרטים למסה דיבול אנדרול דקה וכו' המליצו לי על טרן ובולדנון או טרן ווינסטרול

הבעיה שלי עפ טרן- שהוא פי 5 יותר אנדרוגני מטסט ולוקח יותר מדי זמן להתאושש ממנו- למרות שזה חומר הכי טוב לטעמי,באוף סיזן אני לא נוגע בו. לגני לגוון או לא-אני יותר בקטע של לקחת רק את המינימום הנדרש גם מבחינת החומרים גם מבינת המינונים. והפעם בכלל לקחתי פחות מאי-פעם והרווחי יותר מאי פעם,איך תסביר?
אני חושב שהבסיס הוא בכל זאת בידע ואימונים ותזונה

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלי עפ טרן- שהוא פי 5 יותר אנדרוגני מטסט ולוקח יותר מדי זמן להתאושש ממנו- למרות שזה חומר הכי טוב לטעמי,באוף סיזן אני לא נוגע בו. לגני לגוון או לא-אני יותר בקטע של לקחת רק את המינימום הנדרש גם מבחינת החומרים גם מבינת המינונים. והפעם בכלל לקחתי פחות מאי-פעם והרווחי יותר מאי פעם,איך תסביר?
אני חושב שהבסיס הוא בכל זאת בידע ואימונים ותזונה[/QUOTE
חייב לגוון כי הגוף מכיר כבר את החומר ככה שאתה מחליף אתה נותן יותר פיקים של גדילה .לגבי מינונים אתה צודק ב100% אפשר לקחת מינונים יחסית לא גבוהים ולהגיע לאותם תוצאות עם הרבה פחות תופעות לוואי (אגב התחלתי תסייקל מהיום 3 מיל אנתת 2 מיל טרן אנתת 50 מ"ג פרווירון יש לי כמות של חומרים ל 15 שבועות אני מתלבט בין 10 שבועות או 12 אבל בינתיים התחלתי עד אז אלוהים גדול)

חייב לגוון כי הגוף מכיר כבר את החומר ככה שאתה מחליף אתה נותן יותר פיקים של גדילה .לגבי מינונים אתה צודק ב100% אפשר לקחת מינונים יחסית לא גבוהים ולהגיע לאותם תוצאות עם הרבה פחות תופעות לוואי (אגב התחלתי תסייקל מהיום 3 מיל אנתת 2 מיל טרן אנתת 50 מ"ג פרווירון יש לי כמות של חומרים ל 15 שבועות אני מתלבט בין 10 שבועות או 12 אבל בינתיים התחלתי עד אז אלוהים גדול)

3 מ"ל אננתת ו 2 מ"ל טרן ממש אומרים משהו.

זה נשמע יותר הגיוני, אתה רושם 2 מ"ל טרן, איך אפשר לדעת מה המינון שאתה לוקח.
כל חברה יש לה ריכוז אחר של חומר ל 1 מ"ל

• פותח/ת השרשור
ברוב החברות שיש בשוק טרן אנטט 200 מ"ל טרן אצטט 100 מ"ל .סתם שאלה מה עדיף האסטר הקצר או הארוך

למה אתה נכנס לעוד סייקל בלי לחטב קודם ?
אתה על א.ש גבוה, לא כדאי לך לחטב ולהתחיל סייקל על א.ש נמוך ?

ברוב החברות שיש בשוק טרן אנטט 200 מ"ל טרן אצטט 100 מ"ל .סתם שאלה מה עדיף האסטר הקצר או הארוך

מה עדיף? האסטר הקצר מהסיבה שאם אתה מרגיש תופעות לוואי, ברגע שתפסיק אז התופעות יפסיקו לאחר יום-יומיים.

אם תיקח את האסטר הארוך, אז נידפקת. 😣

אני סיימתי הכשיו סייקל
אנתת 750מג
טרן100 300מג
וינסטרול 50 מג
סייקל בנוני הטרן לא הורגש כלכך אוללי בגל שזה קסירוקס

טרן טסט בולדנון סייקל מסה מעולה לדעתי.

חח מחכה לי בבית מיקס טסט 450מג למיל מיקס טרן 450מג למיל ובולדנון מתכנן להתחיל בינואר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית