הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתוכנית AB לחיטוב

• פותח/ת השרשור danvis
  • פורסם בתאריך

danvis

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,

אני מתאמן משהו כמו חצי שנה בחדר כושר. היה לי תוכנית למתחילים ואחרי זה תוכנית AB שכללה בערך 3 תרגילים לכל קבוצת שרירים, 3 סטים, 12-15 חזרות.
אני רוצה לעבור לתוכנית של חיטוב. בן 27, 1.75, שוקל 79 קילוגרם. לפי המכשיר הלבן של המדידה - 25%~ שומן.

אני לא מרוצה מהתוכנית שבנו לי עכשיו בחד"כ שמערבת הרבה מאד חזרות עם 2-3 סטים, בתצורת FBW.

רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה לתוכנית אימונים AB, בתצורה של ABXABXX. אציין שיש לי תפריט שנבנה על ידי דיאטנית וזה נועד כדי להשלים את התפריט. בניתי כבר קצת שרירים ועברתי את שלב "המתאמן המתחיל" - והמטרה שלי היא למקסם שריפת שומן ואני מחפש תוכנית שתתאים לזה.

אני מחפש משהו כמו שעה של הרמת משקולות - ואז חצי שעה של פעילות אירובית.

המון תודה,
דן.

תוכל להרכיב לעצמך תוכנית AB ולהעלותה לביקורת
חפש תוכניות AB חרות שיתר חברי הפורום פרסמו פה לטובת התייעצות
קבל מושג כללי לגבי אימונים בכלל ו-AB בפרט

לגבי תפריט - גם אותו תוכל לבנות לבד. ישנם תפריטים לדוגמא לצד מאמרים רבים באתר המדברים על כללים ועקרונות מנחים לבניית תפריט לכל מטרה.

חיפשתי אחי.. אולי תוכל להביא לי משהו.. חיפשתי אבל זה אנשים מביאים שהם מתאמנים והם שאולים בעצמם..
אני פשוט לא יכול לסבול את FBW.. זה מחרפןו אותי..

אני פשוט רוצה תוכנית לנפח 3X8.. ..

משהו עם AB נחמד כזה..
יש לי את התוכנית של הפורטל.. רק אני קצת קשה לי שפה 2 סטים ואז תרגיל אחר 2 סטים.. פסיכולוגית זה כאילו מרגיש לעצמך בראש שאתה לא מאורגן^

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהלן ותודה על התשובה,

אני יכול לבנות לעצמי תוכנית AB - העניין הוא על מה אני רוצה לתת דגש? כמה תרגילים אני רוצה לתת לכל קב' שרירים? כמה חזרות? תרגילים עם משקולות חופשיות או אולי במכונה? כאלו שמשלבים יותר קבוצות שרירים או דווקא כאלו ממוקדים יותר?

אין מה לשבור את הראש
אין "דגש" מראש
יש קווים כללים
תתחיל בהחלטה כיצד לחלק את הרוטינה
תכניס את כלל התרגילים הבסיסיים לעצימות כמו 3x5/5x5 לפי החלוקה
במידת הצורך בחר לבצע נפח משלים קל
תעלה את התוכנית לחוות דעת

משם נתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית